התייעצות בנוגע להגעה מהירה

• פותח הנושא dvmm
  • פורסם בתאריך

dvmm

New member
התייעצות בנוגע להגעה מהירה

ערב טוב, אני צריכה התייעצות על הדרך הטובה והמהירה ביותר להגיע מהצד הארגנטינאי של מפלי האיגווסו לקורדובה ומקרודובה לבואנוס איירס אפשרי גם טיסה... האם בכלל יש? אם לא, איך נוסעים? וכמה זמן זה אורך?

natyh

New member
אלו בדיוק הדברים שכתובים בספר

כפי שעניתי לך בהודעה הקודמת : כעת מה שנשאר לי לפתוח באינדקס פורטו איגוסו בספר ולקרא את החלק how to get there רק שהספר שלי מעודכן לשנת ....1994 ..... ספר חדש שתקני יתאים לשנת 2007 ולא ישתנה הרבה למיטב זכרוני הנסיעת לילה לבואינוס אורכת 14 שעות .... מגיעים בבוקר לאזורהמפלים . טיסות יש או אין לא ידוע לי אך מי אמר שכדאי ? אגב ההמתנות הארוכות שלנו עד התשובות לא מעידות על חוסר ידע ההיפך אנו נותנים לכם זמן לחפש תשובות לבד . אגב אם הכונה לטייל מברזיל לפירו מדוע לנסוע מהפוז לקורדובה ובחזרה לבואינוס איירס ? לא ברור לי כוון המסלול ...... , ואני מניח שתמשיכי לשאול עוד כמה חודשים שאלות ללא מיקוד ולכן המלצתי ללכת להרצאה בחנות לאחר מכן השאלות יהיו הרבה יותר עניניות וניתן יהיה לעזור כעת ממש קשה .

dvmm

New member
תודה רבה

אני מתנצלת על מבול השאלות... בנוגע לשאלה שלך... אחרי שקראתי חומר בנושא שקלתי שנית והחלטתי לעשות ברזיל- צפון ארגנטינה- בוליביה-פרו ולכן השאלות הרבות והלא ממוקדות... מקבלת את המלצתך, אני יקנה את הספר ואחר כך נדבר תודה בכל מקרה

natyh

New member
ספר

מפה הרצאה ואז תראי כי קיימות עוד אפשרויות רבות בטיול שם. ברזיל מדינת ענק קטן עליה חודשיים. כנ"ל פירו . כנ"ל בוליביה . ארבע מדינות בחודשיים אין מצב. המלצתי לכו על טיול כיף בצפון ברזיל עם טיסת פנים לשבועיים לאזור קוזקו פירו יותר מזה אין סיכוי ..... ואני מאלו שמטיילים מאד מאד מהר.

למעלה