התייעצות בעניין מסגור :)

אליאור77

New member
התייעצות בעניין מסגור :)

שבוע טוב לכולם :)
אתמול סיימתי את 'הפגזת אלגיר' 9000 חלקים. הנאה צרופה
אני רוצה למסגר את הפאזל השבוע ולכן אני זקוק לעצות מכל מי שישמח לסייע

ההעדפה שלי שתהיה זכוכית (מט) ומשטח מקאפה.. כיוון שמעולם לא מסגרתי גודל כזה 1.39 * 1.93 אני שואל:
1. האם ניתן / כדאי להשתמש בזכוכית או פרספקט אם בכלל?
2. האם ניתן / כדאי להדביק את הפאזל עם דבק פאזלים אם אני משתמש בזכוכית?
3. על איזה משטח כדאי לבקש מהמסגר להדביק?

אשמח לכל עזרה או הצעה, כמובן גם בהצעות לסוג מסגרת אם נראה בעיניכם (;

שבוע טוב מירושלים היפה

anuterhi

New member
אין לי מה לייעץ לך לגבי המיסגור אבל

פאזל מדהים ובטח ממש קשה! צבעים כל כך דומים באיזורים שונים, איך בכלל אפשר לדעה מה לאיפה?
כמה זמן לקח לך להרכיב את זה?

אליאור77

New member
ההנאה מהציור עזרה להתגבר על הקושי

החלקים איכותיים מאוד והציור מפורט ורשום היטב לכן את רוב הפאזל לא קשה להרכיב אחרי התבוננות ממושכת.
לקח כמה חודשים שברובם לא היה לי זמן לעבוד עליו מי יודע מה.. את העבודה האינטנסיבית נתתי בחודש האחרון (בסביבות 5000 חלקים)

וואו, זה מהמם!!!

תתחדש על הפאזל המורכב, הוא פשוט יפיפה.

לפני כמה ימים כתב כאן יחיאל הממסגר שהוא מעדיף שהפאזלים יגיעו אליו בכלל לא מודבקים אלא רק בין שני קרטונים. אם בכל מקרה אתה חושב להדביק לפני ההעברה אני הייתי הולכת על המסקינטייפ הגדול הלבן אבל בלי קרטון או משהו מתחת.

אני גם אוהבת זכוכית מט (לא יודעת מה זה פרספקט) ואולי בפאזל הזה בגלל שהוא כל כך חי בצבעים עדיף זכוכית רגילה שלא תעמעם אותם.

בכל מקרה אני ממליצה לך ללכת למסגר לפני שאתה מביא אליו את הפאזל ולסגור איתו פרטים כמו איך הוא רוצה שהפאזל יגיע אליו, מחיר, מסגרת וכדו'.

בקשר למסגרת - הייתי הולכת על מסגרת בצבע קרם - כמו שיש בצד ימין של התמונה - כדי שתהיה כמה שפחות דומיננטית בתמונה, אבל זה באמת כבר עניין של טעם אישי.

ואל תשכח לעדכן אותך מה החלטת בסוף וכמובן עם התמונות של הפאזל המוגמר.

שיהיה בהצלחה!

אליאור77

New member
היי כבשה

בוקר טוב ותודה רבה על הפרגון
לגבי זכוכית.. זכוכית רכילה מחזירה השתקפויות וזה ממש מבאס. אבל מה שאמרת לגבי העניין שציור חי בצבעים אולי עדיף בלי זכוכית בכלל
אגב, פרספקט היא זכוכית אקרילית, היא שוקלת משמעותית פחות מזכוכית (אני חושב שהיחס הוא חצי ממשקל זכוכית באותו גודל), לא שבירה כמו זכוכית. ויש אופציה למט.

הייתי אצל כמה מסגרים ואף אחד לא נתן מענה אידאלי בינתיים ): נמשיך לחפש

אני גם חשבתי על קרם ואולי פס דק של עוד צבע (המסגרת אמורה להיות די גדולה)
כמובן שאעלה תמונה ו-אמשיך לפאזל הבא

תודה, החכמת אותי

אני מבינה שמסגרים הם כמו רופאים, כל אחד נותן פתרון אחר לבעיה ואתה רק צריך לבחור את מה שמתאים לך...

123נעמי

New member
איזה יופי

כל הכבוד על הסבלנות.
יצא מדהים וכשיהיה ממוסגר יהיה מדהים יותר.

אליאור77

New member
תודה! אגב, מצאתי מסגרת

אבל משום מה אני לא מתלהב מהבעלי מקצוע.
חלקם לא כל כך משדרים אמינות או מקצועיות
וככל שיש לי דרישות המחירים עולים בעוד כמה מאות.. ):

למעלה