התייעצות בעניין צביעת חדר

• פותח הנושא 1L
  • פורסם בתאריך

1L

New member
התייעצות בעניין צביעת חדר

צרפתי 2 שרטוטים של החדר המיועד ואשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין צביעת קירותיו (כולם או חלקם). אני פתוח לכל רעיון שהוא. צויין הריהוט הקיים כבר בחדר בצבעים כלליים. המדפים הם מדפי גבס. הרבה תודה מראש.

lank

New member
../images/Emo68.gifצביעת חדר

מאוד קשה לתכנן צבע נכון לחלל מסויים מבלי לראותו, אבל בכל זאת אני אנסה. אם הבנתי נכון הצבעים בפריטי הריהוט הקיימים כרגע - כחול כהה וחום??? לגוונים אלו יתאימו - גווני המוקה והשמנת למינהם ( רק לא OW11 בבקשה - זה כבר נדוש!!!! ) , צבעי תכלת הנוטים מעט לסגול , גם ירוק זית בהיר יכול להתאים. כמובן שאפשר ומומלץ לשלב מספר צבעים בחלל. אם אתה פוחד לערבב ביחד מספר גוונים על קיר אחד, אפשר פשוט לצבוע את כל הקירות בגוון שמנת או מוקה ורק קיר אחד ( אולי זה עם המדפים ) לצבוע בגוון שונה. בנוסף , לא הייתי צובעת את הקירות עד לגובה תיקרה , אלא נותנת להם מסגרת של כ- 20 ס"מ מתחת לגובה התיקרה. מקבלים קו קונטור מאוד יפה שסוגר ומאחד את כל הקירות. בהצלחה!!!

1L

New member
צבעים צבעים

ראשית, הרבה תודה על הרעיונות. בגדול, אלה אכן הצבעים הקיימים כרגע אם כי אלה גם פחות או יותר הצבעים שמאפשר לי הפיינטבראש... על כל פנים, אני אשמח לקבל גם הצעות של שילובי צבעים. אני פשוט לא בטוח שאני רואה את הקירות בחדר הזה בצבע מוקה.... אולי כן, לא יודע... מה שכן, שכחתי לציין שהתקרה משופעת ומתחילה בקיר הצפוני בגובה של כ- 4 מטרים. אבל הרעיון של המיסגור נשמע מעניין מאוד. ושוב תודה!

lank

New member
../images/Emo68.gif אכן , צבעים צבעים - כן ירבו

אם התיקרה משופעת , זה בכלל מדהים. הייתי צובעת אותה בגוון תכלת עדין מאוד - 7060W של נירלט. ממשיכה עם פס המיסגור אולי רק 15 ס"מ. משלבת קירות בשמנת או מוקה - CW025W - מוקה או שמנת CW026W או CW023W אפילו ( כמובן כל הצבעים של נירלט ) ומוסיפה צבע תכלת כהה יותר בקיר עם המדפים, אולי - 7081W או 7071W. ואולי יוצרת עליו איזה ברקוד מעניין בגווני תכלת ומוקה. כמובן שגם את הדלת והמשקופים כדאי לצבוע בצבע תואם בהיר. שיהיה בהצלחה

1L

New member
../images/Emo51.gif!

בהחלט נתת לי כמה רעיונות שלא חשבתי עליהם. אני ממש לא בקיא מספיק בקודים של הצבעים כדי שאוכל לדמיין איך תראה צביעת החדר כפי שתיארת אבל אני מניח שנתת לי מושג כלשהו לפחות לגבי הכיוון. לא הבנתי לגבי פס המיסגור - מה הכונה "ממשיכה איתו"? אני מנחש שהתכוונת לעשות אותו בגובה אחיד על אף שהתקרה משופעת (מרחק 15 ס"מ למטה מהנקודה התחתונה ביותר שלה?). ושוב הרבה תודה!

למעלה