התייעצות בקשר לערכו של TC

splashy

New member
התייעצות בקשר לערכו של TC

היי לכולם, אני כנראה עומדת למכור את ה-TC שלי. הסיבות: הסיבה העיקרית הנראית לעין, כסף. האחרת קצת מעבר לאופק: בהמשך למכור גם את ה-T3 ולעבור ל-TX בשאיפה שיחליף את שניהם. לעת עתה החלטתי למכור רק את ה-TC. כמה אתם חושבים שאפשר לבקש עליו? מחיר שהוגן לשני הצדדים כמובן. המכשיר במצב מצויין כולל הכל חוץ מעריסה (העריסה שקיבלתי איתו לא עבדה טוב וגם אינה ברשותי כעת). אודה לכל עיצה והמלצה.

splashy

New member
תודה, ראיתי את העדכון הזה קודם

חשבתי שאולי יש משהו חינמי.. אבל לא נורא.. תודה בכל מקרה!

splashy

New member
קניתי את הTX (זריזה אה? ../images/Emo6.gif) ומסתבר

שיש לו תמיכה מובנית כבר ב-WPA-TSK כך שלא הייתי צריכה שום עדכון. FYI

splashy

New member
תודה רבה! אני גם מאוד מרוצה ממנו

מהמעט שהספקתי להשתמש בו עד עכשיו לפחות

TulXP

New member
אל תמהרי למכור את הTC

ישנם מעט מאוד מכשירים שיתנו לך תמורה כמו הTC. הוא מהיר (הפאלם הכי מהיר , בטח יותר מהTX והLD), (ואת זוכרת כמובן שיש לו מקלדת וWIFI), בקיצור אלא אם את צריכה נואשות BT ולשמוע מוזיקה, אני הייתי נשאר עם הTC. אני נשאר עם הTC שלי עד שזה ימות שוב (הדיגיטייזר שלו מת לפני כחודשיים ובעזרת יניב מהראל הוא הוחלף בחדש בפאלם העולמית (אגב,עלה לא מעט ושווה כל אגורה)). לשיקולך, טל

splashy

New member
תודה על העצה טל, אך השיקולים שלי

הם קצת שונים. אני מעדיפה מסך גדול וגם BT כי כשאני מחוץ לבית רוב הזמן אני נמצאת במקומות בהם אין WIFI. כיום אני מסתובבת עם T3 ו-TC בגלל הנחיצות של המסך הגדול וה-BT וה-TX חוסך לי מכשיר אחד להסתובב איתו. יש לי גם טריאו 650 ואני רוב הזמן משתמשת ב-EDGE שלו עם סלקום כשאני לא בבית. תודה בכל אופן על העצה. מעכשיו אני אסתובב רק עם שני מכשירים (ואולי גם זה יותר מדי.. הזמן יגיד
)

גוזליקו

New member
סתם שאלה

למה הטריאו לבדו לא מספיק לך? (מתלבטת לקנות טריאו) ואם כבר אז, למה הT3 לא מספיק לך (שמעתי רק טובות על המכשיר הזה)

splashy

New member
בהתחלה חשבתי שהטריאו יספיק לי

אבל לקח לי זמן להבין שלפחות עבורי זה פשרה משני הכיוונים. הוא קטן בתור פאלם וגדול בתור סלולרי. יש לו מסך קטן, הוא עבה ואין לו WIFI. אני לא אומרת שאין לו את היתרונות שלו אבל אני תמיד האמנתי שלכל מכשיר יש את הייעוד שלו. הטריאו היה חריגה מהאמונה שלי שהתחרטתי עליה ולכן אני חוזרת להשתמש בסלולרי הקודם שלי (6230i) יחד עם ה-TX. אני מעדיפה סלולרי קומפקטי ופאלם עם מסך גדול וכל אפשרויות הקישוריות שאוכל לבחור במה הכי מתאים לי ברגע ספציפי.

AYELET1

New member
זה מעניין לשמוע...

היתה תקופה שהתלבטתי בין הטריאו לבין ה-TX מה שהכריע את הכף זה המסך הפיצי (|כן אני יודעת שהתאורה והרזולוציה נפלאות. עדיין הוא פיץ)

גוזליקו

New member
ועוד קטנה

את מצליחה להפעיל באופן מלא את הסלולר דרך ה פאלם כלומר לדוגמא: לשלוח/לקבל SMS ב TX להתקשר מספר מהפאלם, ובפרט מהספר טלפונים שלו כששיחה נכנסת לראות את פרטי המתקשר - במידה ומופיע בספר טלפונים של הTX וכו' אשמח לפירוט

splashy

New member
אז ככה

אני משתמשת ב-TX עם הנוקיה 6230i כאמור, דרך BT (שן כחולה). שליחת וקבלת SMS עובדות, אם כי ל-SMS בעברית יש צורך בתוכנת S25 phone manager. פרטים ב-PDACE (אתר הפורום). כמו כן ניתן לחייג מהפאלם דרך הנוקיה. והכי חשוב, אפשר לגלוש מהפאלם דרך ה-GPRS/EDGE של הנוקיה. לגבי קבלת פירוט על ה-TX כששיחה נכנסת לסלולרי, זה לא אפשרי עד כמה שאני יודעת. אשמח אם מישהו יתקן אותי אם אני טועה. אבל בלי קשר, נראה לי שזו לא פונקציה חיונית בכלל כשלא מדובר בפאלם משולב סלולר.

splashy

New member
ובקשר ל-T3, אין לו WIFI כמובן

והסליידר תמיד עצבן אותי.

2סיקו

New member
שני מכשירים זה מסורבל

בכמה במסך של ה- TX גדול יותר? בנסיעות צריך לקחת 2 מטענים!!!

למעלה