התייעצות גופיה טרמית...

שרוני1ש

New member
התייעצות גופיה טרמית...

לא, לא בשביל הסערה הצפויה...

אנחנו נוסעים לקצרצר בבודפשט (ו' עד ב') וכ-ו-ל-םםםםםםםםםםםם מפחידים אותי "יואאאוווו יהיה לך קררררררררררררררררררררררררר".
טוב, בהתחשב בטיפוס שאני, שאצלה "קר לי" זו ברירת המחדל לחיים (גם בקיץ קרררררררר לי! - שונאאאת חורף!!!) זה הגיוני כל ההפחדות.
אז החלטתי לקנות גופיה טרמית.
מה זה? מאיפה זה? זה עבה? זה דק? זה מחמם???????????????????? (בהתחשב בקור של 0-(-1) ורצון עז לטייל בעיר ולא להיות קבורה למרגלות המזגן המחמם בחדר במלון...)
תודה, נשיקות, ויוםנפלא.

אפשר למצוא בחנויות למטיילים(למטייל, קולומביה ועוד)

יש כמה סוגים של חולצות טרמיות שנבדלות בדרגת החימום שלהן ומותאמות לטמפרטורה בין סתם קור לקור קיצוני.המחיר שלהן אינו זול אך הן יכולות לשמש כחולצה /גופיה גם לימי החורף שלנו..
עמדתי בפני אותה דילמה לפני הנסיעה לפראג ,ולאחר שקניתי לא השתמשתי בה והעדפתי ללבוש משהו קל יותר מתחת ולהתעטף במעיל ממש מושקע מפוך שנקנה ב"קולומביה״.
חייבים את האופציה להיות מסוגלים להתקלף מהבגדים ולהישאר בטישירט אפילו, עיון שאין סיוט גדול יותר מלהיות במקום מחומם מאוד מבלי יכולת להתפשט. בדיעבד הייתי קונה גופיה טרמית רק אם הייתי מבלה הרבה שעות בחוץ. אגב , את שלי העברתי לבת שלי.

לטעמי ביזבוז של הרבה כסףף

אם אני צלחתי חורף של פריז גם את יכולה
קחי כובע צעיף וכפפות ( יש בתמנון מעלפות)
כנסי לאיזה האנגר או דלתא ותקני כמה חולצות ארוכות
מעל שימי חולצת פוטר מעל קפוצון ( פוקס הודיס או swear) מעיל מחמם
טייץ ומעל גינס או מכנס
גרביים ומגף או נעלי ספורט ( אם יש לך ugg זה הכי פינוק)
והכי חשוב שפתון לחות וטישו בכיס
אהה ובכל פעם שנגמר לך הקפה/תה תדאגי לקנות חדש כדי לחמם את הנפש

ותהניייייייי

סביון1

New member
אכן במקרה הזה גופיה טרמית זה מיותר ואסביר למה

בארופה כל המקומות הסגורים מחוממים היטב. ברגע שתיכנסי למקום סגור כמו מוזאון או מסעדה, תמותי מחום ותקללי את הגופיה הטרמית. מה שאת זקוקה לו זה מעיל טוב בשביל להסתובב איתו בחוץ, ומתחתיו ללבוש בגדי חורף רגילים, רצוי שגם הם יהיו בשכבות שניתן לקלף (למשל חולצה מתחת לסוודר).
&nbsp
תיהני
&nbsp

שרוני1ש

New member
תודה רבה לשתיכן!

המלצות מעולות, אז באמת אולי לא צריך...
אבל הכי עוזר לי - ההמלצה על הקפה!

למעלה