התייעצות- אישי

התייעצות- אישי../images/Emo13.gif

לא יודעת אם קשור לפורום.. אני ידועת שאני לא היחידה ויש עוד המון כמוני. כשאני בקשר עם מישהו אני צריכה המון תשומת לב, אני לא צריכה הודעה או טלפון כל עשר דקות, תודה רבה יש לי חיים, אבל אני צריכה להרגיש כל הזמן רצויה ואהובה ובמקום. כל הזמן צריך להזכיר לי שאני אהובה כי אני נוטה "לשכוח" את ההרגשה. זה לא משהו שההגיון אצלי עובד בו, רק הרגש, ורגש צריך כל הזמן להזין. אני מתחילה קשר עם מישהו שאני מכירה ואני לא בטוחה שהוא מסוג האנשים שיתן לי את זה. אנחנו מאוד שונים, זה מה שקשה וזה גם מה שכל כך מצויין. תמיד רציתי משהו שונה, זה הכי כיף והכי מעניין. אז בעצם מה האפשרויות שלי? לנסות לחיות עם זה- ולעבוד על עצמי?, לדבר איתו? זה הרי לא דבר שאפשר לדרוש ממשהו. ועוד שאלה, לדעתכם קשר שבו שני האנשים מאוד שונים זה מזה יכול לעבוד?

טוב.

אני אגיד לך ככה. אני לא מאמין שצריך להתפשר בכל מה שנוגע לזוגיות, (אלא אם את מצפה לדברים לא היגוניים) אבל הדרישות שלך הגיוניות וחשוב שתדרשי, ותצפי להן. אבל, לדעת גם לבקר את עצמך בנוגע לדרישות

Dark Muse

New member
לדעתי תני לזה קצת זמן

ותראי אם זה מתאים לך. מה שאת רוצה זה הרגשה ואם אין לך את זה כרגע זה אולי יבוא יותר מאוחר שתתחברו יותר קרוב. אם לא, אז אולי הרגש שלך אומר לך משהו?

E i n a v 1 1 1

New member
אמ...

לדעתי את לא צריכה להתפשר בנוגע לרגש שלך זה גם לא משהו שאת יכולה לשלוט בו בצורה מבוקרת זה רגש. כדאי לך לנסות את הקשר החדש הזה ואם זה לא זה לפחות תדעי שניסית ותמשיכי הלאה בסופו של דבר תמצאי את החצי השני שלך שבמודע או בלא מודע יענה לצרכים שלך

ת מ י מ ה

New member
וואו את כל כך

כמוני וגם לי הייתה ההתלבטות הזאת ומה שיצא מזה שהלכתי על "ביצים" כל התקופה הזאת ובסוף הוא הבריז לי ביום הולדת... (זוכרת את הסיפור..) תראי בהתחלה גם ישבתי וחשבתי על זה ואמרתי לעצמי לא נורא תעסיקי את עצמך בעבודה בלימודים ואולי זה ישנה אצלו משהו.. כולם יודעים איך נגמר הסיפור הזה... תראי אני יכולה להגיד לך לא אל תעשי את זה לעצמך אבל זה משהו שאת צריכה להחליט לבד האם זה שווה לפעמין לקחת את הסיכון יוצא מזה משהו טוב וכל הצדדים מרוצים אבל לפעמים גם חוטפים כאפה לפנים.. אבל שחושבים על זה ככה זה בכל מערכת יחסים אז פשוט תעשי מה שהלב שלך אומר האם הוא שווה את זה , תנסי לברר אם הוא באמת יתן לך את היחס שאת מצפה אליו האם הוא מודע ליחס הזה אבל הכי חשוב שתזרמי תראי שזה מגיע למקום שטוב לך .....(הלוואי וזה היה יותר קל..)

תראי..

אני יוצאת מתוך נקודת הנחה שכל אחד מראה אהבה וחיבה בדרך שלו, לא כולם יגידו לי את זה כל יהזמן, הרוב בעצם... יש כאלה שיברחו אם יתנהגו אליהן ככה. אני מדברת על מצב כזה- הכל טוב, הוא אוהב מכבד, אבל אני עם החוסר ביטחון המפגר הזה אחיה בחוסר שקט, אצפה ממנו לעוד ועוד עד שהוא יתייאש ויתעייף- זה כבר קרה לי. אולי באמת הכל עניין של הרגשה ואם מרגישים שהוא אוהב גם אם לא שומעים את זה כל היום (כולנו יודעים שאפילו כששומעים את זה זה לא תמיד זה- ואני ישר מרגישה) וגם אם הוא לא בא כל הזמן ומחבק. אני צריכה פשוט לדעת את זה ולהיות שקטה. אז או שאני מקבלת כל מני ביטויי אהבה שונים, או שלא. אני לא חשובת שאפשר דלעת עד שמנסים, ואלי, כמו ששאלתי בהודעה למעלה, כדאי לי לעבוד על עצמי ותמיד לזכור שהוא אוהב ורוצה אחרת הוא לא היה מזנין אותי אליו לחודשיים ואחרת לא היה מדבר איתי על כל מה שהוא מתכנן לנו. כאילו- להתאמץ ולתת גם לראש לעבוד
מה דעתך?

