התייעצות בנוגע לקוים אדומים בבטן
לפני שאתם קוראים את ההודעה שלי במלואה אני רוצה לציין שיש לי דפוס אישיות היפוכנדרי
שנובע מרגישות יתר תחושתית לתחושות של הגוף ,ובגלל זה הרבה פעמים אני פונה לרופאים שכל מה שאני מרגיש זה הלחץ שגורם לי להרגיש רע אז אל תתייחסו למה שאני כותב יותר מדי ברצינות(המערכת הפרסימפטתית שלי כנראה לא עובדת כשורה או משהו ולכן גורמת לתגובה יותר חזקה של הלחם או ברח (מצד שני זה טוב כי זה גורם לי למנוע מוטיבציה חזק מאוד להתמקד בתחומים מסוימים בגלל מנגנון חזק להדחקת חרדות -אבל בוא לא נכנס לפסיכולוגיה חח))
בסה"כ אני בחור יחסית בריא ,בן 19 ,מטר 178-182 ,טבעוני ,לא מעשן שותה וכו ככה שרוב הסיכויים שאם אני מגזים קצת בתיאורים זה פשוט כי זה הדפוס אישיות שלי .
בכל מקרה שמתי לב לתופעה מוזרה שהיא הופעה של קוים אדומים כמו סוג של סימני מתיחה לצידי הבטן ובבטן העליונה באיזור הקרוב לחזה .
ניסיתי לצלם את זה אבל רוב הקוים לא נראים מספיק חזק לאור המצלמה .
ומלבד זה הם מופיעים בעיקר בערב ולרוב הם הכי בולטים אחרי שאני מתקלח מקלחת חמה במיוחד .
הצלחתי לצלם כמה תמונות של הקוים בצד הבטן שהיו יותר חזקים
,מקווה שזה לא גרפי מדי בשביל הפורום זה בסה"כ פני השטח של הבטן ואפשר לראות שם בליטה אדומה כזאת בצורה של קו .
השאלה שלי למה הם מופיעים והאם זה מסוכן ?
אני שואל את זה כי איכשהו המחשבה על הקוים האלה גורמת לי כאב בטן ממש חזק
כי אני נלחץ בטירוף מהמחשבה ,מתחיל לדמיין דימום פנימי וסרטן שזוחל לי בגוף וזה משגע אותי O/o
ומניסיון גיליתי שהתרופה הכי טובה להתגבר על פחד ממחלה מסוימת זה לבדוק שאין לך אותה
שאר הדברים לא באמת עובדים ><
כבר כמה זמן שמתי לב לקצת לחצים בבטן אבל שוב אני היפוכנדר
אני כל הזמן מרגיש תחושות מוזרות בכל הגוף כי כל תחושה הכי קטנה גורמת לי לחץ שמעצים אותה
אז אני לא יודע אם זה קשור
הלכתי לפסיכולוג שאמר לי שזה לגמרי פסיכולוגי התחושות בבטן .
בכל מקרה אשמח אם תגידו לי למה יכולים להופיע קוים כאלה במיקומים שתארתי
(צידי הבטן ובן הפופיק לחזה בבטן העליונה (קו ארוך וחזק במיוחד שנראה ממש רע אחרי שאני מתקלח (כאילו מישהו שרט אותי עם סכין ) )
הם לרוב מופיעים ונעלמים מהר מאוד
אם זה חשוב לפני כמה שבועות הרגשתי תחושות חזקות של לחץ בבטן התחתונה וברגליים
אז הלכתי לרופאה שאמרה שאין לי סרטן וכדומה אבל יש לי קצת רגישות חזקה מדי ברפלקסים (אמרה לראות נוירולוג )
ונתנה לי מגנזיום להרגעת השרירים
אז לקחתי מגנזיום לפני השינה ופשוט הרגשתי נהדר , כאילו תחושה ממש רגועה בבטן ,אבל כעבור כמה שבועות שהייתי אמור להפסיק לקחתי עוד פעם אחת כי הרגשתי מתח והרגשתי כאב בטן ואז הפסקתי באמת
ועכשיו אני ממש מתגעגע לתרופה חח
בכל מקרה אני לא ממש חושב שחסר לי מגנזיום כי אני משתדל לאכול לפחות צלחת ירקות אחת ביום
והיא גם לא אמרה שחסר לי אלא רק שכמויות מרוכזות עוזרות להרגיע את השרירים
אז בעיקרון אני שואל על הקוים בבטן אבל אולי הלחץ שהרגשתי בבטן זה קשור
אבל אני באמת לא יודע כי שוב אני כבר כמה שנים כל שניה הולך לרופא על שטות אחרת ><
מקווה שלא חפרתי יותר מדי
הוספתי תמונה עם הקו בצד הבטן
לפני שאתם קוראים את ההודעה שלי במלואה אני רוצה לציין שיש לי דפוס אישיות היפוכנדרי
שנובע מרגישות יתר תחושתית לתחושות של הגוף ,ובגלל זה הרבה פעמים אני פונה לרופאים שכל מה שאני מרגיש זה הלחץ שגורם לי להרגיש רע אז אל תתייחסו למה שאני כותב יותר מדי ברצינות(המערכת הפרסימפטתית שלי כנראה לא עובדת כשורה או משהו ולכן גורמת לתגובה יותר חזקה של הלחם או ברח (מצד שני זה טוב כי זה גורם לי למנוע מוטיבציה חזק מאוד להתמקד בתחומים מסוימים בגלל מנגנון חזק להדחקת חרדות -אבל בוא לא נכנס לפסיכולוגיה חח))
בסה"כ אני בחור יחסית בריא ,בן 19 ,מטר 178-182 ,טבעוני ,לא מעשן שותה וכו ככה שרוב הסיכויים שאם אני מגזים קצת בתיאורים זה פשוט כי זה הדפוס אישיות שלי .
