התייעצות איחור במחזור

firsrtry1

New member
התייעצות איחור במחזור

היי,

בחודש החמישי לניסיונות, הפסקתי עם נוברינג בדצמבר 2017. מאז שירדתי מהטבעת, המחזורים שלי היו מאוד סדירים אבל חלושים, בקושי יומיים של דימום חלש, אני רגילה מהמחזורים שלי לפני אמצעי מניעה לזרם חזק ומחזור ארוך של 5 ימים מלאים.
זה הדאיג אותי קצת אבל הם היו סדירים, סטיקים של ביוץ יצאו חיוביים ותמיד במועד, והחודש הייתי אמורה לקבל מחזור ב-3.5. הוא לא הגיע, יומיים לפני כן הרגשתי כאבים קלים והיו לי הפרשות והייתי משוכנעת שזאת השרשה. ב-3.5 גם עשיתי בדיקת הריון שיצאה חיובית!
אושר ושמחה גדולים, אממה שלשום התחיל לי דימום. שהתגבר מאוד ונהיה שטף מחזור רציני מאוד, מאוד מזכיר את המחזורים שהייתי רגילה אליהם מפעם. בדיקת ביטא יצאה 4.
הרופא שלי אומר שזה פשוט איחור במחזור ולא מתייחס לזה כהפלה בגלל הערך הנמוך והמליץ לי לעשות בדיקה נוספת עוד שבוע לראות שאין עליה.
הייתכן שכל המחזורים שקיבלתי עד כה הצביעו על רירית רחם דקה מדי ורק עכשיו קיבלתי מחזור אמיתי? האם אתן ממליצות לבצע בדיקות נוספות כלשהן?

dogli3

New member
זה נשמע כמו היריון כימי.

לא הייתי מסיקה מהדימום הזה מסקנות לגבי הוסתות הבאות.

firsrtry1

New member
תודה על התשובה

אז איך אני אמורה לחשב את הביוץ אם ככה?
אני אשתמש בסטיקים כמובן אבל האם להתייחס לדימום הזה כמחזור?

dogli3

New member
אני גם אחרי הריון כימי.

לפי מעקב זקיקים שיצא לי לעשות במחזור הנוכחי, הוסת הגיעה 5 ימים אחרי תחילת הדימום.
תואם את חום השחר שצנח באותו יום.
&nbsp
תחשיבי את היום הראשון של הדימום כוסת, ואם יהיה הריון במחזור הנוכחי, הרופא כבר יידע לתקן לפי א"ס.
&nbsp

firsrtry1

New member
המון תודה ובהצלחה לנו

למעלה