התייעצות! בנוגע למנהלת רשת מחשוב:

מי עדן8

New member
התייעצות! בנוגע למנהלת רשת מחשוב:

היי למתגייסות או למיועדות לתפקיד מר"מ
התקשרו אלי מחיל התקשוב ואמרו לי שאני מתאימה אליו ועכשיו אני צריכה לשלוח לשם פקס אם אני מעוניינת...
רציתי להתייעץ...
מה אתן אומרות על התפקיד? מרוצות? משעמם?

תודה,
נטע

bluegreyeyes

New member
דעה

לא שירתתי בתפקיד, אבל במקרה ואת לא יכולה להתמיין לתפקידים ואת מייועדת לכלל צה"לי אני חושב שכדאי לך לקחת את התפקיד כי זה אחד התפקידים הכי טובים שאפשר להשיג בכלל צה"לי.

בעקרון אני מניח שקראת על התפקיד ורוב העבודה היא תמיכה טכנית למחשבים, וזה אמו ר לעניין אותך אם את אוהבת להתעסק במחשבים או להתעסק בבעיות כאלה ואחרות שלא תמיד יהיו פשוטות.

ההנאה שלך מהתפקיד תהיה בעיקר תלוי בהצבה שלך, כי יש מקומות שבהם לא תעשי כלום והיו אנשים שסיפרו שהגיעו למקומות שהם אפילו שימשו כתוכניתנים, וברור שגם האנשים שתהיי איתם ישפיעו לך על ההנאה אבל זה כבר לא ביידייך.

בהצלחה בלי קשר אם תלכי לתפקיד או לא :)

מי עדן8

New member
תודה :)

תודה רבה!
אני עדיין לא יודעת מה לעשות...
אבל מה שכן? אני יודעת שאני רוצה לשרת בתפקיד משמעותי...
אתה מכיר אולי את התפקיד- חוקרת מודיעין אוויר?

bluegreyeyes

New member
קצת

זו גרסאת חיל האוויר לעובדת חקר מודיעין, וממה ששמעתי התפקיד מעניין מאוד כי מתעסקים בתמונה רחבה יחסית של מודיעין וכן יש הרגשה של שירות משמעותי בשילוב עם הנוחות של חיל האוויר והקרייה. מאוד ממליץ ואני עצמי רציתי להיות בתפקיד הזה אבל לא יצא חחח
אם יש לך הזדמנות להשיג מיונים לפיקוח ומבצעים של חיל האויר עדיף שלתכי לזה מאשר מנהלת רשצ מחשוב פשוט כי יש לך אפשרות להשיג תפקיד ממין שיהיה איכותי יותר. מנהלת רשת מחשוב זה התפקיד בין האיכותיים ביותר שניתן להשיג *ללא מיון*.

מי עדן8

New member
תודה!

המון המון תודה! קיבלתי במנילה שלי את התפקיד "חוקרת מודיעין" ודירגתי אותו במקום הראשון...כעת אני מחכה לקבל זימון, בתקווה שאקבל.
תודה על העצות! אפשר לשאול בתור איזה תפקיד התגייסת?

bluegreyeyes

New member
עוד לא התגייסתי

אני מיועד לגיוס אפריל 2014 לקורס נתמ"מ (ניהול תשתיות מערכות מחשוב).
לא התפקיד שרציתי, אבל עדיין אחלה.

מי עדן8

New member
בהצלחה!

מזכיר קצת את התפקיד שכתבתי בהתחלה לא?
ואם אתה בסדר איתו אז זה מה שחשוב...
העיקר להוציא ממנו את ההכי טוב שתוכל...

בהצלחה ותודה!

bluegreyeyes

New member
הם קשורים בהחלט!

שניהם תפקידים במקצועות המחשב, רק שהתפקיד שלך הוא במתן מענה לתקלות מחשב שונות, והעבודה היא אל מול המחשבים והאנשים אצלם היו תקלות, בזמן שבתפקיד שלי העבודה היא עם כלל המערכת, ומתעסקת בתקלות שמשפיעות על כל המערכת הממוחשבת (למשל שרת אימייל מבוטח שנפל) בנוסף לעדכון, גיבוי ואבטחת המידע במערכת.

אני בסדר עם העבודה שזה יומיות עם סיכוי טוב לשירות בקרייה, משם אני עוד אראה אם התפקיד מעניין אותי או לא. הכיוון שלי בתחילת התהליך היה שונה לגמרי

מי עדן8

New member
P:

התפקידים באמת דומים!
זה טוב שאתה בסדר עם זה...
ואני בטוחה שאם היה לך כיוון אחר, וזה לא התאפשר מסיבות מסוימות, בטח עשית מה שיכולת כדי להשיג את מה שרצית...
אני בטוחה שתיהנה גם בתפקיד הזה במיוחד אם אתה אוהב או חובב מחשבים!
יהיה טוב...

אני רק בתחילה של הזימונים, בדיוק עניתי על המנילה...אז אין לי מושג לאיזה כיוון אלך...

בהצלחה ותודה :)

bluegreyeyes

New member
אם יש לך אפשרות

אז תשיגי תפקיד שדורש מיונים, ברוב המקרים הם טובים יותר, מעניינים יותר ותורמים יותר לך ברמה האישית/מקצועית.

מאחל לך המון מזל והצלחה לא משנה מה תעשי בצבא, ותזכרי שזה לא חיב לקבוע לך את העתיד, לא משנה כמה משמעותי וגדול זה נראה כרגע.

מי עדן8

New member
תודה...

מקווה שאתה צודק! מאחלת לך גם המון הצלחה בשירות ובכללי...
תודה רבה על העזרה :)

למעלה