התייעצות חיסון מחומשת לגיל חודשיים

מאמוצקה

New member
התייעצות חיסון מחומשת לגיל חודשיים

שלום לכולכם נולדה לנו תינוקת מתוקה שהיא כבר בת חודש, עד כה לא קבלה חיסונים. האמת היא שתכננתי לדחות את החשובים שביניהם לגיל 3 ואת הפחות חשובים לגיל שנה או לוותר עליהם לחלוטין, תלוי מה. בכל אופן אחות טיפת חלב ורופאת הילדים שלנו טוענות שיש שעלת חזקה באזורינו ושהן מאוד ממליצות להתחסן, שאם נדחה לגיל שנה ומעלה זה כבר לא יהיה רלוונטי, היות שהמחלה הזו מסוכנת ביותר לתנוקות קטנים, ממש סכנת חיים!!! יש לנו בן בספקטרום ולכן אני מאוד מתלבטת, לא ניתן לחסן רק לשעלת בחיסון בודד ,החיסון מגיע כמחומש, מה שכן, זה חיסון נפרד (כלומר לא ניתן לעוד ילדים מאותה קפסולה). עד גיל שנה נותנים אותו 3 פעמים!! מה דעתכם? מה הייתם עושים במקומי? ממש החלטה קשה....

גלי מור

New member
ההחלטה היא באמת קשה

ובסופו של דבר גם מאוד אישית. אנחנו מלווים בכל תהליך החיסונים ע"י רופאת ילדים שהיא גם הומהופאתית, ולפי דבריה אחד החיסונים היותר בעייתים הוא דווקא השעלת וכך שגם אם היה חיסון נפרד לשעלת היא גם עליו לא היתה ממליצה... אני התחבטתי גם באותה התלבטות עם ביתי הבכורה, אבל אחד השיקולים שהקלו עלי היה שאין לה אחים שיכולים להעביר אליה את המחלה..בינתיים התכנון שלי שכך אעשה עם הילד הבא רק שאז אחסן אותה בחיסון הנ"ל... אז ככה- האם הבן שלכם מחוסן? האם הקטנטונת הולכת להשאר איתכם בבית או שהיא ניכנסת למשפחתון ששם יש עוד ילדים שעלולים להדבק מהם? כך שהייתי בוחנת את הנושא גם מהכיוון הזה. אין ספק שזו החלטה מאוד קשה ושאם מחליטים לא לעשות את החיסון צריך לקחת כמה מדדי ושיקולי זהירות נוספים...

טלטל78

New member
היי מאמוצקה ../images/Emo13.gif

אני פעילה בד"כ בהורות טבעית ובהורים לתינוקות אבל קראתי שהמליצו לך להתייעץ אז רציתי לשתף אותך שגם אנחנו היינו בייעוץ חיסונים אצל רופאת ילדים מומחית שהיא גם הומאופטית ויחד בנינו תוכנית לטוולח הרחוק איך לחסן ומה כדאי ולמה שרוצים אפשר לקבל הגנה הומאופטית... אני ממליצה על כך בחום כי אני חושבת שהכי חשוב זה לקבל החלטה על בסיס ידע וזה עושה הרבה שקט וסדר... אנחנו היינו ב-mamay. בהצלחה לכם

khisha

New member
אפשר קצת פרטים?

יתרה מכך אני רוצה להסתקל בעיניים ךבן אדם שורא לעצמו הומאופט וממליץ על חיסונים באותה נשימה.

טלטל78

New member
לא ככ הבנתי למה התכוונת, או אולי אני לא

הסברתי את עצמי נכון..היינו אצל רופאת ילדים מומחית שהיא גם בוגרת הומאופתיה ועשינו תוכנית חיסונים אחרת. היו לי המון שאלות וחששות לפני החיסונים וישבנו עם הרופאה, היא ענתה לנו על כל השאלות, פירטה על כל חיסון וחיסון ובסופו של דבר ישנם חיסונים שהחלטנו לדחות לשלב מאוחר יותר, וחיסונים מסויימים פשוט פיצלנו. אני יכולה לומר לך שפרסנו את החיסונים של השנה הראשונה לכמה שנים. מקווה שהפעם זה היה ברור יותר. שבת שלום

khisha

New member
הנקה

חלב אם מכיל את כל מה שתינוק צריך כדי להגן עליו. אני גר בעיר עם ריכוז אוכלוסיה חרדית די גבוהה ו שומע את הסיפורים על שאלת כבר כמה שנים. צריך לקחת דברים בפורופוציה ולצמצם סיכונים מיותרים. במיוחד שיש לך כבר אחד בספקטרום.

מאמוצקה

New member
תודה

הגדול שלי חוסן בכל החיסונים, למעט המנה השניה של צהבת A, אחרי שאובחן הפסקנו לחסן. הרופאה אמרה שמעבר לכך שיש שעלת באזורינו אנחנו גם איזור עם מודעות גבוהה לנזקי חיסונים כך שהמון פה לא מחסנים מה שגם יכול להוות בעיה עבורינו. היא אכן ניזונה מהנקה מלאה אבל זה לא אמור להגן מפני שעלת.... אני דווקא מאוד בעד הומאופטיה , אבל לתת חיסון הומאופטי ולהיות שקטה? - לא יודעת..... אולי באמת אלך להתיעץ בטיפת חלב מן הטבע. ממש מטריד....... לא יודעת מה לעשות............

למעלה