התייעצות בנוגע לטבעות בצל

Maldini Girl

New member
התייעצות בנוגע לטבעות בצל

עושים הערב ארוחה אמריקאית, בין היתר טבעות בצל ביתיות (מכינים לבד את הבלילה, לא קנוי)
נטגן בצ'יפסר.
השאלה היא כזאת: ברור לי שהכי טוב אם נוכל לטגן ולהגיש במקום.
אבל האם יש דרך בה אפשר לטגן לפני (אפילו קצת לפני, נניח כשעה-חצי שעה לפני) ולשמור כך שיהיו קריספיים בכל זאת?
נניח לטגן אותם ולהשאיר בתנור על חום נמוך?
או שאתם חושבים שאין מנוס מלטגן במקום?

(שוב מדגישה שברור לי שהכי טוב לטגן במקום, השאלה היא האם בכ"ז יש פתרון אחר)
 
מעולם לא ניסיתי אבל אולי אפשר לטגן מעט, להוציא ואז לטגן

שוב...כמו שעושים עם ציפס...
&nbsp
מדגישה שמעולם לא ניסיתי ואין לי מושג מה יצא...
 

Maldini Girl

New member
תודה, אבל הפעם ספציפית זה לא יעזור

המטרה היא לא לעמוד ולטגן בזמן האוכל. ככה שאם נשאר לי בכ"ז חצי טיגון זה לא ממש יעיל. אבל תודה בכל מקרה
 
אין כעד מה...חברה פעם הכינה וחיממה בתנור...

זה היה קריספי אבל הורגש שזה לא טוגן במקום...
 

חנהפ

Active member
אם יש לך צ'יפסר ממליצה על חלת בצל

http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2014/02/blog-post_3911.html

רכיבים:
3-4 בצלים פרוסים לפרוסות ברוחב חצי ס"מ
להפריד לטבעות
לבלילה:
1ביצה טרופה
8 כפות חלב או מים
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר
קמח
שמן לטיגון

אופן הכנה:
מערבבים את רכיבי הבלילה בקערה.
שמים את הקמח בקערה נפרדת.
טובלים את טבעות הבצל בבלילה.
מעבירים הכל לקערת הקמח, מערבבים קלות עד שרוב הטבעות מצופות.
מכניסים לרשת של צ'יפסר, לא דוחסים, ככה אורירי ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.

והכי חשוב: אפשר להכין שעה מראש...לחמם ללא כיסוי בתנור
 

Maldini Girl

New member
נשמע טוב, איך זה בעצם שונה מטבעות בצל?

עשיתי בלילה שונה על בסיס בירה. הם תכף נכנסים לטיגון. חושבת שזה משנה?
בנוגע לחימום- על איזה חום?
 

חנהפ

Active member
טבעות בצל זה בודדים חלה זה גוש

קריספי מבחוץ רך מבפנים
 

נטעליג

New member
מנצלשת: טבעות בצל נדבקות בטיגון (בצ'יפסר)

לא משנה כמה נשים בסלסלת הטיגון באותה נאגלה, הן תמיד נדבקות. נוסו מתכונים שונים לבלילת הציפוי- אין שוני.
האם יש שיטה שאנחנו לא מודעים אליה (לאפות קצת לפני,להקפיא עם הבלילה?)

 

חנהפ

Active member
ברור שידבקו

לכן לטבעות משתמשת במחבת רחבה ושמן עמוק כך לכל טבעת יש את המרחב שלה ואין הדבקות
 

נטעליג

New member
תודה,נראה לי שננסה את ה'חלה'.. איך אוכלים אותה? כמו חלת

התלישות?
 
למעלה