התייעצות דחופה. בבקשה דחוף. אני במשבר רציני

התייעצות דחופה. בבקשה דחוף. אני במשבר רציני

אנחנו נשואים מזה 17 שנה,+3 הכל תקין בחסים, עליות ומורדות כמו כולם. לאחרונה עקב חשד שלי הוצאתי פירוט שיחות של הנייד וגליתי שיחות שמתנהלות מידי יום למספר לא מוכר מזה חצי שנה..(אולי יותר אבל זה מה שהצלחתי להוציא). שיחות ארוכות של 10-30 דקות, בגלל התחושובת בטן שלי לאחרונה רשמתי לי נקודות בו נסיתי להשיג אותו והיה בממתינה הרבה זמן ואחכ שחזר אליי התחמק מלהגיד עם מי פטפט, רשמתי לי מועדים אלה, והצלבתי עם הפירוט שיחות שהוצאתי וגיליתי שזה היה באותם זמנים ושעות.
אתמול התקשרתי למספר וענתה לי בחורה , נסיתי לגלות את שמה - ומצאתי איכשהוא...לפי המספר. אני לא מכירה אותה .
כל הלילה לא עצמתי עין, מה לעשות? איך להתנהג? להגיד משהו? להזמין חוקר? לעזוב את זה שיחלוף ?
פשוט בא לי למות. אני בעבודה ולא מצליחה לתפקד. בבקשה הכווינו אותי. מתחננת.

ELLA1992

New member
תדברי איתו.

לכי תדעי, אולי זה לא מה שאת חושבת.
מה שבטוח זה שלהשאיר את זה בבטן ולהתמודד עם זה לבד, זה לא הפיתרון.
אם את חושדת במשהו+יש לך הוכחות, אין מנוס, תדברי איתו,
זה נכון שהוא יכעס שחדרת לו לפרטיות, אבל אם החשדות שלך מוצדקים, מגיע לך הסבר.

את צודקת. לא כדאי להסתיר כלום

כי היא גם לא תוכל להתנהג איתו כרגיל זה יפריע לה.

Shamy

New member
אני חושבת שלשכור חוקר פרטי

זה גם בזבוז כסף גם בזבוז זמן מקרה הכי גרוע , הוא בוגד..ומה אז? האם הוא אבא טוב? יש ילדים מעורבים בתמונה? בני כמה הם? האם שווה לפרק את החבילה מבגידה? כן ?לא ?ולמה? אלה השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך..נניח והוא בגד ..כמה את אוהבת אותו לסלוח על דבר שכזה? האם תשקלי טיפול כדי להתגבר על זה?..אלה השאלות היותר רלוונטיות עבורך, רק אחרי שיהיה לך תשובות לעצמך תוכלי לבוא ולספר לו שמצאת את השיחות האלה את התיעוד שהתקשרת וענתה בחורה והיית רוצה לדעת בכנות מוחלטת מי נגד מי ומה נגד מה ולפי התשובות שלו תחליטי מה לעשות כבר..ועד שיהיה לך תשובות ותחליטי איך ומתי לדבר איתו על זה,להתעלם לא לתת לו לדעת שאת יודעת מזה..ולהמשיך בחייכם הזוגיים כרגיל. עצה אישית שלי כשבאים לדבר על נושא טעון חשוב מאוד לא להאשים ,לא לתקוף,לא לצעוק,להקשיב ורק אז לענות והכי חשוב במקום וסביבה ניטרלית ולא טעונה כדי להמנע מתגובות לא נעימות כמו שבירת חפצים וטריקת דלתות ועוד דברים אלימים כאלו...שיהיה בהצלחה עדכני אותנו

אם הוא בוגד

זה מעשה שיכול להזיק לקשר ולרגשות האישה. חשוב שהאישה תדע אם הבעל בוגד בה, ותעניש ותגיב בהתאם. אסור לזלזל. היחסים חשובים מאד. צריך לפתור את הבעיה ביניהם, אולי בעזרת איש מקצוע.
&nbsp
&nbsp

עונש קיים וחיוני בכל חלקי החברה

גם בכך שהאישה תנזוף בו ותסביר לו את מגרעות התנהגותו ובכך תגרום לו אי נעימות, ואולי גם בכך שתתנתק ממנו לזמן מסוים, היא תעניש אותו.
&nbsp

למעלה