בכל מקרה שמתי לב לתופעה מוזרה שהיא הופעה של קוים אדומים כמו סוג של סימני מתיחה לצידי הבטן ובבטן העליונה באיזור הקרוב לחזה .
ניסיתי לצלם את זה אבל רוב הקוים לא נראים מספיק חזק לאור המצלמה .
ומלבד זה הם מופיעים בעיקר בערב ולרוב הם הכי בולטים אחרי שאני מתקלח מקלחת חמה במיוחד .
הצלחתי לצלם כמה תמונות של הקוים בצד הבטן שהיו יותר חזקים
,מקווה שזה לא גרפי מדי בשביל הפורום זה בסה"כ פני השטח של הבטן ואפשר לראות שם בליטה אדומה כזאת בצורה של קו .
השאלה שלי למה הם מופיעים והאם זה מסוכן ?
אני שואל את זה כי איכשהו המחשבה על הקוים האלה גורמת לי כאב בטן ממש חזק
כי אני נלחץ בטירוף מהמחשבה ,מתחיל לדמיין דימום פנימי וסרטן שזוחל לי בגוף וזה משגע אותי O/o
ומניסיון גיליתי שהתרופה הכי טובה להתגבר על פחד ממחלה מסוימת זה לבדוק שאין לך אותה
שאר הדברים לא באמת עובדים ><
כבר כמה זמן שמתי לב לקצת לחצים בבטן אבל שוב אני היפוכנדר
אני כל הזמן מרגיש תחושות מוזרות בכל הגוף כי כל תחושה הכי קטנה גורמת לי לחץ שמעצים אותה
אז אני לא יודע אם זה קשור
הלכתי לפסיכולוג שאמר לי שזה לגמרי פסיכולוגי התחושות בבטן .
בכל מקרה אשמח אם תגידו לי למה יכולים להופיע קוים כאלה במיקומים שתארתי
(צידי הבטן ובן הפופיק לחזה בבטן העליונה (קו ארוך וחזק במיוחד שנראה ממש רע אחרי שאני מתקלח (כאילו מישהו שרט אותי עם סכין ) )
הם לרוב מופיעים ונעלמים מהר מאוד
אם זה חשוב לפני כמה שבועות הרגשתי תחושות חזקות של לחץ בבטן התחתונה וברגליים
אז הלכתי לרופאה שאמרה שאין לי סרטן וכדומה אבל יש לי קצת רגישות חזקה מדי ברפלקסים (אמרה לראות נוירולוג )
ונתנה לי מגנזיום להרגעת השרירים
אז לקחתי מגנזיום לפני השינה ופשוט הרגשתי נהדר , כאילו תחושה ממש רגועה בבטן ,אבל כעבור כמה שבועות שהייתי אמור להפסיק לקחתי עוד פעם אחת כי הרגשתי מתח והרגשתי כאב בטן ואז הפסקתי באמת
ועכשיו אני ממש מתגעגע לתרופה חח
בכל מקרה אני לא ממש חושב שחסר לי מגנזיום כי אני משתדל לאכול לפחות צלחת ירקות אחת ביום
והיא גם לא אמרה שחסר לי אלא רק שכמויות מרוכזות עוזרות להרגיע את השרירים
אז בעיקרון אני שואל על הקוים בבטן אבל אולי הלחץ שהרגשתי בבטן זה קשור
אבל אני באמת לא יודע כי שוב אני כבר כמה שנים כל שניה הולך לרופא על שטות אחרת ><
מקווה שלא חפרתי יותר מדי
הוספתי תמונה עם הקו בצד הבטן