התייעצות דחופה - פגישה עם פקידת סעד ו..

mamba2

New member
התייעצות דחופה - פגישה עם פקידת סעד ו..

שאלה. יצרו איתי קשר מהעיריה בעיר שבה אני מתגוררת למפגש עם פקידת סעד לאחר שהשופט המליץ למנות תסדקי דחוף (התקשרו אלי חודש אחי המלצת השופט) יש לציין שאמו של בעלי (גרושי בקרוב) מקושרת בעיר שבה אני מתגוררת. והשאלה. פקידת הסעד אמרה שהמפגש יהיה איתה ומנהלת התחנה. האם זה משהו שבשיגרה להיפגש מפגש ראשון גם עם מנהלת התחנה? האם שווה לבקש שהנושא ידון במחזור אחר ? אשמח לשמוע

david461

New member
הכי חשוב זה להיות רגועה ולא לצאת על מקובל או

לא זה אומנם מקובל בדרך כלל ביישובים קטנים ולא גדולים אך כל ניסיון למחות יגרום לך לפלונטר לכי למיפגש ברוגע ותנסי לא להתקומם על כל זריקת ניצוץ באוויר כי במידה ויש משהו מסריח כאן את תשחקי לידיים שרוצות להזיק פשוט גם אם יהיו לך כאבי בטן חזקים במיפגש תתאפקי ותיזרמי בהיגיון אצלי אם היה הדבר חשוד ואם הייתי מפחד מסילוף כפי שהיה אצלי בעבר הייתי לוקח מכשיר הקלטה בכיס זה נותן 2 דברים 1)הגנה אם ינסו לסלף דברים בתסקיר 2)הדבר ישמור עליך פסיכולוגית מהתנהגות לא רצויה של התפרצות וכדומה יש לקחת בחשבון שהקלטה משולשת אינה חוקית אך זאת לא פסילה גורפת בהצלחה "במילחמות אין מנצחים ובשלום רק הרעים מפסידים"

גם לי הייתה פגישה

שמאוד נלחצתי ממנה חמודלה גם המוסד הזה פשט את הרגל אז שתדעי שאם בית המשפט לא היה אומר להם לפגוש בך גם אם היית מתחננת לא היו מביאים לך אז תירגעי אני באתי לפקידת סעד שמינו לי מבית המשפט ואמרתי לה שלום יש לך ילדים? היא אמרה לא אני רווקה אמרתי לה את לא כשירה לטפל בעיניין שלי ואכן היא לא טיפלה היא כתבה לשופט מאז לא שמעתי משניהם תשמעי זה סידור כזה השופט כותב ופה זה ניגמר היום כבר נה אני צריכה ואין אז ממש אל תידאגי הם לא מקבלות משכור וגם אם כן יודעים כמה זה חשוב שילדים ישארו עםאימם ולא משנה מה זה רק פגישה וככה את צריכה לקחת את זה גם אם תתפרצי עליהם

m i c h a l i

New member
לא ממש הבנתי איזו תחנה...

וזה ידוע שדחוף לוקח כחודש (תארי לך כמה זמן לוקח כשזה לא דחוף... או כשיש שביתה) אין מה לחשוש מהתסקיר - באים ושאלים שאלות אותך וגם את הילדים. צופים קצת בהתנהלות ביניכם. וזה הכל. אני לא חושבת שיש מה להתכונן, או לתכנן מראש.

למעלה