התייעצות - הגם אנו במשתמטים?

סליפר

New member
התייעצות - הגם אנו במשתמטים?

לאחר שנות מילואים ארוכות ביחידה לוחמת, כחלק מן ההנהלה הזוטרה, אני מוצא את עצמי אובד עיצות - ומאחר וגיליתי את הפורום אך היום, אבקש לנצלו להתייעצות קצרה. בניתוח של תכנית שנה"ע הקרובה, אני מוצא שלאחר שאתרום אנשים לתעסוקות של הרמה הממונה, אנשי לא יוכלו לבצע את משימות היחידה (בשום צורה)בלי לחרוג ממסגרת ימי המילואים המוגבלת בחוק. או במילים אחרות: תכנית שנת העבודה כוללת בתוכה הנחת עבודה שאנשי יתנדבו לימי מילואים נוספים! אין כאן דבר חדש. תמיד נזקקנו להתנדבות, ותמיד כולנו התנדבנו... אבל הפעם - זאת התכנית! ונמאס לי להסביר לאנשים למה הם צריכים להתנדב לימים נוספים! (ואני יודע שהם יתנדבו אם אבקש מהם) הודעתי למפקדה הממונה שאף אחד מאנשי לא יתנדב לימי אקסטרא! האם הפסקתי להיות מפקד והפכתי לוועד עובדים? האם גם אחרים מתמודדים עם בעיות דומות?

yoavtzur

New member
להיפך אתה מפקד ראוי!

המערכת מנסה לשכנע אותך שלשקר לחיילים שלך זה בסדר. אתה מפקד ראוי,הייתי הולך איתך למלחמה. אצלי החיילים במקום הראשון!! יואב צור-מט"ק.

עשית את הדבר הנכון

רק אם נגרום לממשלה להבין שאנו לא דבר מובן מאליו נצליח לשנות את סדר העדיפות הלאומי ואת החתירה לחלוקה שווה בנטל. כמו-כן נבהיר שחשוב ביותר לצמצם עד למינימום האפשרי את הפגיעה בכל מערכות חיינו ושיש חשיבות עליונה לפעול למימוש העיקרון של "זכויות תמורת חובות". אם לא נעשה כן, נהיה אנו שותפים להתפוררות של מערך המילואים.

למעלה