התייעצות. גמילה מחיתולים וברית סמוכים בזמנים

התייעצות. גמילה מחיתולים וברית סמוכים בזמנים

פיצקי בן שנתיים ושמונה. בשל לכל הדעות לגמילה מחיתולים (צוות הגן המנוסה ואני מרגישים שהינו בשל לחלוטין)
הברית ניקבעה לשלושה שבועות מהיום.

נאמר לי בעבר שרצוי שלא לגמול לפני הברית באם הם סמוכים זה לזה, אשמח לשמוע מבעליי ניסיון
אני ממש מרגישה שאני מעכבת אותו בנושא וחוץ מלדחוף את החיתול הרטוב בפניי כבר עשה הכל
תודה

fatfat

New member
קודם כל אם הוא בשל לגמילה ותמנעו

זאת ממנו הוא עשוי לפספס את המומנטום ואח"כ הגמילה תהיה קשה יותר. הוא הרי לא מבין למה דוחים. חוץ מזהלי דווקא נראה שיותר קל אחרי הברית בלי טיטול
רטוב משתן שאמנם שתן נחשב למחטא אבל הוא מגביר את הצריבה.

אבי351

New member
לי הגננת אמרה לי שבני רוצה ומוכן לגמילה וחיבי

וחיבים לעשות זאת כי נאבד את המומנט ואז זאת תהיה גמילה קשהיש לך עוד 3 שבועות לברית וזה המון ואם הוא בעצמו מוכן לגמילה עד אז הוא כבר יהיה גמול

לשואלת -זו בהחלט שאלה במקומה...

בשעתו הבן שלי שעבר את הברית בדיוק בגיל שנתיים עדיין לא אותת שמוכן לגמילה,בכל זאת אני זוכרת שחשבתי שממש מזל שכך כי הטיטול סיפק סוג של הגנה טובה מאד לבולבולון,שהומלץ שיישאר לא עטוף בתחבושת [זו לא היתה המלצת האחיות בחדר הניתוח אלא המלצה "שבעל פה" מאמא מאמצת אחת לשניה] . המקום המתרפא היה כך גם מאוורר וגם מוגן. הומלץ לשים עליו טונות [ממש כמויות אין סופיות] של המשחה ויטה מרפן [משחה ייעודית לכוויות,נמכרת ללא מרשם רופא] ולשמוח בשתן שמרטיב מדי פעם כי יש לו תפקיד מחטא .
מכיוון שהילד שלך מראה שרוצה להיגמל [מקווה שלא מדובר בשיכנועי מטפלות- הן תמיד תשמחנה לפחות טירחה...] הייתי ממליצה לגמול אותו באופן חלקי . לתת לו לטעום את החווייה - כמה שעות בלי והשאר עם,כדי שבזמן ההחלמה יסכים להיות עם המגן-טיטול שבתוכו המשחה. בקיצור-לא "הכל או לא כלום" אלא גמילה בהדרגה איטית שתאפשר נכונותו לטיטול בזמן ההחלמה.
בהצלחה!

תודה לעונים

נתחיל הגמילה כפי שהצעתם ונראה לאן נגיע בימים שלפני הברית

תודה

dana180

New member
הי

מהיכרות אישית של צוות הגן נראה לי שהגננת מחפשת שלא לטרוח ולהתאמץ ..
פיצקי בשל לגמילה כמו שאמרת והרופא המנתח שלנו אמר לי מפורשות שלא למרוח שום אבל שום משחה.
וכך היה והווטה מרפן בארון אם את רוצה אותה ..
לדעתי קל יותר בלי טיטול אחרי הברית כי הטיטול נדבק לאזור הכואב.
בלי טיטול זה מאוורר .אני קניתי בזמנו טיטול במידה ממש גדולה כדי למנוע את הצמדות הטיטול.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

למעלה