התייעצות איתכם

LINKING5

New member
התייעצות איתכם

אני מעוניינת תמיד להתפתח רוחנית להגיע למקומות הנכונים כדי להגיע ל"כתר"... האישו החשוב בישבילי ומה שהייתי צריכה לתקן בחיים הדי קצרים שלי זה קטע של הערכה דימוי עצמי... שמובע לידי ביטוי בעיקר באהבה... בקשרים האחרונים שלי שהיו ממש קצרים אחרי שניגמרו ממש רציתי לחזור ואהבתי כביכול וקיבלתי יחס מזלזל והשלמתי איתו כאילו לא הערכתי את עצמי נגיד ולא ידעתי בכל מה אני שווה, או במילים יפות התיחסו אלי כמו זבל ואני המשכתי לרצות לחזור לאותו בן אדם אחרי שקיבלתי סכין בגב והבנתי את המציאות, אני היום בן אדם שיודע מה הוא שווה ויודע שמה שצריך לקרות יקרה, ואני ראויה לאהבה למישהו שיאהב ויעריך אותי. לפני כמה ימים חברה שלי הביאה למישהו תמס' שלי, התחלנו לדבר דיברנו הרבה.. במשך 4 ימים, וניפגשנו מין בליינד דייט כזה, עוד בדיבורים ראיתי שהוא נורא רוצה בקשר, תמיד רצה שאני אתקשר והכל, ואני מבחינתי בגישה של... " הכל טוב ויפה אבל... "מי מכיר אותך בכלל" כי אני כבר לא אותה ילדה נואשת שנותנת ת'לב לכל אחד. אחרי שניפגשנו בהתחלה היה נראה שלא יתפתח כלום, אבל אז השיחה התעמקה וכן היה ממש נחמד לשתינו. מה שאני רוצה לספר לכם שאלוהים שלח לי מישהו ( לפחות ברושם ראשוני! ) שהוא ממש אני שהייתי פעם הנואשות הזארת לקשר, הלבד שהוא דיבר עליו, זה שאחרי חצי שעה של דיבור הוא כאילו רצה לדבר איתי כל הזמן, כאילו ייחס לי תכונות שאני לא באמת כזאת, כאילו היה אופטימי, רצה את זה כל כך שהיה עיור ושכח שהוא אפילו לא יודע איך אני נראת... עכשיו השאלה המעניינת שלי מה זה אומר שהאל שלח לי את מה שהייתי פעם? וכן זה משהו של פעם ולא משהו שעכשיו.

אורלי_ל

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יתכן שש"פגשת" אותו כדי להזכר לך שהתקדמת כברת דרך. יתכן שכפי שאחרים עזרו לך ללמוד, כך את תעזרי לו. ויתכן שיש פה איזה תיקון לשניכם ויתכן שלא
רק הזמן יגיד.

לבד וביחד ומשלוח אלוהי

כשהיחסים הם עדיין ברמה של שיחה עלומה. הרי שפנטזיות הן הבסיס להם כרגע את מגיעה לקשר החדש עם סכין בגב מהקודם וזו מכשלה לא קטנה, הוא שמע את קולך והתעוררה בו תמונה כלשהי שאת חוששת להענות לה, משהו מושך אותך ופחדייך ותדמיתך העצמית מדברים. האל פועל באופן אישי מאד, כי את היא האל של עולמך שלחי לעצמך את המתאים שלך וקבלי אותו כפי שהוא אנחנו לבד ו/או ביחד כשאנחנו חושבים שאנחנו ככה

LINKING5

New member
חחחח

תודה על מה שרשמתם. בהחלט דיברתי עם חברה שלי וראינו כמה השתנתי! כשתא אומרת "שלחי לעצמך את המתאים שלך וקבלי אותו כפי שהוא " איך אני שולחת לעצמי את המתאים לי? שאלה מעניינת אה :]

סיריוס1

New member
תסתכלי על עצמך בראי ודברי עם הבבואה ואז תלמדי

...איך הוא מדבר איתך ולמה. לעיתים אנחנו צריכים לראות את ההיפך שלנו כדי לדעת מה עומד נגדנו ומונע מאתנו להמשיך על פי רצוננו. הבבואה הפיזית היא ההיבט ההפוך שלך, היבט זה הוא מה שעומד נגדך. בהצלחה.

למעלה