התייעצות דחופה לגבי מזרן זוגי

gaetana

New member
התייעצות דחופה לגבי מזרן זוגי

רוצה להחליף מזרן ישן בחדש, אך אין לי מושג על מה להסתכל, מה לבדוק, למה לצפות, מה מומלץ וממה להזהר. אף פעם לא הבנתי למה להוציא אלפי שקלים על מזרן - האם אכן יש הבדל בין אחד (רגיל, זול) ששוה 500-1000 ש"ח לבין היקרים? כל האורטופדיים האלה באמת כ"כ מדהימים? מה אתן ממליצות? מה דעתכן על המזרנים של איקאה? התקציב שלי - עד 2000 ש"ח

beky1

New member
מזרנים במחירים זולים יחסית

תוכלי למצוא ברשת ביג סליפ. ממליצה לרכוש בחנויות מתמחות ולא בחנויות כמו איקאה, בדר"כ גם המזרנים הפשוטים יותר טובים. לגבי איכויות של מזרנים , אם אין לך בעיות גב מיוחדות או השמנת יתר , כמעט כל מזרן יכול להתאים, יש כאלה עם קפיצים בלבד ויש כאלה עשויים רק לטקס בלבד , יש כאלה עם תוספת שכבת נוחות = פילוטופ ,בדר"כ בתוספת תשלום. הכל לפי מה שנראה לך , מה שמומלץ הוא לשכב על המזרון לכמה דקות ופשוט להנסות להרגיש עם הוא נוח יש גם חברות המוכרות מזרנים עם 45 ימי נסיון , לא טוב ? אפשר להחזיר. צריך לברר האם בחנות שתמצאי שם מזרן לטעמך יש אפשרות שכזו. בחירה נעימה

אני רוצה להגיב

לפני 3 חודשים החלפנו מזרן שעלה לפני 10 שנים קצת פחות מ2000 ש"ח. המזרן היה גרוע באופן מיוחד אבל לא היה לנו כסף להחליף אותו ואת יודעת איך זה, את תמיד מוצאת את עצמך מוציאה סכומים מטורפים על הילדים ולא על עצמך. בכל מקרה לפני 3 חודשים אמרנו שדי, עברנו דירה והחלטנו לפנק את עצמנו וקנינו מזרן זוגי ענקי 180X200 במחיר מטורף של 7000 ש"ח כולל בסיס פשוט למיטה כי לא היה לנו כסף למיטה. בכל מקרה אני מברכת על הרגע שעשינו את השדרוג הזה, אני כבר 3 חודשים ישנה בנוחות שלא היתה לי במשך 10 שנים. פשוט מדהים מה שמזרן יכול לעשות... בהצלחה בקניה

למעלה