התייעצות בנוגע מפרט למחשב חדש

בן י

New member
התייעצות בנוגע מפרט למחשב חדש

אני מעוניין לקנות מחשב חדש אשר ישמש לעבודה עם MAYA 6.5/7. התקציב עומד על 4000ש"ח ללא מסך ויכול להתגמש במידת הצורך. כמה ליבה כפולה תשפיע על העבודה? איזה כרטיס מסך מומלץ? כמה זיכרון מומלץ? הרכבתי את המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA775 2X SAMSUNG DDR2 256MB 533MHZ WD 80GB 7200RPM 8MB JD SATA NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS COMPUCASE CI-6A19 WHITE מקלדת, עכבר סה"כ 4400 ש"ח. האם הוא מתאים? האם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב?

TomerEp

New member
המצלה שלי...

במסגרת התפקיד תחליף כרטיס מסך למשהו יותר גרוע(אלא אם כן אתה עובד על מודלים ממש מורכבים כמו ערים שלמות וכו') ותקנה ג'יגה בייט זיכרון פנימי, זה עושה קסמים :)

Bundy

New member
לדעתי

אתה טועה, כרטיס מסך חשוב מאוד לעבודה בתלת מימד, כמובן שההמלצה היא על הכרטיסים המקצועיים אבל אם אין כסף, 6200 זה המינימום שבמינימום. דבר שני הוא הזיכרון, כמות הזכרון בהצעה היא מגוחכת, כמה שיותר זכרון יותר טוב, אם יש כסף לשני ג'יגה תקנה 2, אם יש יותר אז תקנה יותר, זה הדבר הכי חשוב בחבילה.

בן י

New member
ומה לגבי הליבה הכפולה?

נניח שהזיכרון עלה לג'יגה כמה משפיעה הליבה הכפולה על העסק?

TomerEp

New member
אבל אין לו, בגלל זה אני מציע

שיוריד בכרטיס מסך, כי תכלס אם משהא לא זז לא טוב הוא תמיד יכול להסתיר, לא תמיד צריך לראות את כל הסצינה, עושים את זה גם באולפנים, או לעשות את הדמויות מdummys, מה שכן חשוב לבנתיים זה הזיכרון הפנימי והמעבד כדי שזה ירנדר לו מהיר כשהוא רוצה לראות איך זה יוצא בסוף..

למעלה