התייעצות בנוגע למגורים בקליפורניה

royki3

New member
התייעצות בנוגע למגורים בקליפורניה

שלום,
אני עובר לעבוד באזור עמק הסיליקון בעוד כמה חודשים.
ישנן הכנות רבות שאני צריך לעשות לפני המעבר, לחלקן קל למצוא תשובות ומדריכים ולחלקן קצת פחות.
כמו-כן, אחת הבחירות החשובות שאעשה זה אזור המגורים. קצת קשה לי להבין את התמונה המלאה מישראל, ולכן אשמח מאד להכוונה וטיפים בנושא מאנשים שגרים באזור.

נקודות הרלוונטיות בנוגע לבחירת אזור המגורים:
  • אני רווק בן 24 ועובר לבד
  • המשרדים שאעבוד בהם הם ב-Menlo Park במרחק הליכה של כמה דק' מהרכבת
  • אני שואף לצמצם בהוצאות שכר הדירה; בין 2-3K לחודש. יודע שמדובר בסכום נמוך יחסית לאזור, וככל הנראה אתפשר על דירת סטודיו קטנה.
  • אני לא אוהב לנסוע הרבה בבקרים, ולכן שואף לגור במקום שזמן הנסיעה בתחב"צ לעבודה יהיה פחות מ-40 דק', ופחות מ-30 דק' בנסיעה ברכב פרטי
  • חיי לילה\חברה באזור זה לא הפרמטר החשוב לי ביותר (אחרת כנראה הייתי בוחר בסאן פרנסיסקו), אך יהיה נחמד לגור בעיירה שיש בה כמה פאבים \ מקומות לשבת בהם בערבים. אילו עיירות נחשבות קצת יותר "חזקות" בתחום הזה?
  • ראיתי שהרבה מאפשרויות הדיור הם למעשה דירה בתוך מתחם של מספר דירות המכיל בריכה, חדר כושר וכו'. זה נראה כמו אופציה נחמדה, מה דעתכם? ומה ההבדל בין קונדומיניום לבין מה שציינתי?
אני נוטה לחשוב ש-Mountain View זה אופציה טובה, אך אשמח מאד לשמוע טיפים, עצות ותובנות מאנשים שגרים באזור, מכיוון שמדובר בבחירה שמכילה המון פרמטרים שלא בטוח שלכולם אני מודע.

תודה רבה!

למעלה