התייעצות בעניני ילדים בצ´אט

התייעצות בעניני ילדים בצ´אט

איזה מגבלות מחייבת הזהירות לשים על ילדים שנכנסים לצ´אטים? ביתי ביקשה וקיבלה רשות להתקשר אל ילד גדול ממנה בשנה - ואחרי דקה הוא עשה לה חיוג חוזר, וביקש את כתובתה, כדי "לשלוח לה מכתב". על זה הטלתי וטו. יכול גם להיות מבוגר שמדבר כמו ילד, לא? ענין הפגשויות נמצא גם הוא תחת וטו. איפה האיזון בין שמירה על הילד להמנעות מכבילה שלו? איך אני מבדיל בין סכנה ממשית לחחרדות פרטיות שלי? תודה!
אוריגמי (ראוי) אני מדבר על ילדה בת 11.

יש המון סיפורים קשים של מעשי פשע

ובעיקר התעללות שנעשו באמצעות מפגשי האינטרנט. אני מציעה, קודם כל, ללמד אותה לחייג 43* לפני התקשרות כדוגמת זו שתיארת. מעבר לזה, אני מעבירה אותך לקישור לאתר מקסים של ילדים, לדף בו הם מלמדים את הילדים איך לנהוג. אתר זה מגביל מאוד את "חופש התנועה" של הילדים מתחת לגיל 13. הם נותנים טיפים להתנהגות זהירה. בדף המדיניות בנושא פרטיות, בסוף הדף, הסעיף האחרון הוא פנייה להורים. גם בתנאי השימוש באתר יש הדרכה לזהירות באינטרנט. בהמון מדפי האתר שעוסקים בתקשורת תמצאו את השורות הבאות: WARNING! DO NOT give your password to ANYONE. Anyone who asks you for this is trying to steal your account!!! Report hackers to [email protected]. למטה אני מצרפת קישור להצטרפות לאתר (לא כרוך בתשלום, רק בהנאות) לכל אלו שמתקשים עם אנגלית
האתר באנגלית בלבד זו הזדמנות טובה להיוודע לאנגלית באמצעות משחק
אגב, זה אתר לילדים - ילדים???? אני נהנית ממנו שעות בשבוע
תהנו גם אתם

מעפעפת

New member
מעניין לעניין, באותו עניין..

בפורום בליינדייט הועלתה אתמול תהייה והתפתח בעקבותיה שרשור דיי מדהים.. זה התחיל ממה עושות בנות 14 באתרי הכרויתו והגיע לגילוי שיש שם גם הרבה יותר צעירות שמעלות תמונות בפוזות מפתות ובלבוש.. המממ.. לא מלא בכלל..

זה באמת נהיה מפחיד העניין הזה.

מצד אחד הקידמה וחוסר הרצון לעצור את הילדים ומצד שני הפחד הזה , הנוראי. תמיד להיות עם היד על הדופק . אבל לשמור על פתיחות כמה שניתן (ואת זה יש לך אוריגמי , ראיתי
) ואיפה הפורג´ שיגיד איך זה נראה מהצד השני ?

ילדים בצ´אט - צרה צרורה.

כשביתי היתה בערך בת 9 ,ביקשה להכנס לצ´אט בערוץ הילדים. לאחר שהסברתי לה כללי זהירות בסיסיים (לא לתת מספר טלפון,לא לספר היכן היא גרה ובכלל,בלי פרטים מזהים),היא התחילה לצ´וטט ,שמחה וצוהלת. עוד תנאי היה שהיא מצ´וטטת רק כשאני בסביבה.כמובן שלא בדקתי על מה היא מצ´וטטת,אלה רק שתרגיש שיש לה הגנה.היה נחמד לשמוע ממנה דיווחים תוך כדי צ´יטוט עד ש...לא עבר זמן רב ו...הילדה פונה אלי בהיסטריה : "אמא ,הוא אמר שיאנוס אותי" האמת? באותו הרגע חשבתי שאני מתפוצצת,רבאק אנחנו מדברים על ילדה בת 9 ... כמובן שמייד פניתי לשומר בצ´אט והרגעתי את הילדה. אחר כך ניהלנו שיחה על "החוויה" ומבלי שאצטרך לומר דבר,היא החליטה לא להכנס יותר לצ´אט. בכל מקרה , אני חושבת שאיננו יכולים להציב וטו מוחלט (שהרי מיים גנובים ימתקו) ולכן לפחות לצייד אותם בכללי זהירות ,כפי שעשית אוריגמי וכפי שהציעה נאווה להוסיף את עניין הכוכבית 43 והכי חשוב,שתדע שהיא יכולה לספר לך הכל...

למעלה