התייעצות בקשר לחברות אמינות למסחר במט"ח

pishpesh1

New member
התייעצות בקשר לחברות אמינות למסחר במט"ח

חבריי היקרים, התחלתי לסחור במט"ח דרך חברה ישראלית בשם גלובל טרייד. ככה"נ, מאחר ומדובר בחברה ישראלית, הרי שמאחר ואין פיקוח בישראל על שוק המט"ח - גם חברה זו הינה "עושה שוק" עם כל הבעייתיות הכרוכה בכך ( קרי צד לעסקאות שאני מבצע, על קצה המזלג). אני שוקל לעבור לחברה אחרת ומתלבט בין מספר חברות לא ישראליות אשר לפחות לפי מה שקראתי ברשת , נחשבות אמינות ולא עושות שוק: FXCM ; MBTRADING; COLMEX על כל אחת מהחברות הנ"ל שמעתי המלצות ברשת - אך על כל המלצה שמעתי מספר השמצות. אני מתקשה לגבש דעה . אבקש עזרתכם מניסיון בדגש על אמינות החברה, עמלות (ספרידים , עמלות משיכה), בטחונות לכסף, ושוב פעם אמינות (גם בהקשר לציטוטים אמינים, העדר ניגוד עניינים וכו') , שירות טוב וכיוצ'ב. תודה מראש.

laly27

New member
חברות אמינות למסחר במט"ח

קודם כל ברור שעל כל חברה תשמע השמצות, מי שמפסיד תמיד אוהב להשמיץ את הברוקר. ממה שאני יודע, קולמקס תחת רגולציה ומתכסה על כל הפוזיציות ומתחייבת לזה. FXCM בישראל הם לא באמת קשורים לFXCM העולמית, תראה באתר שלהם שהסניף בישראל הוא זיכיון חיצוני, ככה שאין באמת קשר אז סביר שהם לא מתכסים אבל צריך לבדוק לעומק MBTRADING הוא אחלה ברוקר, מדורג מספר 2 בארה"ב אם אני לא טועה אבל זה לפתוח חשבון בארה"ב , משמע אין תמיכה בארץ ויש מינימום הפקדה גבוהה וכד' אני חושב שבארץ COLMEX מייצגת אותם ההצעה הכי טובה שלי אלייך היא להיפגש עם כולם ולהתרשם בעצמך' בהצלחה!

rafipips

New member
בהחלט ! סקר שוק פשוט .

כמה טלפונים + כמה דפדופים בגוגל .

FXCM ישראל

New member
FXCM ישראל היא הנציגה הרשמית של FXCM העולמית

למען הסר ספק, FXCMישראל היא הנציגה הרשמית והבלעדית של FXCM העולמית בארץ. FXCM ישראל מעניקה שירות אדמיניסטרטיבי וליווי והדרכה מקצועיים לקהל הסוחרים בעברית, ואין לה כל נגיעה לחשבונות המסחר. חוזה ההתקשרות נחתם אל מול FXCM העולמית והכספים מופקדים בחשבונות נפרדים בבריטניה. FXCM ישראל הוקמה כדי לאפשר ללקוחות הישראלים הרבים ליהנות מהסטנדרטים הבינלאומיים של FXCM העולמית, רגולציה, מרווחים נמוכים, כלי מסחר מתקדמים, ולקבל תמיכה בעברית. FXCM פועלת על פי מתכונת "ללא דסק מסחר". היא אינה עושה-שוק, כל העסקאות מבוצעות ישירות בשוק הבינ-בנקאי ללא ניגוד עניינים. אדרבא, כל סוחר בעל אזרחות ישראלית שיפתח חשבון ב-FXCM, גם אם זה יהיה בסניף בבריטניה או בארצות הברית, עובר אוטומטית לטיפול FXCM ישראל. בהמשך להצעתו של קודמי, אני מזמין אותך לפגישה עם מחלקת הסוחרים של FXCM ישראל ולהיווכח שמדובר בבית המסחר המוביל והאמין ביותר שתוכל למצוא בארץ ובעולם. התקשר לתאם פגישה ל-1-700-55-10-15. אם הינך מעוניין להתרשם מתחנת המסחר של FXCM, אתה מוזמן לפתוח חשבון תרגול בחינם: http://www.fxcm.co.il/open-a-demo-account-here/

yanivavforex

New member
IBFX

עובד אתם שנים. מרוצה עד הגג. ביצוע אמין ברמה הגבוהה ביותר, שירות לקוחות מדהים (ותאמין לי, אתה לא תזדקק להם הרבה), בפסגת הטכנולוגיה.

למעלה