התייעצות בנוגע לקניה של XBOX Elite 360 יד 2

Athlete

New member
התייעצות בנוגע לקניה של XBOX Elite 360 יד 2

יש לי אפשרות לרכוש את המכשיר פרוץ LT3 עם הרדיסק 120G, 2 שלטים ומתאם לקינקט ב-500 ש"ח.
מה דעתכם ?
האם כדאי ?
האם יש משהו לבדוק ?

תודה, מראש.

תבדוק שאין לו טבעת מוות אדומה.

צירפתי לך סרטון, כמו שאתה יכול לראות טבעת המוות האדומה כשמה כן היא, בהפעלה של האקסבוקס יש לך טבעת אדומה שזה. אומר כמובן שהאקסבוקס
סיים את תפקידו בעולמנו כנראה שיחקו עליו חרא משחקים ונמאס לו. כמובן אל תקנה בכלל אם אתה לא יכול לבדוק בעצמך את הנושא.

כמו כן יכול להיות שהאקסבוקס הזה הוא בדרך לקבל טבעת מוות אבל עדיין לא קיבל אותה, סימנים מרמזים לטבעת מוות, הם, המון בעיות גרפיות בזמן משחק שמקשים עליך לראות את התמונה רעשים בלתי נסבלים וצורמים או תקיעות של האקסבוקס כל 20 דקות בערך., גם שהוא במקום מאוורר וידוע לך שזה לא באג במשחק הספציפי. בדרך כלל הסימנים האלה באים יחד.

מלבד זאת יכולה להיות לו גם בעיה בקריאת דיסקים, במיוחד באקסבוקס פרוץ שאתה לא יודע איזה דיסקים צרובים הוא קרא ויכול להיות שהבעלים שלו שחק את העינית, אז תבקש לראות כמה שיותר משחקים שפועלים לפני שאתה לוקח אותו, ההמלצה שלי אליך היא לקנות רק XBOX360 סלים שיודעים שאין לו את הבעיה הזו, זו ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך בלב שקט.

Athlete

New member
תודה על התשובה, הוא אומר שהייתה לו טבעת מוות

והוא שלח את זה לתיקון, עדיף לוותר או שאחרי תיקון אמור להיות בסדר ?

עדיף לוותר שמעתי על סיפור זוועה שזה חזר למישהו 4 פעמים

ואני מדבר איתך על מישהו בארצות הברית ששם הוא עוד יכל לקבל אחריות נורמלית.

Athlete

New member
אחלה, תודה רבה !

יש לך אולי המלצה על קונסולה זולה עם פריצה ? (או שזה לא המקום ?)
כיום יש לי PS2 העבה לא פרוץ

ונראה לי שהגיע הזמן להתקדם אבל באותה נשימה לא מעוניין להשקיעה כרגע אלפי שקלים.

אסור לדבר על זה פה, ואתה צריך להתקדם דחוף :)

הפס2 היא קונסולה בת 15 שנה ולמרות שהיא הקונסולה הטובה ביותר אי פעם (בנתיים) עדיין צריך להניח אותה במקומה ולהתקדם הלאה.
אתה נשמע אחד שלחוץ על התקציב שלו, אני ממליץ לך בכל זאת לנסות להשקיע בPS3 500GB סלים ולקנות משחקים בחוץ לארץ מהאינטרנט, משחקי 360 ופס3 הם זולים היום. אני לא יודע למה קשה לך עם הרעיון של השקעה חד פעמית בקונסולה ואחר כך אתה יכול לשחק בהמון משחקים. אם אתה צריך עזרה באיזה אתרים לקנות מחוץ לארץ אנחנו יכולים לעזור לך.

Athlete

New member
או קיי קיבלתי, אשמח לעזרה במציאת PES 2014 או אפילו 2013

במחיר טוב ל-PS2 בשיטת שידור PAL יש לך רעיון אולי ?
&nbsp
מבחינת הקנייה אני אמתין עד שאמצא יד 2 במחיר טוב או מבצע כל שהוא (לא לחוץ, פשוט חשבתי שה-XBOX היה דיל טוב).
&nbsp
תודה על הכל !

אם אתה מתעקש לקנות לPS2 אז EBAY

אין לך ממש ברירה.אנשים מסוימים התקשו להאמין שיש אפילו PES 2014 לפס2, מצאתי לך את PES 2013 באייבי ב170 שקלים מאנגליה המשחקים באנגליה הם PAL.
טוב האתר לא נותן לי להדביק את הכתובות, אבל כנס לאייבי תרשום PES 2013 PAL ואתה תמצא את הדיל שהתכוונתי אליו.

למעלה