התייעצות בנוגע לקניית נגן mp3

התייעצות בנוגע לקניית נגן mp3

לפי השאלון שלכם: מחיר מקסימום: 1200 ש''ח תמיכה בסוגי קבצים: וידאו (לא חייב אבל רצוי). גודל מסך (באינץ'): לא משנה. נפח זיכרון (בג'יגה בייט): 60-120 תוספות: לא חיוני. תמיכה בעברית: לא מפריע לי חוסר תמיכה. שליטה בנגן: לא חשוב אבל שלא יהיה מסך מגע. פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: עדיף כמה שיותר אך לא קריטי. חיבור לרשת: ללא אוקיי, עד היום היה לי נגן מעולה creative zen touch בנפח 20 ג'יגה, אך מה לעשות אחרי כמה שנים טובות הוא סיים את הקדנציה שלו והנפח שלו ממש מוגבל. מה אני מחפש: כעיקרון אותו נגן רק עם הרבה יותר נפח ותמיכה בוידאו (למרות שזה לא הכי קריטי), אבל מה לעשות קריאטיב לא הוציאו משהו כזה. חשבתי ללכת על אייפוד קלאסיק בייחוד בגלל סיבת הנפח והוידאו אבל הבנתי שזה נגן לא משהו בכלל אז אני מחפש אלטרנטיבות. אצל קריאטיב ה-x-fi נראה מעניין (בייחוד מבחינת איכות הסאונד שגם מאוד חשוב לי) אך הנפח המקסימלי שלו הוא רק 32 ג'יגה. וכמובן יש את עניין התקציב שאני מאוד מוגבל בו וקשה למצוא גם נגן טוב וגם במחיר זול. מה אתם ממליצים?

יאיר B

New member
נגן קריאייטיב זן 32GB ולהוסיף לו כרטיס של 32G

זה"כ 64GB. אם תרצה יותר מזה, אז אפשר גם את האיפוד קלאסיק שמגיע עם 120GB, עולה כ-1200 ש"ח, תלוי באיטיונז (לטוב ולרע). אין לו עברית, סרטים דורשים המרה לפורמט של איפוד עם תוכנות יעדיות (יש חינמיות). אין מסך מגע, יש גלגלת מגע (לא יודע אם בשבילך זה יהיה אותו דבר).

אוקיי

זה קצת מבלבל אותי כי לא זכור לי שלזן יש אפשרות להרחבה (בזן טאץ' שהיה לי לפחות.. אולי באחרים יש) או שבכלל לנגן מבוסס דיסק קשיח יש אפשרות להרחבה. לגבי אייפוד קלאסיק האייטונז וההמרה של הסרטים זה חיסרון מציק מאוד לעומת הזן שבו הכל היה פשוט כמו לגרור שירים וזהו, כמו גם שהבנתי שיש הרבה דברים שצריכים לקנות בנפרד כמו כבלים וכאלה שמגדילים בעצם את המחיר. אני אמשיך לשקול את האופציות, אם אני לא אמצא משהו אחר אני כנראה אלך על הקלאסיק.

תיקון

באמת מדובר בשני דגמים שונים של זן. עכשיו אני כבר יותר קרוב להחלטה, סביר להניח שאני אלך על מה שהצעתם זן 32 + 32הרחבה. מצד שני גם הx-fi החדש קורץ לי ואולי משתלם יותר, אם כי לא ראיתי הרחבה אפשרית מעבר ל16GB מה שיכול להוות בעיה.

isrmnhr

New member
מי אמר שהקלאסיק לא משהו ??

נגן מצויין וכייפי - וגם האופציה היחידה לנפח ענק.

למעלה