התייעצות... האם לתת לו הזדמנות שנייה?

התייעצות... האם לתת לו הזדמנות שנייה?

אוקי אני דיי חדשה כאן התייעצתי פה בקשר לאותו בחור ואני אשמח לשמוע את דעתכם כי אני באמת כרגע לא יודעת מה לעשות..
הכרתי בחור לפני בערך חודש.. בהתחלה לא הכי התלהבתי ממנו, הוא נראה בסדר, אבל משהו לא עשה לי את הוואו את הפרפרים את ההתלהבות וההתרגשות ממנו... אבל הוא היה ניראה לי בסדר, הוא מבחינתו מאוד התלהב ממני כבר בפגישה הראשונה אמר שהיה לו ממש כיף הייתה נשיקה אפילו אבל עדיין לא הכי התרגשתי.. אני מדגישה את העניין הזה כי תמיד זה היה נורא חשוב לי להרגיש את הפרפרים האלה שכולם מדברים עליהם, להתרגש רק מלחשוב על הבן אדם וזה לא קרה לי... אבל בגלל העובדה שלא היו לי הרבה קשרים.. תמייד במצבים אחרים ישר חתכתי .. אפילו על שטויות אמרתי הפעם אני אבוא עם ראש פתוח וכן אנסה לתת הזדמנות...
הזמן עבר נפגשנו מלא פעמים מאז ולא הייתה לי מילה רעה להגיד עליו הוא מתייחס אליי בדיוק כמו שתמיד חלמתי שגבר יתייחס אליי נותן לי מלא חום ואהבה, תמיד אומר כמה הוא מתגעגע, מתקשר כמה פעמים ביום, משקיע, בא אליי איזה 10 פעמים היה איזה כמה פעמים הבריז מהעבודה רק בשביל לבוא אליי ואפילו עשינו יום כיףף ביחד ובאמת היה לי נחמד מאוד איתו, אני לא מרגישה שאני סובלת איתו אבל גם לא ואו מטורף.. אני האמת לא נמצאת במקום שלו .. הוא מתלהב הרבה יותר ממני אחרי כמה פגישות כבר אמר לי שהוא מרגיש שהוא מתחיל להתאהב בי, אמר לי אם אני רוצה להיות חברה שלו הכיר אותי לכמה חברים שלו ואפילו הציע לי לבוא אליו לארוחת ערב להורים באחד מהפעמים אבל זה כבר היה מוקדם לי מידיי ואמרתי לו את זה.. הוא באמת כל הזמן אמר כמה יש לו חיבור טוב איתי כמה כיף לו שאם מישהי תתחיל איתו הוא אומר לה שהוא תפוס שאנחנו ביחד וזהו שהוא שלי... כל היום רק מחמאות.. אני לא אשקר טוב לי עם זה .יצאתי עם בחורים שאומנם ניראים טוב יותר אבל באמת לא קיבלתי כזה יחס וזה הראה לי שהוא מעוניין בי באמת..בהתחלה לא יודעתי אם להישאר שם או לא בגלל ההבדל בהרגשה הפנימית אבל זה לא הסיפור ..
בפגישות האחרונות שלנו כן התקדמנו גם מבחינה אינטימית היה לי כיף איתו לא משיכה מטורפת אבל כן התחלתי להרגיש שטוב לי איתו ואני רוצה אותו...
אך בכמה פגישות הוא התחיל ללחוץ בקטע של הסקס... נו מאמיי אני כבר לא יכול אני רוצה אותך מתי את באה אליי אני סובל ועוד כמה תלונות למניהן של כואב לי...
אבל אני בחורה שצריכה זמן להתרגל להרגיש משהו כלפיי הבן אדם חשוב לי שייתן לי הרגשה טובה וכל פעם אמרתי לו שזה יגיע זה יגיע ...ולא צריך לדבר על זה..
באחת הפגישות הוא שוב העלה את העניין הזה עד שאמרי שאני חייבת לספר לו... ואז סיפרתי לו שאני צריכה עוד קצת זמן בקטע הזה .. שבגלל שלא היו לי קשרים ממש ארוכים עוד לא הייתי עם אף אחד עדיין .. כן .. אני בתולה... בת 26.. הוא חטף שוק... באמת שוק לא הבין מאיפה באתי לו חשב שאני עובדת עליו ... לא רצה להאמין לי התגובה שלו באותו רגע הייתה לא במקום ממש מגעילה אני ציפיתי לתגובה אחרת ..הוא היה דיי מנותק השתתק לא ידע מה להגיד לי ...אני אישית מאוד נפגעתי מהתגובה הזאת וכן ציפיתי שהוא יעריך את זה יקח את זה למקום חיובי ולא למקום שלילי כי אמרתי לו שאני לא מצפה שהוא יחכה לי לא חצי שנה וגם לא כמה חודשים אבל אני צריכה עוד קצת זמן .. אמרתי לו שאני רוצה אותו שאני רוצה שזה יקרה איתו...אבל הוא בשלו כאילו לא היה שם ולא רצה להגיב לי בכלל... אחרי כמה דקות הוא רק מחבק אותי יש שקט מוחלט ואומר שהוא כן יהיה מוכן לחכות לי אבל שאני אבין אותו שהוא גבר ובלה בלה...
יום אחרי דיברנו ממש בקטנה הרגשתי שמשהו עובר עליו... השיחות לא אותם שיחות עד שיום אחד אני מקבלת ממנו הודעה שהוא לא נמצא במקום הזה , שזה לא מתאים לו וזה לא יילך בנינו ושהוא לא יכול לחכות יותר ככה במילים האלה... הכי שבר אותי שדווקא בגלל דבר כזה הוא חתך... שהוא לא היה מוכן לחכות ולהעריך אותי .. שכל הכיף שהיה לנו יחד היה בולשיט אחד גדול...
מאוד מאוד נפגעתי ממנו.... היום אחרי כמה ימים של נתק אני מקבלת ממנו טלפון והוא אומר שהוא יודע שהוא עשה איתי טעות מאוד גדולה שהוא יודע שהוא פגע בי אבל הוא לא התכוון שהוא יודע שהוא בחיים לא ימצא בחורה כמוני עם חיבור כזה טוב והוא לא רוצה להפסיד אותי וכן רוצה הזדמנות שנייה....מאז רק הודעות שהוא מצטער שבחיים לא יפגע בי איתך הייתי הכי מאושר כואב לו להפסיד אותי שאני בחורה נדירה ועוד כל מיני חארטות של גברים.... קשה לי להאמין בו .. קשה לי מאוד לבטוח בו הוא נורא פגע בי דווקא בימים שהכי רציתי את התמיכה שלו הוא פגע ביי
ואני לא יודעת מה לעשות.. אם לתת לו עוד הזדמנות...?
חברות שלי לא יכולות לסבול אותו .. הן אומרות שלא מגיע לו עוד הזדמנות... שהרבה לא היו סולחות על התנהגות כזאת...
מצד אחד הוא באמת היה אליי בסדר גמור חוץ מהקטע הזה אבל הן אומרות שהוא לא אמין ואיך אפשר להיות עם בן אדם אחרי דבר כזה
אני באמת קשה לי להאמין לו עכשיו... ולהיות איתו... כי אני לא יודעת אם הוא באמת מרגיש ככה או שהככל בולשיט .. כי התגובה הראשונית שלו הייתה מגעילה ואת זה אי אפשר לשנות...
אשמח לשמוע דעות... תודהה רבה לכל מי שהגיע עד לכאן..

