התייעצות איתכם

התייעצות איתכם ../images/Emo13.gif

היי, אני דניאל.. רציתי לבקש את עזרתכם.. חבר שלי (בן 19) התחיל להתחבר מאוד למוזיקה בזמן האחרון ואף החל ללמוד נגינה על גיטרה (באופן מאוד אינטנסיבי). בעוד בערך חודש יש לו יומולדת, ובגלל שהמוזיקה הפכה להיות חלק מאוד מאוד גדול בחיים שלו בזמן האחרון, הייתי רוצה לקנות לו מתנה מיוחדת הקשורה במוזיקה. כמובן, אני לי תקציב כדי לקנות לו את הגיטרה האהובה עליו, אבל חשבתי בכל זאת להביא לו משהו שקשור בגיטרות ובמוזיקה בכלליות. ושאלתי היא- מה לדעתכם אפשר להביא לבחור כזה שנמצא בתחילת דרכו המוזיקאית, ושיהיה בתקציב של כמה מאות בודדות (200-400 שח)? (איזה אביזרים שיעזרו, חפצים, ספרים וכו') תודה רבה רבה!!

sok777

New member
אמ...

איזה סגנון הוא מנגן? איזה גיטרה יש לו? קלאסית? את תמיד יכולה לקנות לו קלאסית ב400.. אני מציע לך לקנות לו ספר נגינה של הלהקה האהובה עליו, זה יעלה לך הכי הרבה 100 שקל אני מניח ואני בטוח שהוא ישמח.. [תקני ספר אקורדים.. זה חשוב להגיד את זה למוכרים]. סער

orguy

New member
שלום דניאל!

אני אישית חושב שיהיה יפה אם תקני לו כל מיניי אביזרים מגניבים כגון: מכוון גיטרה מקצועי בסביבות 100 שקל, קאפו, מנואלה (להקל את החלפת המיתרים), מיתרים חדשים, רצועה לגיטרה(לשים על הצוואר ולחבר לגיטרה), מפרטים, מתקן קטן שנדבק לגיטרה ואפשר לשים בו מפרטים, ספר עם שירים לגיטרה, דיסק עם נגינות ואני בטוח שהוא יאהב את המתנה! שיהיה לו מזל טוב!

קייס לגיטרה

לא יודעת אם יש לו כבר. קניתי אחד מצויין לגיטרה אקוסטית ב150 ש"ח בחנות בת"א. מעמד לגיטרה 70 ש"ח נדמה לי, כזה כמו שיש בהופעות. רצועה לגיטרה- לא זוכרת כמה עולה. אם אתה רוצה להיות ממש מקורי- רגלית כזו, ששמים עליה את הרגל בזמן שמנגנים. לא יודעת כמה זה עולה, תברר. אני הייתי שמחה לקבל אחד כזה. יש עוד הרבה דברים קטנים כאלו. פשוט גש לחנות גיטרות, ותבחר. בהצלחה.

למעלה