התייעצות יש בחור כנראה עם בעיה בראש שלצערי כל הזמן

התייעצות יש בחור כנראה עם בעיה בראש שלצערי כל הזמן

מנסה לדבר איתי למרות שאני משדרת בבירור שאני לא מעוניינת. ולצערי העוד יותר רב אני נתקלת בו גם מחוץ לעבודה יותר פעמים משאני רוצה והוא עדיין מנסה לדבר איתי לא יודעת מה לעשות.
הוא איתי בעבודה אז יש גבול כמה אפשר לברוח רצו אתמול שהוא ילמד אותי מכירות אמרתי לא ואז נתקלתי בו בתערוכת ציורים והוא עוד פעם ניסה לדבר איתי ושאל איך קוראים לי ואיך שהוא הסתובב ברחתי וכמעט שברתי ציור של צייר שמכר ציורים בתערוכה.
אני כבר לא יודעת מה לעשות לא נעימות לי השיחות עימו אני מנסה להתרחק והיקום כל הזמן תוקע את הדבר הזה לידי.

lana244

New member
תבהירי

לו בנעימות שאת לא ככ מעוניינת
ואם הוא לא מבין יגיע שלב שבו גם אם כמה שלא נעים לך תצטרכי להתעלם

את צודקת רק ש

מאחר שהוא באותה עבודה שאני אני לא יכולה לחסום שיחות לגמרי במידה ומדובר בענייני עבודה.
שנית מה להגיד לו אני לא מעוניינת שתדבר איתי? זה מצד אחד נכון ואם הוא לא היה בעבודה שלי כנראה שזה מה שהייתי אומרת אבל זה גם קצת מביך לומר זאת למישהו שאחר כך ממשיכים לראות אותו בעבודה.
וגם לגבי הלהתעלם התעלמתי ממנו קצת והוא לא קלט את הרמז אני יכולה להתעלם אבל זה עדיין מוזר לי שמישהו מסתכל עךי משהו שואל אותי ישירות ואני אפנה גב ואלך .
שוב אם השיחה היתה קורית רק בעבודה ורק על ענייני עבודה סבבה אבל אני לא רוצה שידבר איתי מעבר ועדיף כמה שפחות

חברתי נתנה לי עיצה ומבחינתי יש פיתרון

אני הולכת לבקש שלא ישבצו אותי איתו בעבודה באותה משמרת ובנוסף אם הוא פונה אלי במקומות אחרים אתן לו תשובות לקוניות קצרות שלא מעודדות שיחה ואלך לא אשאר להקשיב לו מפטפט

ובאותו הקשר זה לא כל כך פשוט

להגיד למישהו שלא ידבר איתי כשהוא עובד באותו מקום עבודה שאני.
אני אומנם חשה מוטרדת ממנו (בגלל זה אני בורחת וכמעט שוברת ציורים בתערוכות)
אבל הוא לא עבר על החוק: הוא לא הטריד אותי מינית או באופן לא חוקי סתם הנוכחות שלו הדיבור שלו והחוסר הבנה שלו של רמזים עבים מצידי מטרידים אותי מאוד.

רותי 11

New member
אולי במקום לברוח ממנו פשוט תנסי להבין

מה הוא משדר לך
על איזה כפתורים הוא
לוחץ לך וכאשר תביני
את זה פשוט זה ישתחרר

היי רותי

שלחתי לך סיכום בוואטאפ כי חלק מזה קצת אישי מידי לפורום.
בגדול מפריע לי שהוא לא קולט שאיני מעוניינת ככה שזה קשור לגבולות וגם השיחה איתו מייגעת.
ודווקא כשאינני רוצה תקשורת איתו הוא מופיע וצץ בכל מיני מקומות שאני הולכת אליהם .

אוקיי אבל לא הבנתי איך ליישם זאת.

אפשר לדבר איתך על זה בפון ? זה לא ממש נושא לפתיחה בפורום

רותי 11

New member
אמרת לו ישירות ומפורשות שאינך מעוניינת?

שימי לב לתקשורת שלך
אם אמרת לו והוא לא מבין
בעיה שלו
ואם לא היית ישירה זה מעיד
על תקשורת לקויה שלך

pynokyo

New member