התייעצות בנוגע לערב ל"ג בעומר-מפגש

Another Girl

New member
התייעצות בנוגע לערב ל"ג בעומר-מפגש

עלה דיבור בצ'אט על האפשרות שנארגן מין ערב ל"ג בעומר שיהיה בעצם מפגש פורום,ויתקיים בחיפה. הבעיתיות כמובן נוגעת לשאלות הבאות:
מי מכל הפורום חושב שיכול להגיע בכלל לחיפה בערב זה? (אפשר להביא חברים ואנשים אחרים)
איך נארגן את זה? שכן צריך לפני זה לארגן את המדורה עצמה,אלא אם עושים את זה בפורמט אחר.
וכמובן שאלת הארגון של המפגש עצמו מבחינת חלוקה... מכירים את הנוהל,
ו-
בכותרת לכן או לא,ובהודעה עצמה פירוט הבעיתיות ורעיונות אם יש כאלו.

באיזה תאריך זה יוצא?

חוץ מזה מפגשי ערב, הם קצת בעיתיים. אני דווקא הייתי הולכת על איזה מפגש "מואר" ביום. (חיפה רחוקה ואנשים צריכים להגיע אליה בתחבורה ציבורית. מבחינת שעות של תחבורה כזו, אין ספק שהבקרים עדיפים).

RealBlackShadow

New member
צודקת...

נראה לי שהכי טוב לכולנו יהיה מפגש בוקר. אגב לדעתי כדאי לעשות אותו בתל אביב בעלת הגישה הנוחה לכולנו. למשל בעזריאלי או משהו. :)

RealBlackShadow

New member
כוונתי למפגש צהרים...

בוקר נפלט לי קצת בטעות, השעות המוקדמות הן לא הכי אהובות עלי... :)

100police

New member
לי דווקא מזדמן להגיע לחיפה

אני בכרמיאל, חצי שעה נסיעה, אבל צריך לשכנע את ההורים שלי לתת לי לנסוע לשם ו... אם אתם בכלל רוצים לסבול אותי

fenriz

New member
../images/Emo31.gif מקום ותזמון

דבר כזה צריך לעשות במרכז שזה יהיה קל לכולם (לצפונים ולדרומים ביננו) ולא דבר מסובך לוגיסטית כמו ל"ג בעומר

מאור 87

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo4.gif

למה דווקא ערב ל"ג בעומר? כבר קבעתי עם חברים.. וחוצמזה חיפה זה רחוק מדי..

גרמה

New member
לדעתי....

הרעיון הכללי הוא לחגוג את ל"ג בעומר בחיפה. כלומר ביום שבת הקרוב..(עניין השעות יכול להיות גמיש, אבל לדעתי כל הכיף זה בערב) לדעתי, צריך לצאת מנקודת הנחה שה התאריך וזה המיקום... זהו לא ממש מפגש פורום רישמי.. מי שיכול להגיע...מעולה..!! מי שלא, חבל..אבל יהיו עוד הזדמנויות... ככה לי נראה.

100police

New member
../images/Emo31.gif, אבל אולי ורק אולי אפשר

אני צריך לנסוע לאיזה מפגש קהילתי אחד.

B a m B a m

New member
אם....אני לא יכולה להגיע לחיפה....

וסליחה על חוסר הביטחון העצמי אבל גם מי שהצתטרף רק עכשיו נחשב? ועדיף בצהריים או בבוקר ובתל אביב....או במרכז..

Another Girl

New member
בוודאי שאפשר ../images/Emo140.gif

למפגש הזה,שלא בטוח שהוא יקרה בכלל, כנראה שלא יגיעו 99% מחברי הפורום,מסיבות מובנות. לא נורא,נארגן מפגש מסודר בקרוב.

למעלה