התייעצות ועוד..

גליתוי

New member
התייעצות ועוד..

אני מתחילה את השנה ופוגשת הרבה ילדים חדשים. עדיין לא הצלחתי למצוא מפגש הכרות שיתן לילדים מקום להתבטא מבלי לעייף את האחרים, כי הרי לכל ילד יש מקום להציג את עצמו. מצד אחד זה אכן מייגע ובדרך כלל אני לא זוכרת שמות עד... אמצע השנה לפחות. ניסיתי משחקי דרמה ודמיון אבל עדיין לא מצאתי דרך לעשות את זה נכון, ואולי פשוט לדלג? מה דעתכם? אשמח לשמוע וגם רעיונות למי שיש. ודבר שני, רציתי להציע למי שמעוניין/ת להפגש ל"סיעור מוחות" לקראת השנה החדשה אפשר לקיים מפגש כזה למי שרוצה, אני בכל אופן אשמח! שבוע טוב!

shir300

New member
הי גליתוש

כשאני עושה הכרות אני לוקחת את בובת המתווך שלי, הבובה שרק אני מפעילה ושמדברת עם הילדים ומנחה את המפגש, הנוכחי הוא דמות בשם ישראל והוא ניגש לילדים, אומר שלום ולוחץ להם את היד. יש כל מיני משחקי הכרות- כמו אמירת שם ותנועה- כשכל ילד מציג את עצמו כשהוא אומר את שמו ומוסיף תנועה, העברת חפץ מילד לילד תוך אמירת השם שלו או של הילד שאליו הוא מעביר את החפץ- ברוה"ש עשיתי את זה עם רימון. המשחק עם החפץ הולך טוב כי הם מחכים לתורם ולא משתעממים בינתים. אח"כ אני עושה את זה במהירות כפולה וזה מצחיק אותם. אני חושבת שזה די מספיק מאחר והחוגים מבוססים על הצגות של ילדים ואז יש להם מספיק זמן והזדמנויות להתבטא. אשמח מאוד להפגש ולהחליף רעיונות, רק הבעיה שכולנו מפוזרים בארץ... אולי בת"א? בהצלחה

הי שירוש

מה שלומך? איך המרגש? ומה קורה אצלך בכלל? אהבתי את ישראל - הבובה ועכשיו אחרי שסיפרת עליו מענין ומסקרן גם לראות אותו... אולי מפגש פורום בשילוב מפגש להחלפת רעיונות יכולה להיות ההזדמנות להכיר את הברנש באופן אישי
כתבת ואני מצטט: " הבעיה היא שכולנו מפוזרים בארץ " נו באמת שיר!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הארץ הזו כ"כ קטנה ולהגיע לת"א אף אחד לא צריך לצעוד 40 יום במדבר ולטוס דרך החלל כדי להגיע... תני לי יום יומים ואני מתחיל להציק לכולם לקביעת מועד!

shir300

New member
דודינקה

איזה כיף שאתה מוכן להציק לנו עד שנפגש!...תפקיד נחמד מצאת לך... לי באמת אין בעיה יותר מדי גדולה להגיע מירושלים לת"א אבל כמו שתראה לא לכולם זה קל. את ישראל גם הילדים אוהבים, אבל האמת שהוא סתם ראש-קלקר, מישקפופר... כלומר בובה מאוד פשוטה עם ראש מכדור קלקר (היום הילדים אפילו הזכירו לי שאין לו אזניים...), גולמי לחלוטין ולא גמור. אבל האמת שככה אני אוהבת את הבובות שלי. פשוטות, מינימליסטיות עד לא גמורות (טוב, צריך עוד לחשוב על זה קצת יותר לעומק- מתי הן באמת גמורות).. כך או כך גם אני וגם ישראל נשמח מאוד לפגוש אותך ואת כולם!! אחד מימי שישי בבוקר? חוץ מזה תודה על ההתעניינות. תחילת שנה קצת קשה ויבשה. עם חוגי הבובות הולך בסדר אבל עם חוגי המחול אני כבר ממש משתעממת.. ולא מצליחה לשנות.. סיפור בפני עצמו. ומה איתך? מופיע ברחבי הארץ? ספר, ספר...

ayaly2

New member
מפגש סיעור מוחות../images/Emo132.gif

היי גלית דברי איתי בנייד אשמח לשיתוף פעולה

גליתוי

New member
יקירותיי...../images/Emo140.gif

אני שמחה להיענות, אפשר באמת להפגש בתל אביב אפילו בבית קפה אם אין בית מארח. שיר, תודה על הרעיונות למפגש היכרות, הרעיון עם החפץ מצא חן בעיניי, אולי עוד אנסה לפתח אותו, תודה תודה ומקווה להפגש בקרוב!!!

