התייעצות אנשים-- לא קשור לפורום--

Crunch2

New member
התייעצות אנשים-- לא קשור לפורום--

אני מקווה שלא תמחקו לי את ההודעה. תכלס זה לא מתאים לפה, אבל אני לא כותבת ממש בפורומים אחרים ופה יש אחלה אנשים אז מקווה שתוכלו לעזור מעט [: חוץ מזה שיפתי פה באמת כותב אז זה גם משהו... קיצר, לפואנטה: נפרדתי לפני שלושה חודשים מאידיוט אחד שהיה חבר שלי [לצערי הרב]. הבנאדם חולה בטירוף! הייתה תקופה שהוא התקשר מלא מלא בערך 20 פעם ביום [בלי להגזים!] הבהרתי לו טוב מאד שאני והוא גמרנו- לתמיד. הוא בכה לי בטלפון והתחנן לעוד הזדמנות. לאחר איומים מאחי , דיבורים עם אמא שלי, ושאר מכירים ... הוא באמת הפסיק להתקשר ולהטריד בטלפון. א-ב-ל , הוא חכיה לי כמה פעמים מתחת לבית- אני חוזרת מבי"ס ו-הפתעה- את מי אני רואה?! לא דיברתי איתו, כמובן. מהר עליתי הביתה והוא התקשר מלא פעמים לפלא, וצלצל בדלת הרבה זמן לבסוף התייאש והלך. ככה קרה בערך פעמיים-שלוש. הוא הוסיף חברות שלי לאיסי ושיגע אותן- הן חסמו אותו. וקיצר אני כבר לא יודעת מה לעשות עם החולני הזה
זה הגיע למצב כזה שאשכרה אני רוצה ללכת להתלונן במשטרה, לא שזה יעזור, כן? אבל אולי ירתיע אותו... מה עושים? :(

ואוו איזב סיפור אחותי

לדעתי תגידי לו שיש לך חבר ואם זה גם לא עוזר והגיע לרמות מפחידות כבר בטירוףף לכי למשטרה שזה ירחיק אותו קצת ממך ואולי אם הוא יידע שזאת את הלכת אז הוא יפסיק...הוא אובססיבי לגבייך וזה נראה דיי מפחידד

בננונת

New member
אולי רק תאיימי שתתקשרי למשטרה

או שתאמרי לו שחבל מאוד כל מה שהוא עושה- כי את לא רוצה עוד שום קשר איתו ולא רוצה לדבר איתו.

Crunch2

New member
../images/Emo122.gif

כבר איימתי עליו שאני אלך למשטרה והוא כזה קצת נלחץ נראה לי אבל עובדה שהוא עדיין ממשיך עם זה. ועכשיו יש לו קטע חדש! לתת לי זמן ואז שוב להמשיך! כאילו מה אין גבולות לבנאדם, ממשיך להילחם ורציני חושב שייצא לו משהו מזה. ולא אכפת לו מכלום רק מעצמו, העיקר שאני אהיה איתו. תכלס לא היה לו אף 1 חוץ ממני ואז גם כשאני העפתי אותו הוא כולו בסרטים.

ואייי זה נשמע ממש מפחיד

אז תסבירי לו שאת לא רוצה שום קשר איתו ושאת ממשיכה הלאה וגם הוא צריך ושהוא חייב להפסיק להתקשר ולהתעקש כי לא ייצא לו שום דבר מזה ואפילו זה מבהיל אותך יותר....ואם זה לא עוזר אז תלכי למשטרה....

למה שאמחק תהודעה?כנסי

נשמה..גם אם תבקשי שאני אנעץ אותה אני אנעץ אותה מאמי... לא מוחקת הודעות בפורום...מקסימום שמה ב
אבל סבבה לא מוחקת לך... לעניין של המציק הסדרתי.. קרה לי משו דומה..לא בדיוק ככה כי זה טיפה יותר חולני:S אני יודעת זאת הרגשה היומה.. ובכלל אני הרגשתי רע שמישהו רוצה אותי ואני לא יכולה להיות איתו.. תאיימי עליו שתתקשרי למשטרה.. ואם הוא ימשיך באמת תתקשרי.. אל תדאגי הם לא יעשו לו כלום חוץ מלאיים.... כמובן שתפני למשטרה כשהוא ממש מתחת לבית שלך..שיתפסו אותו על חם כזה.. הוא רק יבהל..הם רק יאיימו.. פשוט תעשי את זה.. זה כבר חולני ומפחיד... את לא יודעת מה הוא מסוגל לעשות. בהצלחה מאמי..