GunsBunny

New member
כולם עושים טעויות

אני לא מכיר אותו כדי להגיד לך אם הוא אמיתי או מחרטט אותך, אבל אף פעם אל תגידי "חארטות של גברים" זו סתם סטיגמה, וחבל. יש כל כך הרבה גברים שמדברים אמיתי ומהלב, וגם הם עושים טעויות...

אני לא יודע מה זה בדיוק "תגובה מגעילה" כי לא תיארת. אני מאמין לך שנפגעת, אבל אולי התגובה שלה פשוט נבעה מהלם ובלבול ולא בגלל שהוא "לא שם עלייך".

לגבי מה שכתבת בהתחלה, שזה לא עשה לך "וואו". כשהוא כביכול נפרד ממך ולא היה ברור מאליו, זה השתנה? אנשים אוהבים להרגיש שהם השיגו משהו שקשה להשיג, וממה שיש להם בקלות הם לא מתלהבים. זה לא אומר שהוא בחור פחות טוב. תנסי לחשוב לטווח הארוך, אחרי שעובר ה"וואו" של ההתחלה. הוא בחור איכותי, טוב, אוהב, ששווה לבלות איתו שנים ואולי אפילו יותר? אם התשובה היא כן אז אני מציע שתתני לו צ'אנס, אף פעם לא תדעי איפה את עלולה למצוא את עצמך בעתיד, זה יכול להיות איתו. אם לא תתני צ'אנס לא תדעי נכון?

Optimistic Girl

New member
מאוד מאוד מצטערת

אבל את מ$€=£~£~ לעצמך את השכל...

באופן כללי הייתי ממליצה לך לפנות את החשיבה שלך
לדברים אחרים כמו לימודים,עתיד וקריירה.

מכל ההודעה הזאת אני הבנתי ש

א. את לא מאוהב בו
ב. אין לך משיכה עליו
ג. זה שהוא עזב אותך ראשון ...תקני אותי אם אני טועה
קצת פגע לך באגו...בכבוד...לא משנה איך תקראי לזה.

השאלה פה זה לא האם לתת הזדמנות שניה
אלא

האם את רוצה לעשות אהבה בפעם הראשונה שלך
עם גבר שאת לא באמת נמשכת עליו?

ההחלטה היא שלך.
בהצלחה...

raptor89

New member
מאוד מאוד מצטער

אבל את מ$€=£~£~ לכולם את השכל.

