התייעצות וסתם שיתוף...

Skaat Girl

New member
התייעצות וסתם שיתוף...

אני שנה וחודש אחרי ניתוח,ירדתי 100%
והגעתי למשקל יעד שהצבתי לעצמי.
אבל עכשיו מתחילות הבעיות האחרות,העודף עור שיש לי אני עושה ספורט ולא יכולה להגיד שזה לא שיפר את המצב!
אבל למשל בבטן,נשאר לי מקדימה קטע מאוד גדול של עודף עור שממש מתסכל כי בעצם המשקל תקין אבל הבטן עדיין נשארה בגלל העור.

אני מאוד רוצה לעשות קודם כל ניתוח להגדלה והרמת החזה,
נורא עצוב לי שבחורה צעירה בת 26 צריכה להסתובב עם חזה של אישה בת 80
כאילו מישהו לקח סיכה ופוצץ אותו ואני לא מדברת על מציאת חזיה מתאימה שזה בכלל תסכול בפני עצמו.
אבל מה....אני מתה מפחד!!!לפני הניתוח שרוול לא פחדתי כמו שאני מפחדת עכשיו,
כל יום אני אומרת לעצמי כן היום אני אקבע תור לייעוץ וכל פעם דוחה את זה.
אני מאוד רוצה לעשות גם ניתוח בבטן ובירכיים אבל בבטן הבנתי שצריך להיות מאוזנים על המשקל תקופה מסוימת
ורק אז מומלץ להתחיל את התהליך.
אז מה עושים?איך מתגברים על הפחד הזה?
ובלי קשר,אשמח לשמוע המלצות על מנתחים טובים באזור המרכז או הצפון(אני גרה בצפון אבל מוכנה להגיע עד המרכז)
אשמח לשמוע קצת מבעלי ניסיון איך זה הולך.
תודה על ההקשבה

ליבי3617

New member
אני עברתי ניתוח פלסטי

החלטתי קודם לנתח את הבטן מכיוון שזה ניתוח ארוך יותר והיקפי יותר שגורר אחריו חצי שנה לפחות שאסור להיכנס להריון.
עשיתי את הניתוח בתקופה לא זוגית בכוונה כדי שלא להצטרך להסברים.
את הניתוח עברתי אצל ד"ר טלי פרידמן ואין לי מילה רעה להגיד עליה ועל ההתנהלות שלה.

חזה הוא הדבר הבא שאני רוצה לעשות.
מסכימה איתך במה שכתבת (רק שאני בת 34
) - צעירות לא אמורות להסתובב עם חזה של מבוגרות.

חמש שנים חשבתי על זה עד שהחלטתי. הייתי חמש וחצי שנים אחרי הניתוח כשעברתי את הפלסטיקה ואני לא מתחרטת. צריך להיות ממש שלמים עם זה.

Skaat Girl

New member
אני אשמח לשאול כמה שאלות

אם מפריע לך פה אשמח בפרטי.
את הניתוח החלטת לעשות אחרי 5 שנים
כי לא היית מוכנה נפשית או בגלל שאומרים
שצריך להיות מאוזנים על המשקל תקופה מסויימת?
את הניתוח חזה את חושבת שתעשי גם אצל ד''ר
פרידמן?איך היא?קראתי עליה אבל עדיין מתלבטת אם
שווה להרחיק עד לת''א בשבילה?אשמח לקצת פרטים

תודה וסליחה על החפירה

ליבי3617

New member
אני אשמח לענות לך

את הניתוח החלטתי לעשות אחרי 5 שנים גם מכיוון ששמעתי רבות על הכאבים (הרוב התברר כלא נכון) וגם בגלל המחיר.
ביררתי הרבה, הייתי אצל 3 מנתחים שונים בשני סיבובים כל אחד לפני שהחלטתי.

את הניתוח הבא אני בעזרת ה' אעשה אצל ד"ר פרידמן. היא מדהימה, אכפתית ומשקיענית.
צריך להיות מאוזנים על המשקל תקופה מסויימת. מישהי שעשתה מתיחת בטן מוקדם מדי אמרה לי שלא כדאי לעשות את הטעות שהיא עשתה.
מאוחר יותר היא ירדה עוד במשקל, והתוצאות כבר לא היו טובות.

Skaat Girl

New member
וכמה זמן צריך להמתין לקבל

תור ייעוץ אצל ד"ר פרידמן?

