התייעצות בבחירות מוסד לימודים

התייעצות בבחירות מוסד לימודים

שלום לכולם, ברכותיי על הפורום המגניב :) אשמח לשמוע דעתכם באשר לבחירת המוסד בו לומדים תאטרון בובות, בדגש על בנייה והפעלה. יתרונות וחסרונות, חוויות אישיות... יעזור לי להגיע להחלטה כבר השבוע. תודה לכם ושבוע טוב.

אני למדתי אצל דבורה צפריר בת"א.

את מוזמנת להתקשר אלי. וכך נוכל להיות יותר ממוקדות. מספר הטלפון שלי מופיע למטה בחתימה. יום טוב

יהבוליק

New member
היי!

את ממש זריזה ! חבר'ה- אני את עצותיי נתתי כבר בטלפון, (לקורסים שעשיתי שנה שעברה במרכז בחולון) ז'תומרת שכל מי שלא היה איתי בקורסים- מוזמן לפרט ולעזור לבחורה החביבה :)
(היא חביבה!) וייאלה- עוד בובנאת לאוסף
מקוה שתחליטי נכון וטוב

פ י ו ל ה

New member
אהבתי את הניק. כן יירבו :)

אני לא האדם המתאים לייעץ בנושא אבל ברוכה הבאה לפורום, שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע מה בחרת בסוף ואיך מתקדם:)

../images/Emo113.gif רוב תודות

בנות יקרות, המון תודה על התגובות. אכן כבר שוחחתי עם כמה בנות. חבובית איך אפשר להשיג אותך בטלפון? :)

1 נגד מאה

אגב, אתמול בתוכנית של 1 נגד מאה היו 5 בובנאים, מישהו ראה את זה?? מי היו הבובנאים שהיו שם? זה היה חביב מאוד!!

אני אכתוב לך במסר

היינו 5 בתוכנית: מאיה עם הבובה סיגל, ויאולה עם הבובה מיכלי, ניר וסיגל עם ג'ינג'ה וסגלגולית (הבובות של המרכז לת"ב) ואני עם רובי, השדון הסגול שלי. היה נחמד בצילומים והמאה מאוד התלהבו שיש ביניהם בובות...

אני מאותגרת טכנולוגית../images/Emo35.gifדי נכון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה רק מראה לך כמה אני "צופה" בתוכניות טלויזיה ברשת. אפילו לא חשבתי בכיוון, מודה ומתוודה. המון המון תודה....

למעלה