גלית יקירתי ../images/Emo13.gif

אומנם שוחחנו ארוכות ב
אבל בין הנושאים הרבים שדיסקסנו חמק נושא מפגש ההיכרות... אני באופן אישי לא חושב ומאמין שעל המפגש הראשוני קיימת חובה לתת לילדים כ"כ הרבה ביטוי, גם להם לוקח זמן להפתח\להבין\להשתחרר ואני בטוח שאת מבחינה בשינוי בדרכי תגובתם לאחר כמה מפגשים רעיון הבובה המנחה- המתווכת של שיר הוא נכון, מועיל וטוב
לגבי נושא החפץ - זהו תחום הפעלה שאינני עוסק בו או מתחבר אליו במיוחד ולכן אתן לה ולאחרים שכן, להציע... לדעתי מפגש כזה אמור לתת להם טעימה קלה ממגוון הנושאים שבהם תעסקי עמם במהלך השנה ולספק להם מעין הנחייה - הדרכה גם להתנהלותם והשתתפותם בהמשך הדרך. זה נושא שבהחלט ראוי לעוד שיחה טלפונית שלאחריה נעלה את מה שנפתח גם לטובת החברים\ות האחרים שמעונינים. כבר התחלת במשימות??? חסר לך שלא
... רצית דחיפה קיבלת בעיטה

יעל0403

New member
סליחה על השאלה

אבל מהו מפגש סיעור מוחות אם מותר לי לשאול על מה מדובר ולמה ואיך ומתי

מה יהיה עם הסליחות? אומנם כיפור מתקרב אבל...

אולי נפסיק להתנצל כבר?! אני מתנצל על שלא הזכרתי את שמך, את מבקשת סליחה על השאלה ( וגם החברה החדשה בוקס ביקשה ,אפילו פעמיים!!)... לאן נגיע ככה???
בסוף מרוב סליחות לא ישאר לנו זמן להתעסק בבובות - מאחר ואת ממש אבל ממש בסדר, גם בוקס בסדר גמור ואני בכלל מושלם
אז נדבר בלי להתנצל ואת הסליחות נשמור למקרה שאי פעם נזקק להן. ולשאלתך - מהו סיעור מוחות
סיעור מוחות הוא במהותו תהליך של חשיבה קבוצתית, נוהל לגיוס משאביה היצירתיים של הקבוצה לפתרון בעיות ופיתוח רעיונות. קבוצות יכולות להיפגש, לבצע סיעור מוחות, ולהפיק במהירות רעיונות ופתרונות אפשריים לבעיות. את אלה ניתן להעריך, למחוק את הבלתי-שימושיים וללטש וליישם את הרעיונות המבריקים. ותודה לויקיפדיה על ההגדרה ובשפתינו, הרעיון שהועלה הוא להפגש על מנת לחשוב יחד, לשאול, להתייעץ, לקבל הדרכה וייעוץ ולייעץ מניסיונך בנושאים המשותפים לכולם כגון: רפרטואר, המחזה, בימוי, עיצוב והיוצרים הקיימים בתחום שעוסקים בתחומים אלו, שיווק וכ'ו שאלת למה? על מנת לעזור ולהעזר, ללמוד וללמד ולעזור זה לזה בהתפתחות ומידע מפגש ספציפי כזה טרם קרה אבל לפני כשנה נערכה פגישת פורום, אומנם מצומצמת אך משובחת, בביתה של דבי בצור יגאל מאחר וזה היה המפגש הראשון שהתקיים בכלל מאז הוקם הפורום הכוונה היתה ליצור יותר פגישת הכרות מפגישת עבודה למרות שכל אחד סיפר על עצמו, על ההצגות...אילן על המרכז והבאנו גם תמונות, בובות והדגמות על מחשב, אפילו תוכנית אמנותית ספונטנית היתה לנו כשנעמי ( הבת של אבישג מהפורום ) העלתה הצגה שהמציאה באותו רגע והפעילה בובות של דבי מאחר ועומרי כבר הציע מזמממןןןןן לערוך מפגש נוסף אבל למרות שהוא ניסה בכל כוחו ליזום אותו, הדבר לא קרה בגלל תקופה עמוסה שהיתה לרובנו ובאמת הגיעה השעה לנסות שוב כשהפעם אני מנסה לתכנן משהו שישלב בין הדברים ברגע שהדברים יקבעו כמובן שתעלה הודעה בפורום שתזמין את כולם להגיע ואני מאוד מקווה שגם את תהיי בין הבאים\באות

למעלה