Maldini Girl
New member
התייעצות בנוגע למרק דגים
התחשק לי להכין למחר לי ולבחור מרק דגים. אוהבת מאד אך מעולם לא יצא לי להכין.
המחשבה שלי היא על כיוון אסייתי שישלב גם קרם קוקוס.
יש לי בבית כמות יפה של עצמות דגים להכנת ציר ועשבים (פטרוזילה, כוסברה, סלרי, ויש גם בצל ועגבניות)
אשמח להמלצות למתכונים מוצלחים או לאיך הייתם מכינים ולכל הכוונה.
בנוסף, יש לי גם כמה פילטים, שחשבתי את חלקם להוסיף למרק ומחלקם להכין אולי פסטה עם דגים ל"מנה עיקרית" אחרי המרק.
המלצות מוצלחות לפסטה דגים? (הפילטים הם של אמנון).
התחשק לי להכין למחר לי ולבחור מרק דגים. אוהבת מאד אך מעולם לא יצא לי להכין.
המחשבה שלי היא על כיוון אסייתי שישלב גם קרם קוקוס.
יש לי בבית כמות יפה של עצמות דגים להכנת ציר ועשבים (פטרוזילה, כוסברה, סלרי, ויש גם בצל ועגבניות)
אשמח להמלצות למתכונים מוצלחים או לאיך הייתם מכינים ולכל הכוונה.
בנוסף, יש לי גם כמה פילטים, שחשבתי את חלקם להוסיף למרק ומחלקם להכין אולי פסטה עם דגים ל"מנה עיקרית" אחרי המרק.
המלצות מוצלחות לפסטה דגים? (הפילטים הם של אמנון).