התייעצות זוגית - הורדת הקרש באסלה

התייעצות זוגית - הורדת הקרש באסלה

שלום לכולם,
אנחנו זוג נשוי כשנתיים וגר ביחד כמעט שלוש. יעל כרגע בהריון ראשון מתקדם. רצינו לשתף אתכם בבעיה שיש לנו ולשמוע את דעתכם.

עד שעברנו לגור ביחד, יעל הייתה רגילה שהקרש בשירותים תמיד למטה (היו לה שירותים פרטיים) ולאורי לא היה אכפת אם הקרש למעלה או למטה, אבל הוא השאיר את הקרש איך שבא לו ואף אחד ממשפחתו לא העיר לו על זה.

כשעברנו לגור ביחד, יעל ביקשה מאורי להוריד את הקרש כל פעם לאחר שהוא בשירותים. היא אמרה שזה מאוד חשוב לה כי היא מפחדת "ליפול לאסלה" בלילה או בבוקר כשהיא עדיין חצי ישנה. אורי הסכים, אבל לא הרגיש בנוח עם זה, זה הציק לו כל פעם שהוא היה צריך להוריד את הקרש, לא מבחינת אגו אבל מבחינת הצקה מחשבתית, הרגל יום יומי שכופים עליו לשנות ומעיק מחשבתית.

כעת אורי החליט שנמאס לו שזה מציק לו מחשבתית כל פעם שהוא מוריד את הקרש והתחיל לא להוריד את הקרש. יעל שאלה את אורי מה קרה, והוא אמר לה שנמאס לו. יעל לא קיבלה את זה ומאוד כעסה על אורי. היא אומרת שהוא מסכן אותה ואת העובר פיזית בזה שלא מוריד את הקרש. למרות זאת אורי לא מוכן להוריד את הקרש.

מה דעתכם?

maayan309

New member
להוריד את הקרש

המקומות היחידים שנתקלתי בהם שהקרש היה למעלה היה בדירות רווקים.
זה מפריע ליעל (בצדק) וזו פעולה פשוטה מאוד שנהוגה בכל מקום.

דעתי שאם היא יכולה לסבול את אי הנוחות

של לסחוב את הילד שלו בבטן שלה במשך תשעה חודשים, הוא יכול לפחות בזמן ההריון שלה להתגבר על אי הנוחות שהוא חש ולהוריד את הקרש.
בחיי, נשים. אילו דרישות שיש להן. מפונקות. הגברים המסכנים כל כך סובלים וצריכים להטריד את הראש הקטן שלהם במחשבות כמו להוריד את הקרש במקום לפתח את תורת היחסות בדיוק באותה שנייה. רק לחשוב לאן העולם היה מגיע בלי נשים מעצבנות שכאלה. הקידמה! הקידמה!

shay4442

New member
הוא יכול להוריד את האסלה

אבל שלא תתלונן אם היא תהיה רטובה כי באמצע הלילה הוא קם להשתין והאסלה היתה מורדת.

שטויות - הוא הרי רגיל שהוא נכנס

והאסלה מורדת, כי יש אנשים נוספים שמשתמשים באותה אסלה. כמו כן, אם הוא בכל זאת שכח והרטיב אותה - הוא יכול לנקות אותה לאחר מעשה. היא לא יכולה לא ליפול בדיעבד.

התחשבות...

נראה לי שאורי בהחלט יכול להמשיך להקפיד על זה שהקרש יהיה למטה אבל שגם יעל לא תתחרפן אם שכח או לא הוריד מפעם לפעם ואיך נאמר את זה יפה- שתסתכל איפה היא יושבת גם באמצע הלילה

A לוןA

New member
תאמינו לי

אם על זה אתם מתווכחים- החיים שלכם דבש
זה נראה לי כל כך זוטות, שפשוט לא יאומן
עד מסכן את העובר הגעתם? נו באמת.
&nbsp
כמו שהוא יכול לחשוב כל הזמן על להוריד את הקרש, היא יכולה לחשוב כל הזמן על לבדוק אם הקרש למטה.
נשמע לי כמו סתם עוד ויכוח של כיפוף ידיים
&nbsp
(ואם זה עד כדי כך מפריע לכם- יש מתקנים שיעשו את העבודה הכל-כך-קריטית הזו עבורכם, החל מ15$)
&nbsp
בחיי שהצחקתם אותי.

1precious1

New member
סיפור מהתחת

אתם זוג נשוי כשנתיים, ועל זה מצאתם לריב/להתווכח?
וואי וואי מה מחכה לכם בהמשך....

הריב של "למה הוא לא יכול ללמוד לקפל את הגרביים בזוג לפני שהוא משליך אותם לכביסה"
הריב של "מה כל כך מסובך בלסגור את הפקק של משחת השיניים או השמפו?"
הריב של "כמה פעמים צריך לבקש שמי שהולך לישון אחרון שיכבה את כל האורות וינעל את הבית?"
הריב של "שמשהו הוא פג תוקף במקרר, הוא לא יקום מחדש לתחיה ו"מישהו" צריך לזרוק אותו לפח"
ועוד ועוד....

שיהיה לכם בהצלחה.

שרונית28

New member
אני התייאשתי מהנושא

אני זו ששולטת בבית עד למושב האסלה שם אני בעמדת מיעוט

&nbsp
&nbsp

Zאן דארק

New member
רק שתדעו שאם מורידים את המים לפני שמורידים את האסלה...

כל החיידקים הצואתיים עפים החוצה עם המים...ומגיעים לכל מיני מקומות רחוקים... כמו לכיור, לרצפה, לאמבטיה וכו'...

במיוחד עם ילד קטן בבית זה חשוב. אז- להוריד קודם את המכסה ואז להוריד את המים הכי חכם, הגיוני, צודק וטבעי

באופן כללי שכל אחד יוריד ויעלה בעצמו את הקרש

אבל בגלל שמדובר במקרה קצת חריג שהאישה בהריון מתקדם אז צריך קצת להתחשב.. זה הרגל של שניה ..פשוט ברגע שמסיים שיוריד את הקרש..אני לא מבינה מה הביג דיל וזו נראה לי התקטננות שלא לצורך..

למעלה