התייעצות בקשר לחיסון שפעת

גיליתקה

New member
התייעצות בקשר לחיסון שפעת

שבוע טוב לכולם!
אני דיי מתלבטת השנה לגבי חיסון שפעת, שנה שעברה עבר עליי חורף דיי קשה ועלתה בדעתי המחשבה להתחסן השנה, אבל יש כל כך הרבה דעות בעד ונגד.. שאני לא בטוחה אם כדאי.
מה אתם חושבים? כדאי להתחסן? ואיך אפשר לעבור את החורף בקלות? אני יודעת שאצלנו החורף לא באמת רציני, אבל אני תמיד חוטפת כל מיני וירוסים שמשביתים אותי

יפעת*

New member
לי יש את אותה הבעיה

בעיקר בגלל שאני עובדת בתוך בית ספר.
אבל עדיין נוטה לא לקחת.
משום מה זוכרת חורף אחד נורא קשה ומלא שפעות דווקא כשלקחתי פעם אחת את החיסון

גיליתקה

New member
בגלל הדעות הרבות על החיסון

אני דיי נרתעת ממנו, מצד שני חושבת באיזו דרך אחרת כן אפשר לחזק את הגוף לקראת החורף..

shmuelsht

New member
חיסון

כתבתי קודם. ישנם כל מיני תוספי מזון שיכולים לעזור כמו כורכומין וגלולות שום, אך עדיין להתחסן.

אני לוקחת כל שנה

ועדיין לפעמים חולה
אך יש כל כך הרבה סוגים של וירוסים ושפעות וכו'....שבמידה וחוטפים את השפעת
עוברים אותה בצורה קלה יותר

כולה זריקה שלא ממש מרגישים
אני בעד....אך כל אחד והרגשתו

מקסי

גיליתקה

New member
תודה על התגובה

זו באמת הרגשה אישית, אני קראתי השבוע כל מיני כתבות על חיזוק הגוף על ידי תזונה נכונה ותוספים שונים, אבל יש כל כך הרבה מגוון וסוגים ואני ממש לא בקיאה בנושא, ככה שאני לא יודעת מה ואיך

shmuelsht

New member
חיסון

החיסון הוא נגד הוירוסים המיובאים. המקומיים הם אלה שגורמים לשפעת קלה.

LadyIINpinkkk

New member
הנושא הזה בהחלט מעורר מחלוקת

אני בעצמי לא סגורה על הנושא הזה, כי כאשר אני חושבת על זה, ככל שאנחנו מתקדמים עם הטכנולוגיה אז כל הזמן מגלים זנים חדשים של וירוסי השפעת. אז מה עשינו כאן????

אבל גם אם תתחסני וגם אם לא, אני כן מאמינה שיש עוד הרבה דרכים להגן על הגוף שלנו מפני מחלות, וירוסים, ואפילו סתם הצטננות... למשל אפשר לעשות התעמלות, כמו הליכה כדי להזרים את הדם גם בחורף ולהוציא אנרגיה, לחמם את הגוף טוב יותר. לאכול מרקים, מאכלים חמים, הרבה ירקות ופירות כדי לקבל את כל הויטמנים והמינרלים שהגוף צריך וגם לאחרונה קראתי בפורום השכן בתפוז שאנשים לוקחים גם תוספים טבעיים כדי לחזק את מערכת החיסון. יש את התוסף שנקרא בטא 1,3 של סולגאר שהתפקיד שלו לחזק את מערכת החיסון ולהגן על הגוף. אני מאוד מאמינה שדברים טבעיים ואפילו שילוב של אורח חיים בריא מספיק לחזק את הגוף.

shmuelsht

New member
חיסון

איש באמונתו יחיה. כל זה בגדר רפואה משלימה. לא אלטרנטיבית. התוסף של סולגר מחזק בראש וראשונה את המאזן הכספי של סולגר.

shmuelsht

New member
תרופות

יש בזה הרבה מן האמת, רק שהתרופות צריכות אישור של הFDA, משרד הבריאות וכו', ותוספי מזון????

shmuelsht

New member
חיסון שפעת

להתחסן כמה שיותר מהר. החיסון הוא נגד הוירוסים המיובאים אליהם הגוף לא מחוסן. עדיין הוירוסים המקומיים שמשתנים כאן יכולים לתקוף אותך, אך אותם הגוף מכיר לפחות חלקית, והמחלה תהיה קלה.

עשיתי את החיסון ביום שישי!

שטויות.....מקווה שיעזור במניעת שפעת חזקה

יתכן שאקח את הילדים לעשות היום.

מומלץ

למעלה