צאי מהמוד שהכל בחיים זה לימודים, עתיד וקריירה.
אנחנו אנשים, לא רובוטים.

מרוב שאת חיה בעתיד, בסוף תגלי שהוא נגמר לך ולא עשית כלום בהווה.

Optimistic Girl

New member
תודה על השיתוף

אולי לך זה נשמע כמו #&@@ שכל.

מהמקום שלך.
וזה בסדר

החיים זה באמת לימודים וקריירה וכסף.
וגם איזון ביניהם לבין דברים רוחניים יותר כמו התפתחות אישית ואהבה וזוגיות.

ולא
אני לא חייה בעתיד
אני מגשימה אותו
מגשימה כל מטרה שהגדרתי לעצמי
ויודע מה?
זה כייף גדול

וסיפוק

אבל כל אחד עם הדעות שלו...

זה פורום ציבורי
ומותר לנו ל@#&# תשכל אחד לשני

הרי זה כל החופש הביטוי

כל עוד אנו שומרים על חוקי הפורום

היי לך

אני מבינה שקשה לך להאמין ולסמוך עליו, אני חושבת גם שבצדק. מצד שני, יכול מאוד להיות שהוא היה כל כך בשוק, שהוא אף פעם לא יצא עם מישהי בתולה בגיל כזה ( למרות שזה לא מוזר בכלל) וזה הלחיץ אותו שהוא יצטרך לחכות, בכל זאת, הוא גבר.
אני חושבת שכן כדאי לך לתת לו הזדמנות שנייה אבל רק עם כמה תנאים:
1. להתקדם לאט כדי לוודא שהוא לא ילחץ עלייך עוד פעם ובמקרה והוא כן ילחץ, להעיף אותו וכמה שיותר מהר.
2. לוודא שאת כן מרגישה משיכה אליו, שאת באמת רוצה להיות איתו, כי זה לא יהיה הוגן כלפיו שתהיי איתו בלי להרגיש כלפיו שום רגשות, את סתם תמשכי אותו לקשר ללא תכלית.

מקווה שעזרתי לך, בהצלחה

מקרה דומה ,אבל אחרת

אתחיל ברקע : אני בחורה מבית דתי , בחורה מסורתית לא דתיה ולא דוסית.. שומרת שבת וכשרות.. בחיי יצאתי עם 3 בחורים דתיים והיו לי מלא דייטים עם בחורים חילונים ( אני מגיל 19 התחלתי לצאת עם בחורים , הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 21 שזה מאוד מאוחר , ולא שכבתי כלל כי תמיד חיכיתי לחתונה) אני לא נראית דתייה כלל ותמיד היה לי יותר חיבור עם חילונים מאשר דתיים..
אתחיל בזה , בחורה בתולה זה יתרון - ככה את יודעת מי נמצא מולך , מי הגבר שמוכן להתמודד איתך ומי חושב רק על סקס וזה רק מה שהוא רוצה לקבל!( להשיג )
אף פעם לא התרברבתי בזה , יצאתי עם בחורים חודש חודשיים המגע המיני היחידי זה היה נשיקה ,אולי נגיעות פה ושם .... ככה שתמיד הרגשתי שבחורים שנקשרים אלי וישר שולחים אלי ידיים זה משהו שאני לא מעוניינת בהתחלת קשר , הכרתי בחורים שהקשר היה מדהים אבל לא ראיתי את עצמי איתם כל חיי ( וזה הגישה שלי בעצם להכיר גבר נכון למטרת קשר ואח"כ מי יודע )
החבר שלי הנוכחי הוא בחור חילוני בן 29 , כשהכרתי אותו הייתי בתולה ,
בשלבים הראשונים של הדייטים שלנו , לא אמרתי לו כלום עלי ,אחרי חודשים הצהרנו את אהבתנו וזה קידם את העניין , אמרתי לו שאני באה ממקום של להכיר את "האחד " , לפי איך שאני רואה את זה אהבה - זה חיבור של שניים ללא קשר מיני , סקס הוא רק גורם שעוזר לאהבה להתגבר ... במידה ולא היה לך חיבור רגשי איתו אין לך על מה " לבכות " , אני מבינה שאיך הוא התנהג אליך , זה מאוד מעליב ובכלל מראה מה הבחור שלך רצה בקשר , במידה ואת חושבת לחזור אליו ...נראה לך שהרגשות שלך אליו יתפתחו יותר ??

קחי בחשבון שיש גברים שאומרים לעצמם " ואו הייתי עם בתולה ".." אני הראשון שלה "...
ויש גברים - שמאוד מאוד מאוד מאוד מכבדים את זה שאת בחורה ששומרת על עצמה ולא הולכת עם כל גבר ( ככה לפי דעתי הגבר שאיתך צריך להתייחס אליך )

לפי הסיפור שלך אני חושבת שהוא פשוט חיכה שתשכבי איתו ,
לא הראית סיבה אחת למה כן להמשיך איתו ....?
חבל שתבזבזי את הזמן שלך ובעז"ה תמצאי אהבה אמיתית!!

למעלה