התייעצות + התבכיינות קטנה לקינוח

my sTar

New member
התייעצות + התבכיינות קטנה לקינוח

ההתייעצות: אז למי שעדיין לא יודע, אני עושה שירות לאומי, זאת השנה השנייה בכפר נוער ומדריכה [זו השנה השנייה] כיתה י"ב. בסוף השנה אני מסיימת את השירות ועוזבת את הכפר [
]. בכל מקרה, הציעו לי עבודה במועדונית לילדים ממשפחות מצוקה לגילאי 5-13 אני מתנדבת שם כבר כמעט שנתיים בכל פעם שיש לי חופש וזמן, אני ממש אוהבת את המקום הזה את הצוות ואת הילדים, וגם את סוג העבודה. מה דעתכם, המעבר בין גילאי נוער לגילאי ילדים זה מעבר קשה? ובכלל המעבר בין עבודה בפנימייה לעבודה במועדונית? בכל מקרה, נראה לי שאקבל את העבודה, כי אם זה לא זה זה שוב עבודה בפנימייה או בכפר נוער ולא נראה לי שיש לי את הכוח לזה. [ואל תציעו לי ללכת לעבוד במלצרות או בטלמרקינג, כי מי שמכיר אותי יודע שזה ממש לא מתאים לי.. (נכון ג'וי???)] וחוץ-מזה שגם המשכורת שמשלמים שם היא סבבה. בכל מקרה, מה דעתכם? המעבר הזה קשה מאוד או סתם קשה? :) התבכיינות קטנה לקינוח: ביום ראשון אני חוזרת לפנימייה וסוגרת שם 21!!!! 2 שבתות רצופות! ואני בכלל לא בצבא! וגם ביטלו לנו את החמשושים ויוצאים מעכשיו פעם בשבועיים שו"ש וגם סוגרים ל'ג בעומר וגם את יום העצמאות!!! איזה מין דבר זה????? היה עדיף כבר ללכת לצבא, באמא'שלי. יאללה, שבוע טוב שיהיה לכם

joyjoy

New member
../images/Emo24.gif

לדעתי את תהיי מעולה בטלמרקטינג לקוקה קולה
עכשיו ברצינות, ברור שזה מעבר, וברור שיש הבדלים וגם חסרונות ויתרונות לכל קבוצת גיל , אבל מאמינה שתסתדרי וגם יש לך את הניסיון שצברת תוך כדי ההתנדבות שם. ולגבי יום העצמאות בפנימייה בטח יהיה שמח שם
את באמת סוגרת 21 ? אבל יש אחרי זה חופש פסח לא? מקווה שתעברי את זה בשלום

אצלנו סוגרים גם שבועות!!!!!!!../images/Emo7.gif

נוסף לל"ג בעומר ויום העצמאות! אז את עוד בסדר...

למעלה