התייעצות אם אפשר? > <

התייעצות אם אפשר? > <

אני הכרתי מישהי מחו"ל ואנחנו חברים מאד טובים ואנחנו מאד אוהבים אחד את השני. הבעיה היא אצלי בפנים, אני לא יודע באיזו צורה אני אוהב אותה. אני חושב שאני אוהב אותה כל כך שלא אכפת לי מה יקרה, העיקר שיהיה לה טוב, ומצד שני אני כל הזמן פוחד שבגלל שהיא נמצאת כל כך רחוק, היא בסוף תתרחק ממני וגם אמרתי לה את זה. אני יודע שחברות טובה היא חברות שלומדים ממנה, ואני למדתי ממנה, זה נכון. ואולי יגיע היום שאני למדתי ממנה מספיק והיא למדה ממני ואז אנחנו נתרחק ואני לא אשמע ממנה יותר? תמיד כל החברויות שלי היו כאלה, כך שזה יכול להיות. ובכל זאת זה מאד מציק לי, כי אני אוהב אותה ואני לא רוצה להיפרד ממנה
אני יודע שאני חושב שלילי, אבל אני לא יודע איך לעצור את זה ומה עושים. מה אתם חושבים?? תודה לעונים.

snoopytush

New member
owwwwww

זה תלוי בה אי אפשר לשלוט בהכל.
אולי אפשר לנסות לדבר איתה על זה ולספר לה שהיא חשובה לך
ואתה לא רוצה לאבד אותה ואולי היא תבטיח לנסות לעשות דברים שזה לא יקרה.
מעבר לזה כמו שכתבתי לא הכל בידיים שלך. צריך ללמוד להנות מדברים
בלי לחשוב יותר מידי קדימה כי אי אפשר לדעת מה יביא העתיד.

היא כבר יודעת הכול

את צודקת שזה לא עוזר לי לחשוב קדימה, אני חושב שאני מגזים בעצמי. ומצד שאני, אני לא יודע איך להפסיק לחשוב קדימה.

snoopytush

New member
אבל זה מאוד חמוד מצידך

לדאוג לדבר כזה איזה כייף לה שאתה ידיד שלה

רותי 11

New member
מה שחשוב הוא שתבדוק עם עצמך

למה אתה יוצר חברויות כאלה? חברויות רחוקות?
כי לדעתי אתה באמת חושש מחברות קרובה שבאמת
יכולה להתפתח למשהו קרוב ומחייב.
לאחר שתחשוב על זה תדע מה אתה באמת רוצה

תשובה

אני לא התכוונתי ליצור חברויות רחוקות, ואני לא הכרתי אותה בכוונה כזו. זה קרה באמת בדרך מקרה, ששנינו מצאנו חיבור ריגשי עמוק שנפתחנו זה אל זו. ואנחנו מתכננים להיפגש בעתיד הקרוב. מבחינתי הקשר הזה הוא מחייב לכל דבר ולכן הוא מאד חשוב לי. אבל אני אקח את מה שאמרת לתשומת ליבי ואחשוב על זה, תודה על התגובה!

למעלה