דנדוש20

New member
אני בגישה

שעדיף להצטער על משהו שעשית מאשר על משהו שפחדת לעשות ולכן לא עשית. לכי על זה. תנסו. כל אחד מראה אהבה אחרת- זה נכון אבל אם הוא יאהב אותך באמת את תדעי ותרגישי את זה. תרחיבי קצת מי הוא? במה אתם כל כך שונים?

קלעת בול

אמרת בדיוק את מה שמצליח להרגיע אותי. כל אחד מראה אהבה אחרת וכל מה שצריך זה להרגיש שזה שם- לא לשמוע את זה כל היום ולא במעשים. הוא בחור שהייתי איתו פעם ואז הוא נסע לגור רחוק רחוק(בארץ אחרת) שונים...בהכל. בגישה, באיך שהוא לוקח הכל בקלות, באיך שהוא מנצל כל רגע ויוצא ומבלה ומתנסה בהכל ואוהב המון תחומי ספורט, לא יודעת איך להסביר, הוא כזה שמשתעמם מהר, כמו ילד עם המון צעצועים שאוהב את כולם. יודע לנצל את החיים. אני אוהבת את זה אצלו, זה מה שמעניין. הוא לא מבין כלום במוזיקה שלי- שזה כבר טוב, הוא מהנדס חשמל ועובד בעסקים, הוא חכם כזה. אמממ אני יותר סבתא:) כאילו, לא בכוונה...אני אוהבת לעשות דברים. אני לומדת ממנו איך לנצל כל רגע וזה חשוב. זה מה שאני אוהבת שהכל כל כך שונה, ככה זה מעניין.

g a z

New member
אז למה את מחכה?

למה את מתעקשת לחפש מה עלול להתפקשש? לכי על זה! לי זה נשמע מצויין. בסופו של דבר ניגודים משלימים. צריך קצת פלפל בחיים. אני חושבת שתהני הרבה יותר ושיהיה לך הרבה יותר מיוחד עם מישהו שונה ממך, עם נקודת מבט אחרת וסגנון חיים שונה משלך. זה כל הכיף.. חוצמזה, מ ק סי מ ו ם, נניח וזה לא ילך, יבוא אחר... זו עדיין לא חתונה קטולית, נכון? יהיה פסדר!

Cobe Anan

New member
במקרה כזה...

כן. קשר בין אנשים שונים יכול לעבוד. גם אני כמוך- דורש התייחסות משמעותית, לעומת דקלה, שעצם המחשבה עלינו כבר עושה לה טוב. מה שיצא מזה בהתחלה זה שאני הייתי מתעלק עליה כל הזמן, מפנק, מספר לה כמה שאני אוהב אותה- ובאיזשהו מקום הייתי קצת ניג`ס; והיא- היא פשוט היתה שם. אם לה עושה טוב לדעת שאני פשוט שם, למה שזה לא יעבוד בשני הכיוונים? בטח שזה לא עזר לי להרגיש אהוב, אבל עם הזמן ביחד, זה התייצב. אני כבר בטוח בקשר שלנו ולא צריך טלפון כל דקה כדי לשמר את תחושת הביטחון; היא נקשרה אלי יותר ויותר, ודווקא מתגעגעת לא מעט.. ובשורה התחתונה- זה עובד מצויין. באמת. אז אל תיבהלי- לא נראה לי שזה משהו שיכול לגרום לפירוק. מקסימום, בין בני זוג תמיד אפשר לשתף ברגשות, לא?

Vaiolla

New member
אני חושבת

שאת פשוט צריכה להקליט אותו אומר את המשפט "אני מת עלייך בובה" ולהפוך את זה לרינגטון שלך. ככה תשמעי את זה כל היום כי במילא אני מתקשרת אלייך כל חצי דקה.

למעלה