אני ממליצה על דניס, שאין כמוהו (לטעמי)
  אבל גם מוסר או לברק מצוינים. אני למשל לא אוהבת לברק כי הוא עבה, ומרגיש לי במרקם דומה לבשר. הזוגי שלי מת עליו.   לגבי דרך הבישול, מסכימה עם אורני שדג עם עצמות יותר טעים, וגם אני מכניסה את העצמות לרוטב כדי להעשיר את הנוזל ואת הטעם, אבל בדרך כלל מכינה בתנור בלי רוטב. ואז, לילדים הקטנים אני נותנת רק פילה קפוא, כדי להיות בטוחה לגבי העצמות הקטנות. לי עצמי קרה רק לפני שנתיים בגילי המופלג שהייתי צריכה להגיע לפה ולסת בהדסה עין כרם בגלל עצם קטנה שנתקעה בגרון, אז ממש חוששת לתת להם את זה.   אני מודה שלא סומכת על הדייגים ובחנויות שיפלטו את זה כמו שצריך, כי רק בקפואים למיניהם מצאתי פילוט מושלם ללא עצמות קטנות. אז אם בכל זאת אני בכיוון של דגים טריים, אני מבקשת שיפלטו לי, ואז לוקחת אותם הביתה ועוברת עליהם עם פינצטת-פילוט לבד. אני יודעת איך לפלט, רק שזה זמן...   לגבי מתכון: אנחנו אוכלים דגים 3 פעמים בשבוע. ואחרי ניסיון רב הבנתי שהכי פשוט הוא הכי טעים: פילטים לתנור בתיבול קל ולא כבד מידי, שאת אוהבת. 20-25 דקות. אם אני אוכלת לבד, אני מוסיפה אחרי 20 דקות 5 דקות גריל. אם הזוגי אוכל אתי אני מסתפקת באפיה כי הוא אוהב את זה רך יותר.   תיבול: שמן זית, מלח, לימון או יין לבן, בתוספת ירקות ירוקים קצוצים במג'ימיקס, או שמן, פפריקות, שום כתוש ואפשר גם כורכום, קארי או חוואייג'.