התייעצות בקשר לקניית כדור

FootballFan1

New member
התייעצות בקשר לקניית כדור

אז אני קונה את הכדור מחו"ל ואני לא בטוח איזה לקנות . לחבר שלי עכשיו יש כדור אבל מגומי (Rubber Ball) ולא ניראה לי שהוא בגודל האמיתי אבל בכל זאת . אז בקיצור אני לא מצליח לזרוק אותו נכון וזה משגע אותי !! אני לא מצליח לזרוק חזק וישר למרחקים גדולים (יחסית) ואני לא מבין איך לזרוק , והיד שלי יחסית לבן 14 , דיי גדולה . אז אם אפשר טיפים איך לזרוק בבקשה אני יודה לכם מאוד . עכשיו זה קשור גם לקניית כדור כי אני לא יודע איזה אחד לקנות בגלל הגודל . אז מצאתי באינטרנט : 1) אפשר לקנות את זה : http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C9ZLL/ref=pd_sbs_sg_3/103-5186384-4443047?%5Fencoding=UTF8&v=glance (קצת ארוך) 2) ואפשר את זה : http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006U2JZI/ref=pd_sbs_sg_2/103-5186384-4443047?%5Fencoding=UTF8&v=glance (גם ארוך) וזה בא עם 3 גדלים שאין לי מושג איזה גודל לקחת . *אני מאוד מתלבט וצריך תשובה מהר כי אני בקרוב נוסע , אז תודה מראש. *נ.ב מה זה "Pee Wee" ?

royassis

New member
אוקיי זה מה שאני ממליץ

pee wee זה ניראה לי קטן. וניראה לי שפשוט מאוד שתלך לאמריקה תשאל את המוכר מה מתאים לך ליד וזהו ..... ותנסו אותו, תראה אם כן לך לתפוס אותו. תנסה לעשות כאילו אתה זורק ואם קל לך לתפוס אותו ככה אז הוא טוב. רק תקנה אחד מעור .... זה תמיד יותר טוב ... לא לחיות אבל.

Yo-man

New member
רועי - תקרא שוב את השאלה

הוא לא נוסע לאמריקה, מביאים לו משם את הכדור. פי-ווי זה ליגת הילדים. כדור שמתאים לגודל יד של בן 8. זה לא מה שאתה באמת צריך... לגבי הגודל - יש גודל תקני של ה-NFL, שהוא הכדור הגדול והאמיתי. יש גודל של קולג' שהוא קטן מעט מהכדור של הליגה, ויש עוד מידות. בדר"כ מוכר שיגידו לו בן כמה הילד ידע להמליץ על הגודל הנכון. ובכל מקרה - עדיף כדור עור, כמו שאמר רועי.

royassis

New member
אוקיי

כן ...... אני מסכים עם יורם ..... תקנה כדור שמתאים לילדים בגילך ... כי לי יש כדור גומי בגודל תיקני ניראה לי וקשה לי לתפוס אותו. חוץ מזה ...... אם חבר שלך מביא לך את הכדור סביר להניח שאתם באותו גודל והוא יכול לבדוק אותו או שהמוכר יכול להתאים לחבר שלך אותו וזה כניראה יתאים גם לך .

royassis

New member
הוא אמר שהוא נוסע בעצמי

הוא אמר שהוא נוסע ! אני מאוד מתלבט וצריך תשובה מהר כי אני בקרוב נוסע , אז תודה מראש. לא קראתי את ההודעה טוב וחשבתי שטעיתי ... מסתבר שלא לא אמרת פעם שמביאים לך את הכדור מחול ?

FootballFan1

New member
אז מה לעשות ?

דרך אגב בקשר לבילבול עם ההודעה - לא יודע למה רשמתי שאני נוסע .. התבלבלתי.. :) טוב . אז כדאי לי לקנות את הכדור ( בלינק השני) בגודל - "קולג'" ? ואני חייב שתסבירו לי למה אני לא מצליח לזרוק !! אני משתגע מזה. *אני מכופף את המרפק אחורה ומסובב כזה את הכף יד ימינה (אני ימיני ד"א) ואז מיישר את המרפק , הזרוע ואת הכף- היד ומשחרר ואני פשוט לא מצליח לזרוק למרחקים ואני מרגיש שמשהו לא נכון . - אז אם תעזרו לי עם 2 אלה אני יודה לכם מאוד . תודה מראש.

FootballFan1

New member
עוד משהו

איך זה שבלינק הראשון הכדור הוא מגומי , ובלינק השני (הכדור שכניראה אני רוצה לקנות) הוא מעור , וזה שמעור עולה פחות ? אפשר לראות מי מעור ומי לא כשמגדילים את התמונות - בלינק הראשון הכדור עם נקודות בולטות כאלה , ובלינק השני רואים שזה עור חלק . ואם אפשר דעות על הכדורים זה מאוד יעזור. תודה.

royassis

New member
Football

listen check this out, step by step on how to throw a football. listen about which football to buy, I say tell you friend to ask the seller which one is the best for a kid your age, or just tell him to ask the seller for a ball that pits your friend hand. anyway I don't get why your locked up on just 3 balls, there are alot more, all official size and weight, and all good. I don't know if the one you put your eyes at will be at the store. http://www.ehow.com/how_17613_throw-football.html read the one in the ending of the page.

