התייעצות בבחירת בית חולים

זו טעות לחשוב ככה לדעתי

אני מטופלת בהדסה ומקבלת יחס אישי כאילו אני "חולת וי איי פי" שם.
הרופא שלי זמין 24 שעות לשאלות ותלונות עם המוןןן סבלנות.
תשובות של פט סיטי בתוך כמה שעות..

חבל לבלבל, אני מרגישה שבכל הסרטן הרע הזה זכיתי גם בכמה דברים טובים, וחלק מהם זה הצוות הרפואי שטיפל בי.

חק20

New member
התייעצות בבחירת בית חולים

שלום לכולם, אני בת 20, ולצערי אני גם מצטרפת לפורום הזה...
לפני מספר ימים התבשר לי שאני חולה בלימפומה מסוג הוצ'קינס. גילוי זה נעשה לאחר בדיקות רבות שנעשו כולם בבית החולים איכילוב. עכשיו כשאני יודעת סוף סוף מה יש לי אני מתלבטת באיזה בית חולים כדאי לי להתחיל את הטיפול. עד עכשיו אני בסך הכל מרוצה באיכילוב, אך רציתי לברר ולשמוע עוד על המחלקה ההימוטולוגית שם. האם יש כאן מישהו שטופל במחלקה שם ויכול לספר לי בבקשה על יחס הצוות, האוירה הכללית וכו'.
בנוסף כמה אנשים המליצו לי שאולי בגלל שאני צעירה יחסית כדאי לי לשקול לעבור לבית חולים בו האוירה יותר צעירה (שניידר לדוגמה).. רציתי לדעת אם במקרה יש כאן מישהו בסביבות הגיל שלי שיכול להמליץ לי בנושא? ועד כמה אתם חושבים שזה צריך להיות שיקול משמעותי?
תודה רבה

daph18

New member
היי לך

אני חושבת שבחירת בית חולים תלויה ביחס שלך עם הרופאים.
אם את מרוצה תישארי איפה שהתחלת
אם את לא מחוברת לרופאה שלך באיכילוב תעזבי.

אני התחלתי באיכילוב ועזבתי לתל השומר כי התאכזבתי מהרופאה. זה היה לפני 3 שנים.
הגדולה של רופא היא לא שהכל הולך חלק אלא שמתחילות הבעיות. ואצלי היו בעיות וכל הצוות שם איכזב אותי.

לגבי שניידר - אני חושבת שזה אחלה מקום. השאלה היא אם את לא מבוגרת מידי. אם לא, אז אולי שווה לבחון. באמת יותר נעים שם. אבל מצד שני את צריכה לקחת בחשבון שנפשית לא קל. לראות את כל הילדים החולים זה לא קל. לדעתי לפעמים יותר קשר מלראות אנשים מבוגרים חולים.

בהצלחה!

המרחק מהבית

חשוב המרחק ממקום המגורים שלך , כי הטיפול בהוצקין הוא לפי פרוטקול בכל המקומות דיי דומה ,
אבל צריך לחשוב על זמן נסיעה , אחרי שקבלת טיפול לנסוע הביתה ואם הדרך ארוכה זה לא נעים
אם את מסתדרת עם הרופאים במקום בו טופלת עד עכשיו והמרחק קצר עדיף לך להשאר שם
אני לא מכירה את התנאים באיכילוב , מכירה את ץל השומר ובלינסון של הבוגגרים לא שניידר
נדמה לי שעדיף לך להשאר במחלקה של הבוגרים כי קשה לקבל טיפול שלידך יש קטנים בוכם זה שובר את הלב יותר
שאני קבלתי טיפול בתה"ש המחלקה היתה קטנים וגדולים יחד ורק אחר כך זה פוצל
והשתדלתי לא להגיע בימים שיש קטנים בטיפול , קשה היה לי לשמוע את הבכי או לראות אותם בזמן הטיפולים
הטיפול הבוצקין ידוע ומוכר וברוב ההמטולוגיות זה אותם פרטוקולים , תלוי בדרגה של הגידול שיש אצלך
ובפורום הזה בעבר כתבו המון בוגרי הוצקין

מטילדה11

New member
מבנוסף לכל הדברים הנכונים ומדויקים זה תלויי

באיזה קופ"ח את. הכללית ושניידר מסתדרים מצויין. מכבי ממש לא .

ספיר933

New member
אני גם בגיל שלך

ואני מטופלת בתל השומר יחס מדהים מצד הצוות הרפואי

הודג'קין

גם לי היה הודג'קין בגיל 22
טופלתי בעין כרם כי אני גרה באיזור ירושלים

אם את נהנית איפה שאת אז תישארי, חבל שתיסחבי למקומות רחוקים.
אחרי טיפול הדבר היחיד שלא בא לך לעשות זה לנסוע לבית הרבה זמן.. זה רק מוסיף לבחילות.

בכל מקרה אם את באה להדסה אז אני ממש ממליצה על המחלקה ההמטולוגית שם. יש שם פשוט מלאכים!!!

תרגישי טוב ובהצלחה

למעלה