התייעצות, אם אפשר

Oritinka

New member
התייעצות, אם אפשר../images/Emo92.gif

שלום לכולכם, שמחתי מאוד למצוא את הפורום המעניין הזה. אני עובדת זה פחות משנה בתחום פארה - רפואי - יומיים בשבוע במקום עבודה שבו אני נהנית מאוד, מרגישה סיפוק בעבודה, גם אם השכר לא כל כך גבוה. במקום העבודה שלי יש אנשי מקצוע מתחומים שונים, ובמקצוע שלי ישנן עוד 4 עובדות. הבעיה שלי היא שאני מרגישה שאני לא מצליחה להתחבר אל אף אחת מהן, במיוחד לאחראית שלנו. אף פעם אין לי מה לומר לה, היא גם לא כל כך נעימה - התגובות שלה תמיד ביקורתיות, ואני מרגישה לידה חסרת נסיון ודי טיפשה. התחושה שלי היא שמצפים ממני ליזום, להשתתף, לשתף - ואני מרגישה כאילו אין לי די ידע - במיוחד על רקע העובדה שאני רק יומיים בשבוע שם. כל הזמן יש לי פחד נוראי שאני ממש מאכזבת את הקולגות שלי, שאני ממש הבטחה שלא מומשה.... יש לכם רעיונות ? עיצות ? תודה, וערב טוב!!!

היי../images/Emo140.gif

יש לי מספר שאלות: - מדוע את עובדת רק פעמיים בשבוע? מדוע לא תגדילי את היקף המישרה שלך למישרה מלאה, כך תוכלי ללמוד יותר. - אם האחראית שלך לא נעימה, אני מזדהה עם זה שקשה להתחבר אליה. מדוע לא התחברת לשאר העובדות? - אם את לא טיפשה, את לא צריכה להרגיש טיפשה. מה שאת מרגישה מקרין החוצה אליהם, וכך הם יתיחסו אלייך. - האם העובדות האחרות משתפות? יוזמות?משתתפות? האם הן מוכנות ללמד אותך?

Oritinka

New member
שלום, רק עכשיו היה לי זמן לשבת ליד המחשב../images/Emo140.gif

תודה על תגובתך! אני עובדת רק פעמיים בשבוע, כיון שבשאר ימי השבוע אני עובדת במסגרת עבודה אחרת, שבה עבודה מעל 50% מקנה לי תנאים טובים מאוד (סיוע בשכר דירה, פנסיה וכד') בגלל היותי תושבת אזור פיתוח א'. האמיני לי - הייתי מגדילה את המשרה, אך השכר נמוך יותר ממקום העבודה האחר, שאנני מרוצה בו כל כך.בכל מקרה לא אקבל משרה מלאה במקום העבודה המדובר. לא התחברתי - אני צעירה מהן, אורח החיים שלי שונה, יום העבודה עמוס מאוד ואין זמן לפעמים אפילו לכוס קפה. יתכן שאלו תרוצים. אין לי טענות לגביהן לגבי השיתוף - לפעמים. למשל, ראיתי לפני כמה ימים ששתיים מהן הגישו בקשה בטפסים לנסוע לסדנא מסויימת, והן לא שיתפו אותי בהחלטה הזו. זה קצת צבט לי. הן תמיד מוכנות ללמד אותי, אבל ככל הנראה אם אשאל את השאלות הנכונות, או אפעל בצורה הנכונה. הבעיה איתי היא שאני מתקשה ליזום. אם מראים לי פעם אחת - אני לומדת מהר, וגם מסוגלת לפתח ולשנות, אבל אני מתקשה להביא מעצמי. אשמח לשמוע מה דעתך. תודה מכל הלב.

אני

חושבת שאת צריכה לא להחמיר עם עצמך. לאט לאט תתחילי לשאול יותר שאלות, לבקש לדעת יותר. אם את מתקשה ליזום, תציבי לעצמך אתגר של ליזום דבר אחד אחת לשבוע. לאט לאט תתחילי ליזום יותר. אני בטוחה שאת מביאה מעצמך בדרכך שלך. תסתכלי על המקום כמקום עבודה זמני שבו את אמורה ללמוד ולרכוש ניסיון כמה שיותר. אל תתביישי ליזום ולשאול שאלות. מידע זה קלף שיעזור לך לכל החיים. כל פעם שתיזמי משהו, תרשמי בפורום מה קרה. זה יעזור לך להתחזק.

Oritinka

New member
ושוב סליחה שאני עונה רק עכשיו...

תודה לך על המענה. אני בהחלט אנסה שלא להתבייש לשאול. זו אכן בעיה אצלי.... וגם אשתדל ליזום. כל פעם בקטנה |הדג
ש| חג שבועות שמח!!!

למעלה