התייעצות בנושא "צוות בטחון"

23ser

New member
התייעצות בנושא "צוות בטחון"

אני עובד בחברת "בצוות בטחון". כרגע החברה במצב פירוק זמני,כלומר גם אין עבודה. מצעים לי לעבור לחברה אחרת , שבפועל מתחלף רק שם של החברה. המקום עבודה ישאר אותו מקום , שעות עבודה אותם שעות.אני לא יודע מה נכון לעשות.אם אני עובר, זה אומר שאני עובר מרצוני , ואז השאלה אם אני לא מפסיד את המכתב פיטורים ,שזה אומר כל הזכויות:ותק,פיצוים, אבטלה וחו", אך אם אני נשאר ומחכה- אני גם מפסיד מקום עבודה,וגם שאלה כמה זמן איצתרך לחכות למכתב פיתורים ומה סיכויים לקבל כל מה שמגיע לי. מה ידוע לכם בעניין? מה חוק אומר במקרה הזה . תודה מראש.

avi1976

New member
שמתחלפת חברה ואתה נשאר במקום...

אזי אתה זכאי לפיצויי פיטורין אפילו ללא מכתב פיטורים. כמו, כן הותק נשמר לך לצורך זכויותייך העתידיות! כמו כן במקרה של "צוות בטחון" המשכורות משולמות חלקית בלבד ונובע מכך זוהי הרעה מוחשית בתנאי העבודה שמזכה אותך בפיצויי פיטורין גם אם תעזוב ותתפטר... (עבירה על חוק שכר מינימום + הלנת שכר) אני מדגיש שכדי לתבוע חברה בפירוק יש להתייעץ עם משפטן המתמחה בדיני עבודה ולא ללכת לתבוע סתם בבית דין לעבודה... משום שבפירוק נפסק שסמכותו של בית המשפט המחוזי גוברת על בית הדין לעבודה ועל כן בפירוק יש לתבוע את המפרק הזמני בבית המשפט המחוזי ולפני הפירוק (עד לפירוק) יש לתבוע בבית הדין לעבודה. (כמו כן, יש לבדוק אם החל הפירוק בכלל? ומתי החל?) בברכה ובהצלחה... אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

למעלה