התייעצות... אשמח לשמוע את דעתכן

Tovlli

New member
התייעצות... אשמח לשמוע את דעתכן../images/Emo35.gif

שוב בעינייני עבודה ושעות ארוכות. בהנחה שיציעו לי פעם עבודה (
) והשעות יהיו כאלו שיאלצו אותי להגיע הביתה בסביבות 17:00, אך יאפשרו לי שעה של "זמן איכות" עם הקטנה בבוקר לפני העבודה. האם זה נראה לכן שקול לכך שהיום אני מביאה את הקטנה מוקדם לגן (ממש "נופלות" מהמיטה ורצות לגן) אך מבלה איתה זמן רב אחר הצהריים? האם השעת בוקר הזו יכולה לפצות על כך שמישהו אחר יקח אותה מהגן (ב-16:00) ויהיה איתה עד שאני מגיעה

מעיןבר

New member
למה לא../images/Emo35.gif

הזמן הכי טוב שלנו הוא בבקרים כשיש לי זמן להיות איתה. אחרי הלילה בבקר לשתינו תמיד יש מצב רוח טוב ביחד. חוצמזה - מקומה של הודעה זאת - תחת שרשור ילדים זה כאן
אני עוד מעט אשרשר

Tovlli

New member
למה תחת "ילדים זה כאן"../images/Emo35.gif

זאת לא שאלה על ילדים, לא השווצה, תמונה וכו'. זאת שאלה על הקושי במציאת איזון בין הורות וקריירה, וקשורה מאוד לדעתי בפורום שלנו. בפורום שבו כולנו אמהות ומבינות היטב את הקושי ואת הדילמה בין יציאה לעבודה (נקרא לזה קריירה?) לבין מציאת זמן איכות לבילוי עם הילדים. בקיצור אני לא מסכימה איתך. אבל את המנהלת ותעשי מה שנראה לך
.

מעיןבר

New member
אני אסביר לך למה ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

כי זאת שאלה שעוסקת במה שיהיה טוב לילדה. זה נהדר שמה שחשוב היא הילדה, אבל זאת לא התרכזות במה שטוב לך. לא כל שאלה על ילד משמעה דווקא השווצה/תמונות/פיפי-קקי/שינה. יש גם שאלות עמוקות יותר (כמו זאת ששאלת) אך הן עדיין עוסקות בהם ולא בנו
אל תכעסי עלי
. אני יודעת שנורא נורא קשה לעשות את ההפרדה הזאת בינינו לבין ילדינו. גם אני מתקשה לפעמים להחליט מה ראוי לי לכתוב כאן ומה לא ובעקבות כך לא כותבת המון... היא ללא ספק הדבר המרכזי בחיי - הציר סביבו הכל סובב. אחרי שנעשים הורים קצת קשה לשים את עצמינו במרכז...

Tovlli

New member
לא כועסת בכלל ../images/Emo13.gif

אולי מקור אי ההבנה נעוץ במה שכתבת. כנראה שאני לא ממש עושה הפרדה בין מה שטוב לה לבין מה שטוב לי. זה באמת (אפילו עכשיו אחרי קצת מחשבה מודעת...) נראה לי אותו דבר
. כנראה הרגשתי שמה שטוב לה אוטומטית טוב לי, ולכן הרגיש שאני שואלת עלי...
. אבל ברור שאני לא כועסת עליך, ואם זה נראה לך יותר מתאים לשרשור ההוא, אין לי שום בעיה עם זה.

מעיןבר

New member
זה נכון

כאמהות - מה שטוב לילדינו טוב לנו...
אבל יש גם דברים שטובים לנו שאינם בהכרח קשורים בילדינו (ע"ע עבודה מעניינת/אוכל טעים/אורגזמה משובחת
)

nonaa

New member
לי נראה שכל זמן משותף תורם

אבל אין לי נסיון בנושא. אני בחיפושי עבודה (נגה בת 9 חודשים) והעבודה עם השעות הכי טובות שאוכל למצוא בתחום התוכנה היא לצאת ב-07:00 מהבית ולחזור אחרי 17:30 ...
(ובטח גם להשאר לפחות יום בשבוע יותר שעות כדי שלא יגידו שאני לא עושה בכלל שעות נוספות ...
)

Tovlli

New member
גם אצלי זה רק בפנטזיות כרגע ../images/Emo3.gif

סתם חשבתי על האופציה הזו ותהיתי מה חושבות הבנות כאן. שיהיה לך

lulyK

New member
דיון תאורטי על עבודה תאורטית? ../images/Emo8.gif

תלוי בילדה שלך, אם היא ערנית וכייפית בבוקר, אז השעה הזו בבוקר היא יתרון. אם היא עסוקה בלשכב מצ'וקמקמת מול הטלוויזיה, אז עדיף אחר הצהריים.

פשושולה

New member
אני חושבת שכן. קחי בחשבון שיש אופצי

שהילדה תתחיל להתעורר יותר מוקדם כי היא תביןם שזה הזמן שהיא מבלה איתך.

למעלה