FootballFan1

New member
O.K

ראיתי כבר את הלינק הזה תודה . ובקשק לכדור אני יגיד לחבר שלי שישאל את המוכר , אבל ניראה לכם ש - "ג'וניור" יהיה הכי מתאים לי או לקחת אתה הגודל האמיתי ? ומה זה בכלל PEE WEE ?? אני רק צריך דעה אישית שלכם . תודה.

ofribecker

New member
זריקת כדור פוטבול

אתה לא באמת מצפה שמישהו יוכל ללמד אותך לזרוק נכון דרך האינטרנט. גם שחיה לא לומדים בהתכתבות. אתה צריך לצאת החוצה למגרש, עם מישהו שיודע לזרוק שיראה לך בדיוק את הדרך, יתקן אותך, יעקוב אחרי התנועות שלך ויסביר לך שוב וכו'. מבין אלה שמשחקים בספורטק יש הרבה חבר'ה שיודעים לזרוק באופן די סביר. ממליץ לך שתגיע לשם פעם ותבקש שיסבירו לך יותר. תהנה.

FootballFan1

New member
הבנתי - ובקשר לכדור

אוקי אני יסתדר כבר עם הזריקה שלי . עכשיו בקשר לכדור - אתם חושבים (דעה אישית שלכם)שכדאי לי לקחת את זה : http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006U2JZI/ref=pd_sbs_sg_2/103-5186384-4443047?%5Fencoding=UTF8&v=glance במידה - "ג'וניור" ? (אני בן 14 ויש לי יחסית יד גדולה..) והכדור הזה מעור ? בלי נקודות , פשוט חלק ? כי הוא יחסית זול .. ועוד משהו אחרון - שאתם זורקים אתם מחזיקים ב"תפרים" ? תודה .

royassis

New member
דעתי האישית

אני אומר שפשוט מאוד תשכח מכל מה שיש באינטרנט ותקנה את מה שמתאים לך בחנות וזהו ! וכן ..... אני תופס מהטפרים זה נותן יותר סיבוב ..

FootballFan1

New member
כן אבל

אני לא זה שהולך לחנות .. ואני לא יודע בדיוק איך הגדלים אז אני שואל בשביל דעתכם האישית אם - כדאי לי לקנות את הכדור שבלינק , במידה "ג'וניור" (בן 14 . . .) , והאם הוא מעור חלק , בלי נקודות כאלה , ו איך זה שהוא עולה פחות מהכדור הזה : http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000C9ZLL/ref=pd_sbs_sg_4/103-5186384-4443047?%5Fencoding=UTF8&v=glance שהכדור הזה הוא עם נקודות ולא עם עור חלק .. ? יש משהו מיוחד ב-PEE WEE הזה ? תודה שוב.

royassis

New member
אוקיי

כן .... אבל אם היד שלך חבר שלך בערך במידה שלך אז המוכר יכול להתאים לך את הכדור. חוץ מזה עוד פעם .... כמו שיורם אמר, תבקש מהמוכר שיביא כדור לילד בגילך ... Pee wee זה לילדים קטנים .... רשום באתר "Recommended for ages 10 and under " ! זה הכדור שיש בלינק. אני עדיין לא מבין למה אתה חושב שיהיה להם בחנות את מה שיש ב amazone כל מיקרה .... אם אתה עדיין לא מוכן לשמוע לי .... כך את ה junior

FootballFan1

New member
אוקיי אוקיי

אני לא אומר שיהיה בדיוק כל מה שיש ב AMAZON גם בחנויות בארה"ב אבל יהיה בערך את אותם כדורים עיקריים . אז בקיצור הבנתי , רק - הגודל והמשקל הגירסה של הגודל והמשקל האמיתיים - official size And weight - זה ממש גדול ? זאת אומרת , ממש יהיה לי קשה להחזיק / לתפוס / לזרוק את זה , יחסית לבן 14 ?

royassis

New member
ממוצע

ניראה לי שכן ... אני ממליץ על כדור ממוצע ..... אבל אני לא מומחה

Yo-man

New member
תבוא ביום שישי לספורטק ותרגיש לבד

תוכל להחזיק כדורים שונים (יש לפחות 5 בכל יום שישי) ולהרגיש מה טוב לך. יש גם בחור אמריקאי ששיקח בהיי-סקול בארה"ב וידע לתת יותר מידע ממה שאנחנו יכולים.

למעלה