התייעצות בנוגע לעיצוב פנים

• פותח הנושא loc
  • פורסם בתאריך

loc

New member
התייעצות בנוגע לעיצוב פנים

שלום רב, שנים רבות שקלתי לעשות עיצוב פנים. תמיד חשתי שהפה שלי גדול מדי והדבר הפריע לי מאוד ומשפיע לי על כל תחומי החיים. אך יש לי חשש רב שהטיפול לא יצליח ולא אוכל להראות את פני ברבים לעולם. איפה אפשר לבצע את עיצוב הפנים הטוב ביותר? איזה מעצבי פנים הם המומלצים ביותר?

P u r p l e

New member
רפואה פלסטית

זה הפורום שצריך לחפש פה זה פורום עיצוב של הבפנים של הבית בהצלחה עם הפנים

coocon11

New member
המלצות על מעצבי פנים

אני מעצבת פנים בעל התמחות בחללים מסחריים ובפיות גדולים במיוחד בהקשר שלך השאלה המרכזית היא האם Form Follow Function או להיפך? במידה ואת רואה את ה- Function כמטרה אזי הייתי שוקלת להרחיב עוד יותר את פיך אם ע"י שבירת שיניים ומחיצות נוספות או ע"י הקמת מקום אחסון קומפקטי ללשון, כך ייוצר חלל פה גדול במיוחד אותו תוכלי לנצל למגוון מטרות בהן חדר כביסה (תשתיות האינסטלציה במקום מצויינות), אירוח מס' רב יותר של גורמים זרים בו זמנית וכן קיצור משמעותי של זמן הארוחות. במידה ואת מהזן שרואב ב- Form את העיקר הייתי מציעה לך שלא להרחיב את החלל ולהשקיע את התקציב בהקמת פיתוחי שיש, הוספת פרגולות עץ מודרניות והפניית מרבית תקציב הפרוייקט לפעילות העשרה כגון ביקרו חוזר בביהס היסודי ושיעורים פרטיים בדקדוק ובלשון. בהצלחה, ליאת

loc

New member
תודה על התגובה

אני לא בטוח שיש צורך בהרחבת הפה, הוא גדול מספיק גם ככה. אולי לא הבנת אותי, אני פשוט רוצה פה קטן יותר. יכול להיות שאת לא מבינה בתחום הזה של עיצוב פנים. אנ אמנם לא מבין את כל המינוחים המקצועיים, אבל לפי התגובה שלך אפשר לחשוב שאת מדברת על עיצוב דירות ולא על עיצוב פנים. אני מאוד מקווה שאת לא עושה ממני צחוק.

odesign

New member
עיצוב פנים

שלום רב, קראתי את מודעתך באינטרנט ואשמח ללוות אותך כמתכננת. אני מצרפת קישור לאתר שבו תוכל לראות חלק מעבודותיי. http://www.allbiz.co.il/Gallery.asp?id=3074 אשמח להיות איתך בקשר טלפוני במספר 054-5648847 בכבוד רב, קרן אוחנה ODESIGN אדריכלות ועיצוב פנים כתבת ומנהלת הפורום של "נישה"

loc

New member
את לא מעצבת פנים

לפי התמונות את מעצבת דירות.

למעלה