כרגע אני לא חושבת על ניתוח מתיחת בטן כי זה באמת יש לי עוד קצת זמן,
מה שאני מאוד רוצה עכשיו לעשות זה חזה וירכיים.
הלוואי ויכולתי לעשות גם בטן אבל אני רוצה לצאת מרוצה מהניתוח
ולא להתחרט על שעשיתי אותו מהר מהר.

kolhazmanim

New member
מה הסדר גודל של מחירים?

באיזה מקרים יש החזר מהקופה? או שלא לבנות על זה בכלל?...
(תוהה לקראת העתיד)

גברת ע

New member
מצטרפת למה שליבי כתבה על הכאבים

זה לא שזה לא כואב בכלל אבל זה לא כלכך נוראי כמו שהיית חושבת, לי מה שהכי הפריע היה החוסר יכולת להתנייד כמו שצריך.

גברת ע

New member
היי

אני עברתי לפני 5 שבועות ניתוח שכלל בטן מורחבת (לא היקפית) + ירכיים עליונות + הרמה וסיליקון לחזה (יותר בקטע של מילוי מאשר הגדלה כי כמו שאת כותבת החזה מרוקן לגמרי וזה מדכא)

אני לא אשקר ואגיד שזה קל, זה לא קל, וגם היום יש דברים שקשה לי לעשות ויש לי קצת מיחושים, אבל כבר חזרתי לעבודה לפני שבועיים הספקתי להיות שלושה ימים בחו"ל וכל יום שעובר לאט לאט מתחזקים ומרגישים טוב יותר (ממש כמו אחרי השרוול
)

מבחינת משקל ההמלצה בגדול היא להגיע למשקל שאת יציבה בו כבר כמה חודשיים.

אני הייתי בייעוץ הראשון שלי אצל דר' טלי פרידמן שנחשבת אחת הטובות בתחום הניתוחים הפלסטיים ובמיוחד לאנשים שירדו הרבה במשקל, זה היה ממש לפני השרוולדת שנה שלי, עדין לא הייתי יציבה במשקל וידעתי שאני עדין רוצה להמתין קצת אבל רציתי לשמוע מה האופציות ומה אני צריכה בעצם לעשות לפני ניתוח, בזמנו דר' פרידמן אמרה שבגלל שאני מתאמנת המון (4-5 פעמים בשבוע שעתיים כל פעם) ועושה מגוון של ספורט ותחרויות אני לא חייבת להיות יציבה במשקל (תנודות של חצי קג - קג היו לי בשלב הזה), איכשהו בשלב הזה עדין לא הייתי מוכנה לניתוח וגם הסכום היה כבד מאוד עלי וחיכיתי.
ביולי האחרון אחרי כמה המלצות שקיבלתי ניגשתי לייעוץ אצל דר' בני מייליק, אז כבר הייתי שנה פלוס אחרי הניתוח ויציבה כחודשיים במשקל.
אחרי הפגישה איתו והבדיקה קבענו תור טנטטיבי לניתוח לקראת החגים וקבענו פגישה להשלמת מידע ושאלות ובדיקות דם איכשהו הדברים פשוט התגלגלו מפה, כבר הייתי בשלב שמאוד רציתי את הניתוח ומעבר לזה הייתי צריכה, הייתי יותר מוכנה נפשית לזה וגם כלכלית הצלחתי להסתדר ולשלם על הניתוח, בדיקות הדם שלי היו מעולות ולא הייתי צריכה לקחת תוספים או לחזק את הגוף בחודש שלפני הניתוח והכל מסביב פשוט 'כיוון' לניתוח.
שלושה ימים אחרי ראש השנה נכנסתי לחדר ניתוח, אני אישית הייתי די רגועה ושלמה עם זה (יותר הלחיץ אותי לדבר עם הבוסים שלי ולבקש חופש מחלה חחח).
מבחינת אחרי הניתוח הימים הראשונים היו לי קשים, לא כלכך מבחינת הכאבים, עם זה אפשר להסתדר וקיבלתי אחלה משככי כאבים, גם בבי"ח וגם אח"כ הביתה, היה לי קשה להתנהל עם החגורה ששמו וללכת לשירותים (היו לי 4 נקזים מהבטן שגם הקשו לי על ההתנהלות), קשה לעמוד ישר וכשמתקלחים ההרגשה מוזרה (לא כואבת פשוט מוזרה) ועוד כל מיני דברים שאי אפשר ממש להסביר, אבל זה עובר והיום שאני הולכת עם מכנס ופתאום זה ישר רגיל כזה ואין בלון ענקי משתפל מהבטן זה שווה את כל זה.

