התייעצות- בריאות הנפש

מנגו77

New member
התייעצות- בריאות הנפש

שלום לאנשי הפורום,
אני אמורה בימים אלו לבחור התמחות לשנה"ל הבאה (אני בתכנית הסבה לע"ס) והתחום המסקרן אותי ומושך אותי ביותר הוא בריאות הנפש.
רציתי לשאול האם מישהו מכיר את בריאות הנפש בפ"ת (ברח' אחד העם) והאם המקום מומלץ ? האם הוא מקצועי ומאפשר לימוד מעמיק ותומך?
ישנה גם אפשרות לבחור בבה"נ פרדסיה (בי"ח לב השרון) ומרפאת רמת חן- אך אינם נמצאים בקרבת מקום מגוריי, אך אני מוכנה לשקול גם אותם אם תספרו לי שהמקומות אכן שווים את המאמץ
תודה מראש

מנגו

לא מכירה את המרפאה בפ"ת,אך שווה לעשות מאמץ בוודאי בשביל רמת חן-מרפאה מעולה עם צוות מקצועי מוביל וגם בפרדסייה מרפאה מצויינת.בכל מקרה ברוכה הבאה לתחום הקליני אני בטוחה שתלמדי ותצמחי בשנה זו.אני בעצמי עובדת בבריה"נ וגם מדריכת סטודנטית ומקבלת הרבה פידבקים חיוביים על התהליך שעוברים אצלנו(ולא רק בזכותי)אלא כתפיסת עולם מקצועית רצינית ומובילה
בהצלחה

swguy

New member
...

כמובן ששיקול מרכזי הוא מי המדריך/ה. בעיני, הדרכה טובה מחפה על מקום הכשרה עם חסרונות אך לא להפך. ישיבות צוות טובות והשתלמויות וכו' זה נהדר אך לטעמי משני להדרכה.
כלומר, הייתי מציע לך לברר גם מי המדריך/ה ולאסוף רשמים ממסטודנטים/ות משנים קודמות. אם את יודעת את השמות ורוצה להתייעץ במסר פרטי, ייתכן ואני או חברים/ות אחרים בפורום מכירים.

באופן עקרוני כל המוסדות שציינת הם מקומות שנחשבים ראויים.

למעלה