התייעצות דחופה

דנדן128

New member
התייעצות דחופה

היי בנות . אני לאחר החזרת מוקפאים , 12 יום לאחר ההחזרה בטא 48 , יומיים אחר כך בטא 95 , לאחר ארבעה ימים 274 ולאחר שלושה ימים 531 . מכאן הפסקתי לבדוק כיוון שהרופא מציע לבדוק רק עוד שבוע. אני מלאת חששות כי בסבב הראשון נקלט עובר ובשבוע 9 הפסיק הדופק. אני חוששת שאגיע עוד הפעם לגרידה או חס וחלילה חוץ רחמי. לא עדיף להפסיק את התמיכה עכשיו ?! הרי רוב הסיכויים שמדובר בהריון לא תקין לפי דברי הרופא. מה עושים

לא הבנתי למה את חושבת שההריון לא תקין?

ההכפלה טובה מאוד, הרופא אמר לך להפסיק לבדוק בטא כי בשלב מסוים מפסיקים ומחכים לשבוע 5-6-7 לראות שק ודופק (תלוי בשבוע כמובן).

ואל תפסיקי את התמיכה, כרגע את בהריון! תתייחסי לזה כאלה הריון שיסתיים בידיים מלאות, תמשיכי תמיכה ותדאגי לעצמך.
המשך תקין ובריא

דנדן128

New member
אני חושבת

שההריון לא תקין כי הרופא כל הזמן דואג לומר את זה. הבטא התחילה ממש נמוכה ולא אופיינית להחזרת בלצוסיט . ביום חמישי בעזרת ה' אני אבין הכל

בנתיים נראה שיש עלייה טובה בבטא

אז תתמקדי בזה ותחשבי חיובי. לא מבינה גדולה בכל זה אבל זה לא נראה כמו משהו שצריך להדאיג אותך ולא מבינה למה הרופא חושב שהבטא נמוכה לבלוציסט.
&nbsp
הייתי מחכה לבדיקה הבאה שכתבת שהיא ביום חמישי ואז רואה מה המצב.
בכל מקרה, להפסיק תמיכה על דעת עצמך אסור- כל עוד ההריון תקין ובע"ה נקווה שימשיך ככה- ממשיכים עד שהרופא אומר להפסיק.
&nbsp

למעלה