מציעה לך ללכת לייעוץ, זה לא עולה כסף וזה ממש לא מחייב וזה לא מזיק לשמוע מה שיש לרופא להגיד.

שני הרופאים שהזכרתי פה: דר' בני מייליק ודר' טלי פרידמן שניהם רופאים מעולים בעיצוב הגוף במיוחד אצל אנשים שעברו ניתוחי קיצורי קיבה ו/או ירדו הרבה במשקל.
את יכולה גם למצוא באינטרנט פרק מהתוכנית שקט מנתחים (מקווה שאני לא טועה בשם), היה פרק שדיברו על ניתוח בטן היקפית, רואים חלק מהניתוח, ויש הסברים על הניתוח והתהליך מדר' בני מייליק.

תזכרי, זה בסדר לפחד, זה משאיר אותנו עירניים, אבל חשוב לא לתת לפחד להשתלט עלינו ולעצור אותנו להשיג את מה שאנחנו רוצים ומה שמגיע לנו
המון בהצלחה!

חנה101010

New member
תודה על הפירוט

הי גברת ע,
תודה רבה על התשובה המפורטת. זה באמת נושא שמעניין לא מעט אנשים, לדעתי. וכמו שלפני השרוול, חלק לא מבוטל מהמוכנות הוא לאסוף נתונים ורשמים של אלו שעברו את הניתוח, הרי שגם כאן, ואולי במיוחד כאן, איסוף המידע חשוב. נראה שזה ניתוח קשה הרבה יותר מניתוח שרוול, מעצם העובדה שחותכים המוןןןןן. ואולי זאת רק ההתרשמות שלי. אז שוב תודה על שהשקעת וכתבת בפרוט כזה על התהליך והתחושות. אשמח אם תעדכני גם בהמשך.
רציתי לשאול שאלה טכנית קטנה. וסליחה על החטטנות. זאת פשוט נקודה רגישה גם אצלי, לצערי. לגבי הרמת החזה. האם קיים רק הפתרון של הסיליקון, או שיש אופציה גם של העברת שומן מחלק אחר בגוף לחזה, ככה שלא יהיה צורך בהשתלת סיליקון. משום מה החלק הזה מפחיד אותי הכי הרבה, אולי בגלל סיפורי דליפת הסיליקון בעבר. או שאולי אני מדברת מהרהורי ליבי ואין בכלל אופציה כזאת.
מאחלת לך החלמה מהירה והנאה שלימה מתוצאות ההשקעה.
תודה,
חנה

גברת ע

New member
דבר ראשון בכיף, אם אני יכולה לענות אז למה לא

לא תמיד אני רואה את ההודעות או שאני רואה בדיליי אבל תמיד אפשר לשלוחלי הודעות פרטיות גם .

לגבי מה ששאלת, אין לי מושג, זה משהו שצריך יהיה לבדוק מול הרופא, אני כן יודעת שיש מצב של הרמה בלי סיליקון ואז משתמשים רק עם העור שלך אבל לא יודעת מעבר לזה.
לגבי הסיליקון, אל תשכחי שאנחנו כל הזמן מתפתחים ומתקדמים והאיכות של הסיליקון משתנה ומשתפרת גם, הרבה בעיות שהיו פעם כבר לא קיימות היום או הרבה יותר נדירות.
יש המון סיפורים על סיליקון שחלקם הם סיפורים אורבניים, למשל, אני חודש אחרי הניתוח טסתי לחו"ל, כשחברה שלי שמעה על זה היא נלחצה בשבילי כי הא אמרה שיש סיכון שבגלל שהניתוח טרי שהסיליקון יתפוצץ לי במטוס, מיותר לציין שזה לא קרה וכשניסיתי לברר כדי להרגיע את חברה שלי ורק כדי לוודא שהאחוזון ספק הקטן שהיא השאירה לי לא אמיתי, שאלתי וצחקו עלי ואמרו לי שזה אגדה אורבנית וזה הכל.

אם את במקום של לעשות ניתוח ממליצה ללכת לייעוץ להזיק זה לא מזיק

Skaat Girl

New member
קודם כל המון תודה על התשובה המפורטת!!

הניתוחים שעשית אלו בדיוק הניתוחים שאני רוצה לעשות.
אני בהחלט אגש לפגישת ייעוץ לשמוע מה יש למנתחים להגיד
ורק אחרי זה אחליט מה לעשות קודם...

תודה רבה על העידוד!!
וכמובן החלמה מהירה

גברת ע

New member
בכיף! ואת מוזמנת לשאול עוד שאלות

אם יש, או סתם אם את צריכה תמיכה ועזרה

למעלה