התייעצות בנוגע לבעיה (?) בפלייסטיישן 4

UnderControl1

New member
התייעצות בנוגע לבעיה (?) בפלייסטיישן 4

היי לכולם.

לפני שבועיים חבר ואני רכשנו 2 קונסולות סוני 4 דרך באג, ומספר ימים לאחר הרכישה התחלתי לשמוע מין ציפוף גבוה המגיע מתוך המכשיר בזמן שהוא סגור ומחובר לחשמל, ציפוף שניתן לשמוע רק כשהוא מכובה ומקרבים את האוזן למכשיר.
בדיקה זריזה אצל החבר הניבה אותה תוצאה - המכשיר מפיק מין ציפוף גבוה חלוש בזמן שהוא מכובה ומחובר לחשמל (כן, אני בטוח שהוא מכובה ולא נמצא במצב מנוחה)

שיטוט קטן ברחבי הרשת חשף שיש לא מעט אנשים ה״סובלים״ מהבעיה הזאת, לאף אחד אין תשובה ברורה מדוע זה קורה. (חפשו בגוגל PS4 High pitched noise(
גם הבנתי שאין זה קשור למספר הסידורי של המכשיר (שלי הוא CUH 1116a)

חלק אמרו שאולי מדובר בספקי כוח פגומים, מעגלים אלקטרו מגנטיים שנוצרים במכשיר או עידכון קושחה, בכל מצב, לא ברור מדוע זה קורה.

בישפאר טענו שאינם מכירים תקלה כזאת וביקשו שנביא את המכשירים לבדיקה, מה שאומר שהמכשיר ישכב שם כמה שבועות עם סיכוי גדול שיחזור אותו דבר.

בינתיים חבר נוסף גם אמר שהוא שומע ציפוף מהמכשיר כשהוא מכובה, ציפוף שהוא לא שם לב אליו עד שביקשנו ממנו לבדוק.

מה דעתכם?
יש אפשרות שכל בעלי הps4 שקוראים את ההודעה יבדקו את המכשירים שלהם ויגיבו כאן אם גם שלהם מצפצפים בזמן שהם סגורים?
מה אתם הייתם עושים? שולחים את המכשיר לבדיקה למרות שהדיווחים באינטרנט אומרים שאנשים קיבלו מכשירים חדשים שממשיכים לצפצף?

כל תשובה בעניין תעזור לנו מאוד מאוד.
תודה, יוסי.

evilplate

New member
מה זה משהו שאתה שומע כל הזמן

או שזה צפצוף חד פעמי ומפסיק?
אני אבדוק אצלי אבל לא נראה לי שיש לי את הבעיה הזו.
&nbsp
הדילמה שלך אם לשלוח לישףאר באמת הגיונית, אני לא יודע אם יש בזה טעם, אם התקלה מובהקת- זאת אומרת שאי אפשר לפספס אותה ככה שהם לא יוכלו להתנער מזה, אז אולי זה שווה את הטרחה, אין לי ניסיון עם ישפאר יותר מדי.

UnderControl1

New member
ציפוף שאינו מפסיק ולא ניתן לשמוע אותו אלא אם

מצמידים את האוזן למכשיר או שהחדר בו הוא נמצא שקט מאוד (לילה, בדרך כלל)

ממש לא בא לי לשלוח לישפאר, שכבר ענו לנו ואמרו שבמקרה וצריך אז הסוני טס לחו״ל ואנו נחכה שלושה שבועות במקרה הטוב.
מצד שני, זה חושש מהתלקחות המכשיר או משהו בזמן שאני לא בבית...למרות שלא דווחו על מקרים כאלו בפורומים בחו״ל

evilplate

New member
אוי ואבוי אין להם מעבדות פה?

רציני?! איזו חברה פח, ועוד מישהו פה ניסה למכור לנו עד כמה האחראיות שלהם מצוינת, עכשיו אני מבין שהוא בטח עבד שם.
&nbsp
מצטער בנאדם לא יודע איך לעזור לך, לי כשהיתה בעיה לקחתי את הקונסולה לחנות שקניתי ממנה (VGS, חנות מאוד אמינה ומוכרת) וכבר אחרי יומיים לקחתי אותה מתוקנת.
&nbsp
אין לי הבנה מקיפה בזה אבל לא נשמע לי סביר שהסוני יכול להתלקח לרמה של שריפה מהתקלה שאתה מתאר, מלחתכילה זה מכשיר שבקושי פולט חום ויש לו צריכת חשמל נמוכה יחסית גם כשעובד בתפוקה מלאה, אז קשה לי להאמין שזה יכול להגיע לזה גם בתסריט יחסית קיצוני.

UnderControl1

New member
יש להם מעבדות כאן,

אבל הם שולחים לחו״ ל במידה והם לא מצליחים לתקן את הבעיה.

בכל אופן, תודה על התשובות אחי.
אם רק תוכל בזמנך החופשי לבדוק אם גם המכשיר שלך מפיק צליל דומה כשהוא סגור זה יהיה נהדר.
הרבה אמרו שהם לא שמו לב לזה

לא שמעתי כלום במכשיר שלי,בכל מקרה לא הייתי דואג :)

הצמדתי תאוזן למכשיר ונאדה,ואפילו כיביתי כל מוצר בבית שעושה רעש כמו המחשב כדי שאוכל להתרכז. אני לא חושב שיש לך מה לדאוג תאורטית כל מכשיר יכול להתפוצץ חס וגראס אין לאף אחד תעודת ביטוח עם מוצרי חשמל
בכל זאת חבל להשקיע אנרגיות במחשבות רעות שמפריעות לך להנות מהחיים, אני לא חי בבועה ואני מבין שזה מדאיג אותך, אבל כמו שאתה אומר אם זה לא קרה לאף אחד מ20 מליון האנשים שיש להם בעולם פס4 אז אתה בסדר.

זה מה שקורה שסוני מייצרת לנו את הפס4 בסין דאמט.

UnderControl1

New member
נשלח בטעות לפני הזמן.

בכל אופן, תודה על הבדיקה.

זה בהחלט מדאיג אותי, שלא נאמר מקומם, שמכשיר חדש שנמצא אצלי שבועיים צריך להשלח לבדיקה.

אולי אני באמת אעשה זאת רק בשביל השקט הנפשי.

בדיוק גבר, ההתלבטות הפסאיבית הזו יותר בעיתית.

לפחות אם אתה שולח את לאתה יודע שעשית משהו אקטיבי לפתור את מה שמטריד אותך, מה אתה צריך שכל יום הספק הזה ינקר לך בראש סתם סטרס מיותר, שאולי זה יצחיק אותך אבל הסטרס הזה יכול להזיק לך יותר מהסיכוי שיקרה משהו באמת למכשיר.

פסאיביות זה תמיד שלילי.

evilplate

New member
עדיין עדיף מה YLOD של הדור שעבר

כשסוני ייצרה ביפן...
באמת מבאסות כל התקלות הקטנות הללו אין מה להגיד, אבל זה לא מתקרב עדיין לקטסטרופות שהיו בדור הקודם, יש גם דברים חיוביים בזה שהקונסולות בנויות פשוט יותר מבעבר :)

מישהו 2

New member
שאלה כללית

הצפצוף מזכיר את הציפצוף שהמכשיר עושה כשאתה לוחץ על הכפתור שמוציא את הדיסק החוצה כשאין דיסק בפנים?

eran_le

New member
יכול להיות שהצפצוף קשור לחיבור הרשת?

אם חיברת עם Lan, נסה לנתק את כבל הרשת ולראות אם הרחשים מפסיקים.

למעלה