התייעצות בנוגע לבקר טחון קפוא

עינב451

New member
גם אני עושה כך


 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אפיהיל ועינב - אני אתכן - מפשירה רק עד שטיפה

מתרכך, חותכת ומחזירה את היתר למקפיא.

עושה כך כשצריכה מנת עוף נוספת ויש עוף מחולק קפוא.
 

michalgad1

New member
חושבת שאלך בעצת ההפשרה החלקית.

לא מרגישה כל כך טוב היום ואין סיכוי שעומדת להכין הררי תבשילים...תודה.
 

michalgad1

New member
התייעצות בנוגע לבקר טחון קפוא

קניתי אריזה משפחתית מה שנקרא אצלינו ובטעות שמתי את כולה בפריזר מבלי שחילקתי למנות של חצי קילו כפי שאני עושה תמיד. מה לעשות עם הגוש הזה?? אני לא צריכה את כולו אלא רק חלק ממנו לשבת. איך להפשיר? יש שם משהו כמו 2-3 קילו.
 

חנהפ

Active member
אפשר אולי להפשיר כמה שעות על השייש

רק שיתרכך מעט ואפשר יהיה לחתוך?

או שתהיי יעילה ותכיני מראש כמה תבשילים לאיפסון במקפיא

כמו:

ממולאים
קציצות שאח"כ תוכלי להגיש עם רטבים שונים
בולונז
לזניה
מוסקה
פאי הרועים
 
למעלה