התייעצות בנוגע למקום מגורים

התייעצות בנוגע למקום מגורים

שלום לכולם,
קיבלנו PR ועכשיו מתלבטים לגבי מקום מגורים...
בעלי מהנדס אלקטרוניקה, אני מתכנתת. התרשמנו שבתוכנה יש יותר עבודה ולכן נראה לנו שניסע למקום שבו תחום החומרה יחסית מפותח...
אנחנו יודעים שזה "לא כמו בארץ" וכל זה, אבל בכל זאת מנסים להבין איפה יותר טוב ואיפה פחות טוב.
ממה שאני מצליחה להבין מקריאה בפורומים, חיפוש משרות וחברות בתחום, התחושה שלי שבטורונטו אין כמעט כלום.. ואילו בונקובר יש הרבה יותר מאשר בטורונטו ואוטווה, האם זה נכון?

העדיפות שלנו היא דווקא טורונטו/אוטווה מכיוון שאחי חי במונטראול והייתי מעדיפה להיות יחסית קרובה ולא בצד השני לגמרי...אבל עבודה קודמת לכל...

אודה לשובות ממביניי עניין,
תודה רבה מראש לעונים.

TrigATUSA

New member
בדיוק להפיך

בחומרה אין כמעט כלום בוונקובר
אבל הכי אמין יהיה לבדוק בלוח מודעות אינטרנטי ולראות איפה יש יותר הצעות עבודה

michaelbl

New member
טריג צודק

חומרה דווקא הכי הרבה והכי רציני באיזור אוטווה בקנטה, יש חברות תקשורת בעיקר וסניפים יחסית גדולים, אחר כך טורונטו שבה זה בעיקר סניפים קטנים וכל מיני חברות סטארטאפ מצוקמקות, אחר כך מונטריאול, והרבה מאחורה עם כמעט כלום וונקובר.

Angelina252

New member
אל תתני למספר מודעות הדרושים להטעות אותך

ישנו רבד סמוי מתחת למודעות שמפרסמת כך שהרבה מהם "פיקטיבים " ואסביר מדוע
כאשר חברה רוצה לתת הצעת עבודה לעובד זר אז חייבים לפרסם בשלושה אתרים לפחות לתקופה מסוימת ויש הנחיות ברורות בנושא .
כך שאם החיפוש במקום מסויים למשל אי נידח
מראה 10 מודעות באתרים שונים שמחפשים מקצוע מסויים אז זאת יכולה להיות אפילו משרה אחת שלרוב תפורה מראש שמפורסמת כמה אתרים וחוזרת על עצמה כדי להכין תיק לרשויות שאין עובדים.
ונקובר זה מקום מקסים אבל רוב אוכלוסיית קנדה חיה באונטאריו וכך גם רוב המשרות

dannyk27

New member
וכך גם רוב המועמדים

למעלה