גם אני עושה כך
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 12/3/14 #3 אפיהיל ועינב - אני אתכן - מפשירה רק עד שטיפה מתרכך, חותכת ומחזירה את היתר למקפיא. עושה כך כשצריכה מנת עוף נוספת ויש עוף מחולק קפוא.
אפיהיל ועינב - אני אתכן - מפשירה רק עד שטיפה מתרכך, חותכת ומחזירה את היתר למקפיא. עושה כך כשצריכה מנת עוף נוספת ויש עוף מחולק קפוא.
M michalgad1 New member 12/3/14 #5 חושבת שאלך בעצת ההפשרה החלקית. לא מרגישה כל כך טוב היום ואין סיכוי שעומדת להכין הררי תבשילים...תודה.
M michalgad1 New member 12/3/14 #1 התייעצות בנוגע לבקר טחון קפוא קניתי אריזה משפחתית מה שנקרא אצלינו ובטעות שמתי את כולה בפריזר מבלי שחילקתי למנות של חצי קילו כפי שאני עושה תמיד. מה לעשות עם הגוש הזה?? אני לא צריכה את כולו אלא רק חלק ממנו לשבת. איך להפשיר? יש שם משהו כמו 2-3 קילו.
התייעצות בנוגע לבקר טחון קפוא קניתי אריזה משפחתית מה שנקרא אצלינו ובטעות שמתי את כולה בפריזר מבלי שחילקתי למנות של חצי קילו כפי שאני עושה תמיד. מה לעשות עם הגוש הזה?? אני לא צריכה את כולו אלא רק חלק ממנו לשבת. איך להפשיר? יש שם משהו כמו 2-3 קילו.
ח חנהפ Active member 12/3/14 #4 אפשר אולי להפשיר כמה שעות על השייש רק שיתרכך מעט ואפשר יהיה לחתוך? או שתהיי יעילה ותכיני מראש כמה תבשילים לאיפסון במקפיא כמו: ממולאים קציצות שאח"כ תוכלי להגיש עם רטבים שונים בולונז לזניה מוסקה פאי הרועים
אפשר אולי להפשיר כמה שעות על השייש רק שיתרכך מעט ואפשר יהיה לחתוך? או שתהיי יעילה ותכיני מראש כמה תבשילים לאיפסון במקפיא כמו: ממולאים קציצות שאח"כ תוכלי להגיש עם רטבים שונים בולונז לזניה מוסקה פאי הרועים