התייעצות: הבן שלי סובל מבעיות של צינון קבוע ואף סתום

התייעצות: הבן שלי סובל מבעיות של צינון קבוע ואף סתום

כל השנה, כנראה משהו בסינוסיטיס. הרופא הציע בדיקת סי.טי, אבל אני חוששת מהקרינה. האם מישהי מכן מכירה מטפל ברפואה אלטרנטיבית שיכול לייעץ או לטפל בבעיה כזו? אשמח לעצות והמלצות.

אד י

New member
אני הייתי עושה סי.טי.

ולו כדי להיות שקטה שאין שם איזה שהוא משהו שחוסם את המעברים.
אני בעצמי עשיתי סיטי ראש כחלק מסט בדיקות למיגרנות וזו בדיקה ממש לא קשה ולא ארוכה, ולא חטפתי ממנה סרטן. מה שכן, שמחתי לגלות שהמיגרנות שלי הן לא סימן לגידול סרטני בעצמן....
&nbsp
אני מכירה מטפלת הוליסטית שסומכת על עצמה לאבחן כאלו דברים ואפילו קרה ששלחה הורים בדחיפות לחזור לרפואה המערבית עם הילד, כי אבחנה שמדובר בבעיה שמצריכה התערבות כירורגית. אבל אני, בניגוד אליה, לא לוקחת על עצמי אחראיות לחיים של מישהו אחר. ולכן אני לא מרגישה בנוח לתת את הפרטים שלה. ודוחקת בך לבצע את הבדיקות ואם לא יעלו על כלום או שיגלו משהו שאינו מסכן חיים, אשמח להפנות אותך.
&nbsp

נדחפת לגבי מגרנות

תבדקי רגישות ללקטוז - סוכר החלב, לי מוצרי חלב גרמו למיגרנות זוועה, לאורך ימים שלמים.
&nbsp
&nbsp

אמאנחל

Member
מנהל
אני תומכת באדי

אם צריך אז עושים סי טי.
&nbsp
את יכולה לבחור רופא אחר, ולבקש חוות דעת רפואית שנייה. כל קופת חולים מאפשרת את זה וזה מקובל. אם תבחרי יועץ מומחה פרטי, אז ביטוח רפואי יכסה את הייעוץ ככל הנראה, תלוי בפוליסה. אבל, בעיניי, מרפא אלטרנטיבי הוא לא תחליף לרפואה מערבית. בנוסף לרופא, בהחלט. במקום - לא.
&nbsp
לא היית נמנעת מטיסה לחו"ל בגלל הקרינה הגבוהה שנחשפים אליה בטיסה. תבדקי את הנתונים, לדעתי הקרינה בסי. טי. לא עולה על הקרינה שנחשפים אליה בכל טיסה בינלאומית. (אני לא בטוחה, אבל זה מה שזכור לי).

מרגנית2

New member
רפואה שלמה לבן שלך

לא מבינה בזה. בדרך כלל אני בוחרת ברפואה הרגילה. אבל קוראת הרבה לפני כל טיפול. לעיתים גם מסרבת לקבל טיפול אם תופעות הלוואי קשות..
חיבוק ממני..

תודה על התשובות. הקרינה היא לא כמו בצילום אחר או בטיסה.

ממכבי שלחו לי דף הסברים על הבדיקה, ובו כתוב בפירוש שמחקרים הראו שלקרינה בבדיקה הזו קיימים סיכונים, ושבמחקרים נמצא קשר בינה לבין תחלואה בסרטן בקרב ילדים ולנזקים לקרנית בעין.
בכל אופן תודה. אתייעץ עם הרופא שוב, וגם עם רופאת הילדים.

yarden43211

New member
קיימים סיכונים, אבל לא מבדיקה חד- פעמית.

אחרת לא היו עושים את הבדיקה לילדים.

יהלולים

New member
האם MRI הוא אופציה?

אני לא מבינה בכלל בתסמונת הזאת, אבל יודעת שלעיתים קרובות הרופאים ממליצים על סיטי, כי קשה יותר לקבל תור ל - MRI. אולי שווה שאלה?

למעלה