התייעצות בעניין תבניות לאפיית עוגות

התייעצות בעניין תבניות לאפיית עוגות

הי כשאני מכינה עוגה אני משתמשת בכמויות ‬ שמתייחסות לתבנית אינגליש קייק
השאלה האם זה נכון או לא? התבנית שלי היא גודל של חצי מגודל של דף A4
עוגה קודמת שעשיתי יצאה בסדר, היא היתה מותאמת לכמויות שיש לשים באינגליש קייק ויצא טוב
היום הכנתי עוד עוגה ממתכון אחר שמותאם אף הוא לכמויות לתבנית של אינגליש קייק, ושמתי לב שהעוגה התנפחה בטוסטר אובן וקצת עלתה. פחדתי שהיא תתנפח עוד ועוד אבל היא לא התנפחה מעבר לתבנית. (זו היתה היום עוגת בננות אם זה רלוונטי)
אז האם הגודל של התבנית שלי הוא תואם לאינגליש קייק? מישהו יודע?
 
למעלה