Crunch2

New member
מממ תודה..

זהו שכבר איימתי שאני אלך למשטרה והוא כולו התלהב שאבא שלו שוטר /= (ממש ילד קטן שלא מבין מהחיים שלו) אז לדעתך להתקשר למשטרה כשהוא יהיה מתחת לבית? תכלס , נראה לכם שהם באמת יבואו? יש להם דברים יותר חשובים לעשות..

הם כל היום שם עושים ביד...מה עסוקים

המשטרה???עסוקים???? הצחקתתתתתתתתתתת בתחנת משטרה אין רק שוטר אחד.. ותאמיני לי הם יושבים שם שותים קפה...ורק מודים לאלוהים שנתן להם את יד ימין.. תאמיני לי..תתקשרי ותגישי תלונה על הטרדה.. זה הכל.. הם כבר יפנו אליו... אולי טלפונית הם לא יתפלו..אבל אם תגישי תלונה בכתב הם יטפלו בזה.. יתנו לו הזהרה כנראה.. הוא ישתין בתחתונים קיצר... לכי על זה מאמי ובהצלחה... המשטרה חייבים לטפל בבעיות של אזרחים.. אם לא למה הם קיימים?ליופי(טוב נו אולי) קיצר תפני...תתלונני..ויהיה לך שקט.. אל תחכי..הוא חולני..זה יכול להגיע לדברים יותר מסוכנים...תזהרי נשמה.. הוא באמת מסוכן.. תתלוננ כמה שיותר מהר

Crunch2

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif

אז להתקשר אליהם להתלונן, לבוא אליהם או לשלוח להם מכתב ?

תגישי תלונה בכתב..

לכי לתחנה תבקשי להגיש תלונה וזהו.. ירצו פרטים והכל... ותני להם לעשות את שלהם הם יטפלו בזה כבר... ותבקשי שיידעו אותך אחרי שהם מטפלים בזה... (הרי איך תדעי אם לטפל בזה שוב?) בהצלחה מאמי...תבקשי מההרים שלך שיגישו איתך תתלונה..ככה לפחות שיהיה איתך מבוגר הם יותר יתייחסו ...ככה זה

מממ קרה לי משו דומה..תקשיבי-

קרה לי משו דומה לא ברמה הזאת אלב פםסדר... תאיימי עליו שתלכי למשטרה ותקחי משיו חאר תעשי יאתו פוזות שהוא חבר שלך.. לי זה פתר ת'בעיה

Crunch2

New member
../images/Emo6.gif

תיראי לטלפון הוא כבר לא מתקשר אבל הוא חופר לי מלא באיסיקיו, הוא כל יום כמעט מוסיף אותי ממספר אחר... וראיתי שהוא שלח לי הודעה לאיימל גם /= לדעתכם, אם אני אגיד לידיד שלי לדבר איתו כאילו הוא חבר שלי זה יעזור? כי איימתי כבר שאני אלך למשטרה אבל הוא סתם שיחק אותה שזה לא מזיז לו.

helisimslove

New member
למה נפרדת ממנו?

הוא אשכרה אוהב אותך אלא אם כן הוא פעם הרביץ לך או איים עלייך או קילל אותך. אם היה לך נחמד איתו אבל סתם רצית להפרד-תחזרי אליו
אם הוא הטריד אותך או הרביץ לך וכו' תספר לאמא שלך או לאבא שלך או למישהו שאת מכירה למשטרה לא נראה לי שכדאי כי הוא יכול לנקום אני חושבת כדאי שתתייעצי עם מבוגר שאת מכירה.

Crunch2

New member
...

חס וחלילה
נראה לך שהייתי שותקת אם הוא היה מרביץ ? נפרדתי ממנו בגלל שהוא בנאדם מפגר שלא מתאים לי בכלל, לא מבחינת מראה ולא מבחינת אופי. קלטתי את זה קצת מאוחר... מה לעשות כולנו טועים. וזאת לא אהבה! זאת אובססיה. זה חולני
!

למעלה